Kocama süpriz yaptım pişman oldum?

Merhabalar, bugün hiç özel bir günümüz değil 7 aylık evliyim. İçimden geldi kocama süpriz yaptım, yağmur çamur dinlemeden gittim mum şamdan aldım alışveriş yaptım güzel masa hazırladım süslendim, hazırlandım. İşten geldi kapıdan girdi o kadar hazırlanmısım süslenmişim topuklu ayakkabı giyinmişim insan bi hoş söz bekliyor değil mi? Öyle bi baktı bi kaç bişi istemiştim mutfağa bıraktı üzerini değiştiriyordu dedim gömleğin kalsın felan terledim dedi o zaman başka giyin dedim o sırada o ayakkabıların altı temiz mi dedi evet sildim dedim, sonra o ayakkabı sana nasıl oluyor arkası bi değişik felan dedi modeli böyle bunun dedim yine hoş bi söz yok. Sonra mutfağa geçtim yine aynı gömleği giymiş noldu hani terlemiştin dedim e giy dedin giydim bende felan dedi, iyi dedim yemek odasına girme yat ben çağırana kadar dedim 20 dk felan sonra uyandırdım geldi yemek yiyoruz sonra mumları felan da yaktım işte oo felan yaptı bi çorba içerken hoşlanmam böyle şeylerden mum felan alışık değilim dedi e bende değilim zaten dedim, sonra yine bişi yapmıyorum yani gayet moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum, sonra konu dün aksam kardeşinin yaptığı saçma sapan espriye geldi ( tofaşa binersiniz artık felan dedi kardeşi dün) e senin ablanda bana yapıyor dedi ne yapıyor deyince bişi demedi yapıyor işte dedi halbuki ablam küçük düşürücü bişi yapmadı asla yapmazda. Öyle olunca benim moral tamam bitti yani suratım düştü. Hemen yedik sofrayı topladım üzermi değiştirdim makyajımo sildim yüzümü yıkadım noldu felan dedi sıkıldım felan dedim oda gitti tekrar yattı bende çay bile demlemiştim kendim tek basıma mutfakta çayımı içtim oda akiam 11.30 kadar uyudu noldu moldu felan hiç konuşmadım canım çok sıkkın bi insan daha ne kadar incitebilir karsısındakini? Şimdi ben hiç hevesim kursağımda kalmamış gibi üzülmemiş gibi nasıl davranabilirim Allah aşkına söylermisiniz ya? Çok mutsuz hissediyorum kendimi 😢😢😢
Kocama süpriz yaptım pişman oldum?