Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Sevgili kişisini bu kadar göklere çıkarıp, kendini ezik gören tipler elbette almaz. Yere düşen parayı alınca kendini küçük görecek özgüvensiz tipler.
Bana ait olan her şeyi alırım. Elli kuruş veya bir mendil fark etmez. Sonuç itibariyle bana ait olan şey bende olmalı.12 Yorumla- +1 yıl
Mümkünse mendil alma :D erir gider o yağmurda zaten sjsj
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 65,4b cevap paylaştı. Baya samimi isek alalım skhsk 😂
110 Yorumla- +1 yıl
Parayla mı :D
- +1 yıl
Onu düşürmüyorsun herhalde :D 50 kuruş ile samimiyetinden mi bahsediyorsun djdj
- +1 yıl
50 kuruşla muhabbetin bayağı sağlam :D acayip gıcıksın sana cebimde dur demedim mi ahahah
- +1 yıl
Tamam tamam ben gıcığım benden bıktın tamam 😅
- +1 yıl
Rica ederim 😌
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılAyakkabi bağcığım çözülünce eşim eğilir bağlar benim egilmemi istemez, kaldı ki 50 Kr için eğilmeme asla müsaade etmez.
Kaldı ki yanında ki kadının edilmesine müsade eden erkek odundur. Kadin almsk icin hamle yaparsa Bir zahmet nezaket gereği erkek alsın incileri dökülmez.
36 Yorumla- +1 yıl
Niye kadının eli ayağı yok mu 😅
- +1 yıl
@CptSimonRiley hayır var zaten eşim yanımda yokken ben yapıyorum, bu sevgi nezaket göstergesi ama anlayana işte 🤣
- +1 yıl
O zaman kadın da erkeğin ayakkabısını bağlamalı değil mi 🤔
- +1 yıl
@CptSimonRiley bundan gocunmam gerekli olduğu zaman tabii ki bağlarım ama konuyu saptiriyorsunuz ben illaki yapsın demiyorum ve anlamak istediğiniz gibi anlayın
Eşim nazik ve benim sokak ortasında egilmemi istemiyor bu kadar basit. Bunu başka yerlere çekmeye gerek yok. - +1 yıl
+1 yılAyakkabı bağcığım çözülmüş numarası yaparak alırım 😄
15 Yorumla- +1 yıl
Tüh ayakkabının bağcığı yokmuş djdj
- +1 yıl
Ahhh ayağım burkuldu galiba 🙃
Yalnız elli kuruş için şekilden şekile girdim şu an 😂 - +1 yıl
shsh öyle oldu olmadı desem yalan olur :D
- +1 yıl
Teşekkürler 🌸
- +1 yıl
Ricalar ☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. 50 kurus degil 25 kurus bile almam ben.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 265,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet alırdım ben ne olacak ki :D zaten sevgili olacak kadar seviyorsak ve samimi olduysak ben hiç utanmam yani para paradır. oda para çok olduğu için değil ama şimdi almamak ne faydası olur ki yani sırf şekil yapmak için ya da havalı gözükmek için böyle şeylere gerek duymazdım ben. ama yine de kimseye karışmam herkesin kendi hayatı ve sevgilisi tabi ki de sdfsd
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Öyle dedin aklıma geldi bankta bir tane oyuncak bebek vardı sevgilim le oturmuştuk sevgilim oyuncak bebegin yanına oturdu bende diğer tarafta O oyuncak gözümde kaldı ya sevgilimin yüzünden utancimdan alamadım ya 😂😂
21 Yorumla- +1 yıl
Ah be 😭😃
+1 yılO anki duruma göre değişebilir yeni tanışmışsam alamazdım utanırım aslında utanmamak lazımda absürt olur almazdım fakat aklımda da kalırdı eğer uzun süreli ilişki ise o kadar utanmam alırdım beni seven böyle sevsin sonuçta marketler bile 5 kuruşun 10 kuruşun hesabını yapıyor sömürmeye bakıyor onlardan daha zengin değilim ya para kazanmakta çok zor saatti 20 25 tl ye köle gibi çalışıyorsun yani hesaplı olmak lazım 50 kuruş 50 kuruştur parayı denkleştirmede rolü oluyor fakiriz ne yapalım 🙄
10 YorumlaEğilmem eğiltirim falan 😂 tuvaletinin gelmesini beklerim😂 gitsin öyle 😂 şaka bi yana buna ego yapan mi varmış, araba lastigi şişirtir gibi sisirtiyorlar egolarını arkadaş
15 Yorumla- +1 yıl
Eğilirse vay pe diyeceğiz 😅 Totosunu tekmeden korumalı tabii
- +1 yıl
Ay tekme demişim şaplak djdj
Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı. Alırım tabii almamak aslında kibirdir
Burnu yere düşse eğilip almamakla aynı şey değildir.
