Aşk İlişkileri Kocama sinirle bu hesabı açtım şimdi barıştık üzülür mü görürse? Kocamdanboşanıcam Takip Et Xper 3 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sorum yukarıda sizce üzülür mü Güncellemeler+1 yıl Evliyim yazdığım halde takip atanlar var. Ne diuim size Kocama sinirle bu hesabı açtım şimdi barıştık üzülür mü görürse? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. evet üzülür 0 0 Yorumla
Yardımedin_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bu kadar üye arasından seni tanımıyorsa zaten sana karım demesin (!) 1 1 Yorumla Kocamdanboşanıcam +1 yıl O bu siteyi kullanmıyor sadece bazen elimde görüyor o kadar bazen ben al sorulara yanıt ver diyorum Yorumla
BilgiBağımlısı Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl Puhhahahahaha ay bacimm baristiysan silsene sen burada kaldıkça kocan daha çok üzülür 0 1 Yorumla Kocamdanboşanıcam +1 yıl Hasta bir kız var onun mesajını bekliyorum Yorumla
Eskizci Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı. Üyeliğinizi kapatırsanız sorun olmaz diye düşünüyorum. 0 1 Yorumla Kocamdanboşanıcam +1 yıl Yarın yapıcam Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Silersen görmez ve üzülmez. Ama çok çocukça ve gereksiz bit davranış 1 0 Yorumla
GAY_PRİME Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Kocana sinirli olmanla bu hesabı açman ne alaka ama bence kapat barışın birlikte olun 0 0 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yani sinirle derken... Mevzuyu anlamış değilim. 0 0 Yorumla
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Kullanıcı adın zaten resmen penaltıya kalmış futbol müsabakası gibi. Derdin nedir hayırrıdr? 0 0 Yorumla
skdksdj Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl bence nickinin hakkını vermelisin laf elden bi kere çıkar 0 1 Yorumla Kocamdanboşanıcam +1 yıl Asla kocamj seviyorum Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Nicke bak hey Allahım 3 1 Yorumla Kocamdanboşanıcam +1 yıl Soru bu değil Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl E kapat? 1 1 Yorumla Kocamdanboşanıcam +1 yıl Hasta bir kız var ondan mesaj bekliyorum Yorumla
нσηєувαвє Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kapat sayfayı söyleme bir şey 1 1 Yorumla Kocamdanboşanıcam +1 yıl Kapatucam Yorumla
tecrübelimiyiz Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Git sarıl öp seviş keyfine bak 0 2 Yorumla Kocamdanboşanıcam +1 yıl Barıştık çoktan Yorumla tecrübelimiyiz +1 yıl Hazır barışmışken tadını çıkar diyorum Yorumla
GelecekKaygı Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Aksine sevinir 0 1 Yorumla Kocamdanboşanıcam +1 yıl Neden Yorumla
Cemilclk Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bence üzülür hiç çaktırmadan sil 0 1 Yorumla Kocamdanboşanıcam +1 yıl Öyle yapıcam Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Söyleme sende açtığını 0 0 Yorumla
gokselinho Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. Seks muhabbeti yapmıyosan bişey olmaz 0 2 Yorumla Kocamdanboşanıcam +1 yıl Böyle bir şeyi hiçbir zaman zaten yapmam mesele bu mu sence saçma sapan yerlere konuyu çekmeyin meselenin kullanıcı adım Yorumla gokselinho +1 yıl He ozman sorun olmaz Yorumla
JanJan_ Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı. Beni görse kesin kiskanir 0 0 Yorumla
bluefintuna Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. Sil o zaman bacım 0 3 Yorumla Kocamdanboşanıcam +1 yıl Öyle yapcam Yorumla bluefintuna +1 yıl Ee ne duruyorsun Yorumla Kocamdanboşanıcam +1 yıl Yarın hasta bir kız var ondan mesaj bekliyorum Yorumla
Theprefrontalarea Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl huuhahahhaha çok iyi ya 0 2 Yorumla Kocamdanboşanıcam +1 yıl Glşhds Yorumla Theprefrontalarea +1 yıl nick süper Yorumla
Lâedrî00 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Üzülür tabiki 0 3 Yorumla Lâedrî00 +1 yıl Abla onlar abaza uzak dur ve bu hesabı da kapat bence ne gerek var ki Yorumla Kocamdanboşanıcam +1 yıl Yani bu hesabı kapatırsan başka hesap açacağım Yorumla Lâedrî00 +1 yıl O zaman ona söyle onun bilgisi dahilinde olsun Yorumla
ucankazmorton Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 35% +1 yıl Ne sorununuz vardi 0 3 Yorumla Kocamdanboşanıcam +1 yıl Her karı koca arasında olan şeyler ben abarttım Yorumla ucankazmorton +1 yıl Himm iptal et hesabı ozaman Yorumla Kocamdanboşanıcam +1 yıl Edicem Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne oldu ki 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bilmem üzülür galiba 0 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı. üzülür 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
evet üzülür
Bu kadar üye arasından seni tanımıyorsa zaten sana karım demesin (!)
O bu siteyi kullanmıyor sadece bazen elimde görüyor o kadar bazen ben al sorulara yanıt ver diyorum
Puhhahahahaha ay bacimm baristiysan silsene sen burada kaldıkça kocan daha çok üzülür
Hasta bir kız var onun mesajını bekliyorum
Üyeliğinizi kapatırsanız sorun olmaz diye düşünüyorum.
Yarın yapıcam
Silersen görmez ve üzülmez. Ama çok çocukça ve gereksiz bit davranış
Kocana sinirli olmanla bu hesabı açman ne alaka ama bence kapat barışın birlikte olun
Yani sinirle derken... Mevzuyu anlamış değilim.
Kullanıcı adın zaten resmen penaltıya kalmış futbol müsabakası gibi. Derdin nedir hayırrıdr?
bence nickinin hakkını vermelisin laf elden bi kere çıkar
Asla kocamj seviyorum
Nicke bak hey Allahım
Soru bu değil
E kapat?
Hasta bir kız var ondan mesaj bekliyorum
Kapat sayfayı söyleme bir şey
Kapatucam
Git sarıl öp seviş keyfine bak
Barıştık çoktan
Hazır barışmışken tadını çıkar diyorum
Aksine sevinir
Neden
Bence üzülür hiç çaktırmadan sil
Öyle yapıcam
Söyleme sende açtığını
Seks muhabbeti yapmıyosan bişey olmaz
Böyle bir şeyi hiçbir zaman zaten yapmam mesele bu mu sence saçma sapan yerlere konuyu çekmeyin meselenin kullanıcı adım
He ozman sorun olmaz
Beni görse kesin kiskanir
Sil o zaman bacım
Öyle yapcam
Ee ne duruyorsun
Yarın hasta bir kız var ondan mesaj bekliyorum
huuhahahhaha çok iyi ya
Glşhds
nick süper
Üzülür tabiki
Abla onlar abaza uzak dur ve bu hesabı da kapat bence ne gerek var ki
Yani bu hesabı kapatırsan başka hesap açacağım