Kocam çok pişman?

yaşadğım olay bir ay öncesine ait. Eski sevgilim bilerek benim eşimle aramı bozmak için evimize bir kolye gönderip bu akşamki buluşmamızda güzel boynunda görmek istiyorum yazmış. Kargo ben evde yokken gelmiş eve geldim kocam direk bana tokat attı yere itti saçımdan sürükledi odaya ben ne yapıyorsun felan diyorum ama sonra notu gösterdi bende yemin ederim haberim yok felan dedim sus yalan söyleme dedi sonra bana öldürücem seni de onu da dedi. Kaynanam geldi neden emin olmadan kızın üzerine gittin senin karına iftira atmıştır yapmaz öyle şey dedi önce eski sevgilimin yanuna gitmiş kocam can korkusı ile herşeui iitiraf etmiş geldi eve özürler bilmem neler bende evi terk ettim bir aydan beri her gün geliyor kocam bazı geceler kapıdan gitmiyor özürler diliyor ben boşanmayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Bana iftira atan eski sevgilimin de bana sormadan bana eziyet eden kocamında Allah belasını versin canları cehenneme
Güncellemeler
+1 yıl
Avukatım aradı kesin karar ile boşanma davasını açtım kocamda ömür boyu vijdan azabı ile pişmanlık ile cezasını çekicek umarım
Kocam çok pişman?