Eig benim bence13 Yorumla- +1 yıl
Yoo değil 🙄
- +1 yıl
Kalbin kırılabileceği bir şey değil EiG
+1 yılPara , paradır alırım.. bi değeri olmasa da cebimden düşen bi kağıdı bile alırım 10 kuruş olsa da alırım yeri kirletmeye lüzum yok
12 Yorumla- +1 yıl
Çok değişik bir bakış açısı oldu bu :D aferin
- +1 yıl
🙃
Gizli Üye(36-45)+1 yıl5 lira düştü gecen tam egilecekken göz göze geldik 5 paralık adammissin onu anladim dedi bilmiyor ki üstünde Atatürk var. 😅 Bu arada Pp yi özel mi seçtin 🙃
13 Yorumla- +1 yıl
Neye özel?
Cevap sahibi+1 yılNeye değil biraz rüküş duruyor
- +1 yıl
ahah :D dursun
Markette para üstü olarak alınca bile utanıyorum 😀😀
50 krs eşittir 5 krs hxjxjs
18 Yorumla- +1 yıl
😅😅 kumbaraya ne atacağız
- +1 yıl
shsj çok mantıklı 😃
- +1 yıl
Alnından öpem
- +1 yıl
Mantıktan dolayısı 😅
+1 yılBu ülke Tekalif-i Milliye emirleriyle üç kuruşla beş kuruşla kuruldu. Ayağında çorap olmayan askerler bomba sesleri eşliğinde uyumaya çalıştı. Yere düşen bir parayı asla ama asla küçümsemem alırım.
10 Yorumla
+1 yılPara paradır der alırım milletvekili böyle zengin oluyormuş 😂
13 Yorumla- +1 yıl
djdj onlar 50 kuruşu mu sallar ya 😃
- +1 yıl
Millet dedim aayyy milletvekili yazmış yaaaa klavye 😬
- +1 yıl
O zamansa tamam :D
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Almazdım eskiden. Lüks bir bar sahibi, cebimden saçılan bozuk paraları toplayarak bana verdi ve almam gerektiğini öğretti. Anladım ki delikanlılık tabirinde kullanılan eğilmem lafı öyle değilmiş.
10 YorumlaHayır almam
Hızına yetişilmiyor ne ara sev yaptın 🙄🥺14 Yorumla- +1 yıl
shsh ya kuzu sevgili yaparsam söylerim tamam mı :D
- +1 yıl
Hayda yok kimse yok. Sen evlenmen geleyim düğününe
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBu nasıl soru ya 😂 Sıniyorsun sorularınla kdkdjd düşsün almam p alırsa alsın ksksjs
12 Yorumla- +1 yıl
Sınanmak iyidir djdj
- +1 yıl
Ne yazsam diye düşünüyorum kdjdjd
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili yokken alıyorsa sevgili varken almamazlık karakterini saklamış olur binevi ona oynamış olur
Ben olsam bilmiyorum o an ki ruh halime bağlı ama illa sevgilime ayıp olacakmış ya da küçük düşecekmişim gibi asla düşünmem öyle neysem o10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Alırım ne olmuş ki yani. Ama yuvarlanıp gitmişse, zor bir yere düşmüşse falan almam. Yanımda kimin olduğu fark etmez, kimse yokken de herhangi birisi varken de ne yapıyorsam onu yaparım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğim insanın tepkisini gözlemlerim. Durumun gerektirdiği şekilde davranırım. Belki kendisi almak ister, ben durup O'nun almasını beklerim. Pek dominant olmak benlik değil.
11 Yorumla- +1 yıl
Yani her şey ortak ve mantıklı olmalı değil mi? Tebrik ederim bence tam puanlık.
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Alırım para paradır 💰
23 Yorumla- +1 yıl
ya aman nolacak :D biri bulur sevinir
- +1 yıl
Oha kafana fırlatır :D
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Niye almim yerden?
Elli kuruşun eksik olsa esnaf satış yapmaz
Tm paranın değeri kalmadı ama 50 kuruş ta bi para yani sonucta
10 Yorumla
+1 yılyerde 5 lira gördüm alayım mı dedim boş ver dedi biraz daha yürüdük o da 1 lira gördü, dedim şimdi alsaydık yol parasını çıkarmıştık 🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden 5 kuruş bile olsa alırdım ama şimdi değersizleştikleri için fırıklarımın rahatını bozamam yere eğilip. 😃😃
10 Yorumla
+1 yılSevgilim yanımda olsa da olmasa da almıyorum genelde. Bir cocuk bulup sevinsin diye düşünüyorum küçükken ben sevinirdim.
10 Yorumla
+1 yılAlsan fakir gurursuz almasan zengin gururlu olmayacağıma göre alırım, yere bir sakız kağıdı bile atmayan ben 50 kuruşu da sokak ortasına bırakmam :)
10 Yorumla2 kişi üzerinde Atatürk var alırım demiş başka söze gerek yok sevmeyebilirsin ama saygı duymak zorundasın
11 Yorumla
+1 yılvalla gerçekçi olalım yiğenlerim bile bir 2 tl para görsün evde yerde dokunmuyorlar. çünkü bir şey alınmıyor değeri yok.
10 YorumlaOnunla mı uğraşıcam ya tek de olsam sevgilim yanımda da olsa almam
20 Yorumla
+1 yılKüçük egolar kişiyi 50 kuruş gibi yere düşürür. Alırım tabiki
10 YorumlaAlırım. Çünkü nimete saygısızlık etmem. Onu kazanıp sonuçta harcamak üzerine kullanıyoruz.
10 YorumlaAlırım parayı çalışarak kazanıyoruz sonuçta. Hepsini geçtim arkasında Atatürk var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAlırım tabi ki niye almim sokakta mı bulduk o 50kuruşu😃
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılbu enflasyonda düşürecek 50 kuruş kalmamıştır ki piyasada artık 😁 yakında dolaşımdan kalkar..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılAlmam diyenler şaka mı ya? O paranın üstünde atamızın resmi ver iyi misiniz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılYalnız olsam da almam ki. Eğilip kalksam 1 lira yakarım zaten 😂
10 Yorumla Eğildiğim zaman sevgilim arkadan bana dayamayacaksa alırım tabii asddjdk
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır tabiki de, manyak mısınız siz? Kız arkadaşıma aldırırım ne eğilecem.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGeçen gün yolda 10 lira gördüm almaya tenezzül bile etmedim değeri yok çünkü
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Üzerinde Atatürk'ün resmi olan nesneyi her türlü eğilir yerden alırım gocunmam.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Paranın üzerindeki resim için eğilirim. Maddiyatı önemli değil. ☺️
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Ben gerçekten çoğu zaman eğilmiyorum yalnızken bile o anki ruh halime bağlı. 😃
10 Yorumla
+1 yılKendisi eğilip alır diye düşünüyorum. Almazsa da alırım yani.
10 Yorumla
+1 yıl50 kuruş neye yarar abla ciklet bile 1 ₺ artık almam
10 Yorumla
+1 yılAlırım 😅ya valla bazen öyle duruma geliyorum ki dolmuş param çıkmıyor cüzdanda
10 Yorumla5 sene önce neyse de şimdi 2 cent yapıyor be hacı, eğilirken bel fıtığı olma riskim var değmez 😄
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,1b cevap paylaştı. Alırız planın değeri değil TL ye hakaret olmasın diye
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir tarafinda hilal ve yıldız var. Bir tarafinda Atatürk. Tabiki alırım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı.
+1 yılAyakkabımı bağlıyor gibi yapıp çaktırmadan alırım. Affetmem
10 Yorumla
+1 yılBen bazen biri olmasa da üşeniyorum :D o ana bağlı tamamen
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlirim tabi almak eziklik değil almamak eziklik bakış acini değiştir almiyan havalı burnu havada olur boylelri de sevilmez ama alan değerlidir daima
10 Yorumla
+1 yılAlırım tabi swfxdf 5 kuruşum bile kıymetli benim, ben ve benim olan her şey kıymetlidir, NOHTAA 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Ünlem ❗️ :D
- +1 yıl
Hemen koyayım ‼️😂
Gizli Üye(18-24)+1 yıl50 krş yüzünden bel fıtığı olursam diye düşünmek yok almam
10 YorumlaAyıp bir şey değil sevgilin yanında olunca farkli bir tavır yapıyorsan o senin tercihin ama doğal olmaz karşındaki insana sana ısınmasını sağlar yanlışım varsa kusura bakmayın
10 Yorumla
+1 yılSırf espri yapmak ve arkadaşımı güldürmek amaçlı alırım ve bu paradan ortak bir pay çıkartır biraz güler birazda düşünürüz. Gülmek eylenmenin yanında düşünceli olması şart yoksa daha kötü olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzerinde Atatürk ün resmi var. 5 kuruş da olsa Atatürk ün resmini yerlerde bırakmam.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlırım tabiki , birşeylerin değerini bildiğimi görür
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Alırım 😄
24 Yorumla- +1 yıl
Daha yeni izledim sezon finalini :D kimler öldü sence?
- +1 yıl
Bunlar Feriti alır kapatır bir yere öldü dedirtirler djdj
+1 yılBenim hoslandiğim cocuk yanimda aldi yete dusen 1tl yi. Bana verdi. La bunu danismaya koy dedi.😂😂Is yerindeydik
10 Yorumla
+1 yılAlmak istersem alırım. Almak istemezsem almam. Sevgilim benim yanında en doğal olabildiğim kişi
10 Yorumla
+1 yılHem de bunu bilinçsiz yaparak alırım..😅
12 Yorumla- +1 yıl
Aman nolacak başkasının nasibiymiş :D
- +1 yıl
Bir zamanlar benim nasibim olan başkasının olamaz bebeğim..😏😅
- Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılO varken eğilmezdim 👑 ım düşmesin jsjs
14 Yorumla- +1 yıl
İşte bana bunlarla gelin hey yavrum hey 😃
- +1 yıl
Geldik burdayız her türlü mevzu halledilir
Asayiş Berkkemal 😎😂 - +1 yıl
Helal kız hemcinslerimize örnek olsun 😅
- +1 yıl
Olsun valla 💜
+1 yıl10 kuruş düşse de alırım Mustafa Kemal Atatürk var üzerinde
10 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi