Kocam pişman napayım?

Ben 2 hafta önce 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim çok mutlu olmustum eşime söyledim eşimde sevindi sonra çocukluk arkadaşıyla paylaştı o da bize geldi sürekli aldırın bu genç yaşta ne çocuğu felan diye eşime anlatmaya başladı sonra eşimde birkaç gün sonra aldıralım dedi bende aldırmak istemiyorum dedim o kadar yıprandımki o kasar üzüldüm ki kocamın bebebiğimizi öldürmek istemesi kahretti beni birkaçgündür kaşıklarımda inanılmaz sancı vardı bu çok farklıydı hastaneye gittik bebeğim 7 haftalıktı kalbi atmıyor acil almayız seni zehirler dedi başka doktora gittim kaynanamla o da aynısını söyledi kürtaj oldum bugün gözlerimi açtığımda ağlıyordum sonra eve geldim yatağa girdim ağlamaya başladım eşim o kadar pişman olmuş haldeydiki çok pişmanım özür dilerim dedi hiç konuşmadım onunla oturdu benimle ağladı konuşmayacak mısın dedi ne diyim ki bir daha yaparız haklısın üzülmemeliyim mi diyim dedim ağlayarak evden gitti arkamı dönüp bakmadım ben ne yapayım biliyorum ki vicdanı bir ömür rahat bırakmaz allah sorar?
Kocam pişman napayım?