Ya afedersin de, o seni nasıl buna alıştırdı? Adam işinde gücünde. Çalışırken gözü arkasında kalmaması ve sana güvenebilmesi gerekir. Bu mudur ihmal dediğin? Adam şüphelenmiş ki araştırmış be öğrenmiş ilişkin olduğunu ki iyi de yapmış. Bundan sonrası artık senin sorunun, yapmadan önce düşünmen gerekirdi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNafaka alamazsın. Üstelik mahkemede talep ederse sen tazminat ödeyebilirsin. Aldattığını kanıtlarsaki öğrendiyse kanıtlar; 3 yılda emsalleri 50 bin lira civarı bir tazminat. İşin çok zor kardeş. Aynısını benim arkadaşın eşi için oldu, 11 yıllık evliydi; cinsel ve gönül ilişkisi kanıtlandı, kadın 100 bin lira tazminat ödedi. Daha doğrusu ödemeyedi hapse girdi
00 Yorumla
+1 yılBoşanma kararı verilene kadar, her halukade tedbir nafakası alırsın. Ama boşanma esnasında, eşini aldattığından; mahkeme kararı ile ispatlanırsa, nafaka alamazsın. Üstüne, senden tazminat bile alır.. En iyisi, nafaka istemeden; anlaşmalı boşanman. Aksi halde, tazminat bile ödersin...
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı. Her zaman derim bu kadınlar erkekleri hep sağmal inek görüyor... soruna gelince delil belge kanıt varsa elinde adamin sen kaybedersin üstüne tazminat ödersin gelirin varsa tabii.. biraz gururlu ol cık adamın hayatından.. inan mahkeneler çok yorar adami
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
150Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,8b cevap paylaştı.
u +1 yılumarım alırsın.
00 Yorumla
+1 yılBen öncelikle buradaki arkadaşların kötü yorumlarını kınıyorum. İnsanlık hali ve şartlardan dolayı herkes bunu yapabilir. Zor durumdasın gerçekten seni iyi anlıyorum. *Birincisi nafakayı falan unut
*ikincisi bence bu durumdan kurtulman senin için daha iyi olacak
*Üçüncusu mutlaka yapabildiğin bir iş vardır.
İlk önce iş ara çevrene haber sal , linkten diye bir uygulama var orada bira suslu bir profil olustur ve oradan da basvur.
Bu arada gecici olarak ailenin ya da bi arkadasinin yaninda yasamaya calis devamı gelir.00 YorumlaEvlenmeden önce bilmiyormuydun bu seyahat durumlarını. Sonuçta ailesini geçindirmek için çalışıyor adam. Eğer sadık bir adamsa yazık olmuş ona. Çocuğunuz yoksa neyin nafakasını istiyorsun? ve hangi yüzle istiyorsun? Elin ayağın yok mu git çalış. Hem adamın parasını ye hem baska adamlara git neyin kafası bu. Umarım adam size dava açar. Hem suçlusun hem üste çıkıyorsun
60 Yorumla
+1 yılHiçbir halttan anlamazsın ama başka bir boğa bulmayı biliyorsun zırnık koklatmasin tam tersi senin vermen gerekiyor ben olsam manevi zarar için sana tazminat davası açarım git getir babanın evinden ver paramı derim o aldattığın adamdan getir hadi
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Sen bu hayata ot gibi yaşayıp koca parası yemeğe gelmişsin. Kocanın elinde onu aldattığına dair delil olduğu için nafaka talep edemezsin. Üstüne eğer eşin talep ederse ona nafaka ödeme durumun bile olabilir. Alt*na y*ttığın herifin yanına git o bakar sana. Tabii onu da aldatmazsan.
22 Yorumla- +1 yıl
Alır nafaka kocasını aldatan nafaka alan bir çok kadın var araştır istersen
- +1 yıl
@Etek_kontrol_ Araştırdım da yazdım zaten.
"Kadın eşini aldatır ise nafaka alamamaktadır. Bunun sebebi açık ve net bir biçimde aldatma olayının yoğun bir şekilde manevi zararlara uğratmasıdır. Hatta aldatılan konumda bulunan eş sadece manevi zarara uğradığı için bile boşanma sürecinde tazminat talebinde bulunabilir"
Zina Yapan Kadın Mal Alabilir Mi?
Boşanma davasında ağır kusur sayılan zina gerekçesiyle davalar Medeni Kanunu 161. maddesine göre açılmalıdır. Şayet 166. maddede yer alan güven kırıcı davranışlar nedeniyle açılmış boşanma davası ise aldatan eş mal varlığından pay alabilir.
"Aldatan kadın nafaka alabilir mi öğrenmek isteyenlerin zina nedeniyle boşanma davası açması için Medeni Kanunu’nun 161. maddesine göre hareket etmesi gerekir. Bu durum karşısında aldatan eşin evlilik içerisinde edinilmiş mallardan hakkı azaltılır ya da tamamen kaldırılır"
şeytana uydum ne ya şu insan evladının herşeyi şeytana ve allaha bağlaması koskaca şeytan eğer gerçekten varsa ve bu anlatılanlar doğruysa ADAM KAHİNATIN YARATICISINA KAFA TUTMUŞ gelip seni başka erkeklerle bişeyler mi yaşattı dua et o adam senden nafaka almasın ya da piskolojimi bozdu deyip seni nafaka yüküne sokmasın eğer memnun değilsen boşan ne aldatmaya giriyon
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 630 cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşam tarzina o beni aliştirdi diye bir şey yok, sen şeytana dostluk etmişsin kocani suclama, aldatmak yerine alip karşina kokuştunmu kocanla,? Biliyorum konuşmadin o yüzden nafaka aldigini farz edelim Allah inşallah o parayi yedirmez, senin icinde varmiş şeylik kocam ihmal etti deyip kendini hakli görme, hem evlenmeden ne iş yaptiginida biliyordun neden bunlari baştan düşünmedin?
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sana nafaka verenin @q. Mecburdum diyo bide. Katlanamıyorsan ayrılsaydın çocukta yokmuş madem aldatmak zorunda mısın? Bak kocan öğrenince boşanma fikri nasıl da cazip geliyor, ilk başta boşansaydın da gidip kimle fingirdeşiyorsan fingirdeşseydin. Bir de hala adamın parasına göz dikiyor, kime verdiysen git onun parasını ye aldattığın adamın değil.
01 Yorumla- +1 yıl
Şu adamcağızın hâlini bir düşünün. Aileis için köpek gibi çalışan kendisi, aldatılan kendisi ve sonuç olarak nafaka ödeyecek olan da kendisi. Şu olay günümüz radikal feminizminin en açık örneğidir. Toplum erkeklere düşman hâle geldi. Kadınsız varolamayan bu toplumun erkeksiz de varolamayacağını hatırlatmak istiyorum. Nasıl ki erkekler bir kadın olmadan dünyaya gelemiyorsa aynı şekilde kadınlar da bir erkek olmadan dünyaya gelemezler. Kadın hakları bahanesi altında yapılan pozitif ayrımcılıklar toplumu işte böyle içinden çıkılmaz hale getirdi. Eşitlik bir taraftan alıp diğer tarafa vermek değildir, her iki tarafa da aynı payı vermektir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlirsin ama sonra kadin cinayeti diye tv ye cikarsin elinde kanit varsa hicbir sekilde hak talep edemezsin sirf nafaka hak verilecek diye uzerimdeki herseyi baskasina devreder sigortami da iptal ettiririm hem aldat hemde utanmadan nafaka iste migdem bulaniyor artik insanlik cok degismeye basladi
00 YorumlaPardon da sağmak icin mi evlendin? Paşa paşa gidip çalışacaksin
61 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. hem adama ihanet ediyorsun hem günaha batıyorsun hem adamı hala soyma derdindesin utanmazlığı yapan sensin bir de adamı suçluyorsun. sende yüz yok gelmiş bir de yardım istiyorsun. Allah uzun ömür versin.
11 YorumlaRahat batması sonucu bku yeme diyorlar buna afiyet olsun. Bku yedin bari adamin başını yeme. Sana neyin nafakasini ödeyecekmiş? Taktigin boynuzun taksidi mi?
24 Yorumla
+1 yılNeyin kafası la bu? Nafaka zaten çocuk için çıkar. Hadi ben yanlış biliyorum, kadına da var diyelim (avukat vardır buralarda, damlar birazdan) adam aldattığını ıspatlayabilirse, kol gibi de tazminat ödersin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen ne güzel bir beyinsizsin öyle ben olsam seni normal bırakmam hem yapacaksın hem de hayvan herif öğrenmiş diyeceksin bir de üzerine nafaka almaya çalışacaksın
10 Yorumla
+1 yılHem aldat hem Nafaka işte oh ne güzel hayat
Nafaka yasaklanmalı bence doğru bişey değil mağdur olan bi sürü insan var20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Rahatlık batıyor işte ihmal edilmiş gitmiş seks yapmış kadın erkeği ihmal edince hemen evi terkedersiniz bosasin gör hayatı şimdi
20 Yorumla
+1 yılBak güzel kardeşim.
Evlisin boşan öyle ne yapacaksan yap.
Yaptığın o kadar ayıp ki.. İnsallah belan peşinde bulur. Bir de utanmadan nafaka istiyorsun.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aldatacak adamı bulan insan işi ya da yeni kocayı hemen bulur hiç kafanı yorma sen. Birde boşanmak isteyip gözünü adamın cebine dikmişsin. Yazık ya.
00 Yorumla
+1 yılNafaka almak mı jdjsjdjjdj sinirden gülüyorum kocanın tazminat alma hakkı var sen üstüne para almaktan bahsediyorsun kaçıncı seviye yüzsüzlük bu
00 Yorumla
+1 yılAldattığın kisi baksın bu saatten sonra hem aldatıp hemde parasını istiyor pes yani yaşın genc git çalış der hakim ne nafakası bide aldatma olayı varmış
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Zorunda mıydın? Hadi ya Allah aşkına. Umarım donuna kadar alır arkadaş.
30 Yorumla
+1 yıl10 YorumlaAğlasam mı gülsem mi bilemedim 🥲 hiç yüzünde mi kızarmıyor acaba nafaka isterken? Bu adam senin hangi yüzüne tükürsün şimdi😂
10 YorumlaSorunun Trol olduğunu biliyorum ama Türkiyede bu tarz durumlar var. Hemde fazlası fazlasına...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHem herifi boynuzlayacan, hem tekme koyacan, sonra adam senin bir daha yüzünü görmeyecek ve sen onunla bununla s... kiş diye bir de sponsor olacak ha?
00 Yorumla Çocuk olsaydı alırdın da çocuk yoksa ayrıca ihaneti kanıtlıyorsa ne nafaka ne tazminat alamazsın. Hatta tazminatı sen bile ödeyebilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKomiksin. ''Mecburdum ihmal edildim aldattım'' diye bir açıklama olamaz. İhmal ediliyorsan boşanıp başkasıyla olabilirdin. Bu şartlar altında bile nafaka alabilirsin maalesef.
21 Yorumla- +1 yıl
Alamaz eğer aldattıysa hiç bir şey alamaz
- Aile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılTam tersine eğer mahkemeye aldattığını kanitlarsa sen ona tazminat ödersin
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılAlırsan da haram olsun sizin gibi insanlar hiçbir şey hak etmiyor yazık o kafanıza
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYediği b*kun üzerine kurduğu cümlelere bak ''boşanmak istediğimi söyledim hayvan herif illa gidip araştırdı evlilik dışı ilişkim olduğunu öğrendi bi şekilde''
Boşanırken sana nafaka bağlayan adalet sistemini...
00 Yorumla
+1 yılAsalak gibi hayatındaki erkegin sırtına yapışıp yaşayan kadınlar, güçlü kadınlardan biraz örnek alsa... yazık size ya
00 Yorumla
+1 yılPislik kadın.. Adam çalışsın para kazansın sen onu boynuzla.. Tekmeyi basar inşallah sana 1 lirada alamazsın asla çünkü çocuk yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanırım eşler olarak aynı durumdan muzdaribiz ama ben kendimi hep çektim yanlış yapmadım 2 de çocuk var malum boşanma mevzusuda hiç olmadı aramızda hem bırakıp gidiyorlar hemde ihmal ediyorlar çok sıkıntı anlıyorum seni
09 Yorumla- +1 yıl
Ekmek parası için gidiyor zevkine gitmiyor ona buna muhtaç olmayın diye gidiyor siz yendiğiniz yere pisliyorsunuz illa aldatmak mı çözüm eşinize destek vermek lazımken Allah korkunuz yok mu sizin zinadan da mı korkmazsınız yazık.
Cevap sahibi+1 yılSizler için bunu söylemesi kolay tabiki
- +1 yıl
Allah korkusu olmak bukadar zor mu? Yazık çok yazık sizler gibi insanları gördükçe evlilikten soğuyorum
Cevap sahibi+1 yılEvlenme zaten kork dahada her şey öyle dışardan bakıldığı gibi değil
- +1 yıl
Anlatsana zor olan şeyi bizde bilelim?
Cevap sahibi+1 yılAnlatınca anlıcak kapasiten olsa inanki anlatırdım :)
- +1 yıl
Anlatsana bakalım madem bukadar iddialısın
Cevap sahibi+1 yılNiye az önce yargılıyodun şu an dinlemek istiyorsun neden?
- +1 yıl
Madem bukadar anlayış istiyorsun sebebi de olmalı hakaret ederek sonuç elde edilmez.
Alırsın babayı Bir de sana tazminat davası açtın mı ömür boyu ödersin dua et vicdanlı biri olsun da senin malını donuna kadar almasın
00 Yorumlakafayı yemişsiniz alooooooo bekleyip daha sağlıklı istekli bir ilişki yaşayabilirsin veya eşinle gittiği yerlere gidebilirsin ara sıra aldatmak ne
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayvan herif gidip araştıracağına üstüne bir tane kuma mı getirseydi ya da aldattığın adamla anlaşsa mı isi. Sen çok şanslısın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılNafakaya bağlayamazsın ayrıca aldatmak yerine arayıp ayrılsaydın keşke. ben olsam bende vermezdim.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılYargıtay'ın ne karar vereceği belli olmuyor. Normal şartlarda ortada aldatma var, çocuk yok almaman gerekiyor.
00 Yorumla
+1 yılhem aldat hem nafaka de mis valla biraz girur varsa ayril git istedine ver adam keyfindenmi uzaklarda calisiyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHem adamı aldat hem tazminat nafaka işte karakterin nerde senin?
10 Yorumla Sadakatsiz ve ihanetini savunuyorsun farkında mısın?
10 YorumlaHem aldatıp hem nafaka istemek nasl bişey yaaa🤦🏻♀️🤦🏻♀️
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılinşAllah alamazsın nefsine hakim olamayıp adamı aldatacaksın birde adamdan para bekleyeceksin ne güzel dünya be
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBırak nafakayı umarım size tazminat davası açar.
10 Yorumla
+1 yılHem sen aldat, hem de sömürmeye devam et. Biraz ahlak..
10 YorumlaYaşınız genç üzülmeyin bence ayaklarınızın üzerinde durana kadar ailenizle kalın
10 Yorumla
+1 yılNafaka falan alamazsın. Boşu boşuna çırpınıp durma sen zararlı bile çıkabilirsin bu işten.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMecburdum ne demek ya kendi şarküteri reyon peynirliğine kılıf uydurma daha da beter ol inşaAllah nafaka alırsan da hayrını görme (zaten görmezsin)
23 Yorumla- +1 yıl
o zaten kul hakkından dolayı çoook uzun müddet yanacak
Cevap sahibi+1 yıl@KartalKuzeyli beter olsun
- +1 yıl
olur ablam olur girdiği günah şirk koşmaktan, kafirlikten intihar ve adam öldürmeden sonra ki en büyük günah öyle kolay kolay bitmez bunun cezası
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Nafaka yerine babayı alırsın. Kocan kanıtlarsa kocana tazminat ödersin.
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun Bir daha sakin yapma ilgisizlik çok kötü onunla konuş
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Alırsın aday ol seçimlere belediye başkanı da olursun
00 Yorumla
+1 yılBu adalet sisteminde alırsın ancak yarar mı bilemem.
00 YorumlaBen de boştum beni de bul yaş 20 al beni ye beni op beni yala beni sap beni sup beni
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 653 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes kötü kötü yorumlar yapmış yaptıgın doğru bişey değil ama böyle de olmaz yani
00 Yorumla
+1 yılSen zararsız bir şekildedir boşanırsan dua et bide nafaka diyor ya
00 YorumlaSen hem aldatmışsın hem de ortada çocuk yok. Yani nafakayı NAH alırsın. Senin öyle bir hakkın yok. Beleş para hayallerini bırak.
00 Yorumla
+1 yılBaşını bile alamazsın puhahahaahah Çok yaşa acından şimdi
00 Yorumla
+1 yılBir insann daha fazla alçalamazdı sanırım Senin gibi asalak kadınlardan iğreniyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende sürekli şehir dışında olduğum için eşim yalnız kalıyor. Biz de yaşadık bu durumu. Boşanma davası açılmıştı ama sonradan vazgeçtik düzelttik arayı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 381 cevap paylaştı. Yok alamassın öğrenmiş mahkemede bunu kullanırsa alamassın nafaka falan
00 Yorumla- Devamını Gör (138)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne