- 1 ay
Açıkçası bu ekonomik şartlarda artık 50 TL nin bir değeri kalmadı ama bir çok insan içinde pek değeri olmasa da para sonuçta dışarıda bir kahve en az 100 TL olmuş Atm ler bile en düşük 100 TL veriyor aşağısını vermiyor yani kısaca olmayan biri olan için para sonuçta huydan ziyade ihtiyaç gibi düşünün...
01 Yorumla- 1 ay
ben yalan söylemem aynı şekilde ona güveniyorum sadece kırıldım yani
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Nasıl ve neden olduguna baglı. Benden durmadan sigara parası alan bi arkadasım vardı.
Geçen yine bi işimi çözdü 2 sigara parası alıp sigara almış. onu sonra baskasına vermiş bana senin paranla aldık diye güldüler. bende ben vermedim helal de etmiyorum dedim. sonra arkadasım fena bozuldu.
beya uzun süre nedenini açıklamadım sonra o gülenlere kendi alsa cebine koysa sesimi çıkarmadım çıkarmıyorum. ama milletin içinde enayi parasıymış gibi gösterirse helal etmem dedim. millet o zaman anladı nedenini :)
şimdi o 50 lirayı unutup aldıysan lafı edilmez ama enayi yerine koyuyorsan edilir.
00 Yorumla
- 1 ay
niye yapmasın? 5 ekmek parası, 50 tl bi anlam ifade etmiyorsa her gün 50 tl askıda ekmek bırak o zaman sen ona ver. cebinde 50 tl si olan insan için kıymetlidir 50 tl. 2 sefer dolmuş parası 50 tl.
05 Yorumla- 1 ay
güncellemeleri okur musun
- 1 ay
bibok anlamadım tercüman gerekli seni anlamak için ya da kullanım kılavuzun varsa yayınla
- 1 ay
demekki daha önce bir şey yapmışsın o da artık kaybolan 1 eşya için sen aklına geliyorsun ne diyim
- 1 ay
hiç bişey yapmadım her zaman dürüstüm ve hiç bir şeyimide saklamam ayrıca onun durumu gayet iyi emin olabilirsin parasına değer vermesin demiyorum yanlış anlama bende değer veriyorum zengin değilim bazen o bile olmuyo
- 1 ay
boş ver arkadaş olma öyle insanla.
- 1 ay
Yaşınız 18 se yapabilir. Ne var bunda? Şu anda da sen yapıyorsun bunu. Parası sende kalmışsa isteyebilir o yaşlarda. Bunun için insan mı silinir. Aklınızı başınıza alın ya.
02 Yorumla- 1 ay
silicem demedim ona değer veriyo ve güveniyorum onun huyu budur bilmiyorum ama bana güvenmemesine kırıldım
- 1 ay
durumuda inanın iyi durumu iyi olduğu için önemseyemez demiyorum kesinlikle yanlış anlamayın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. eh sende onun laf etmesinin lafını yapıyorsun :d sakız parası ama demek ki lazım
01 Yorumla- 1 ay
kırıldığım şeyi yazdım ben ona güveniyodum onun dışında pekde ihtiyacı olan biri değil aslında durumsal olarak ama tabiki bu yüzden önemsemesin demiyorum ama güvenmemesi kırıcı ben bueda kırıldığım bi olaydan bahsettim saçma sapan yorumlar gelmiş
- 1 ay
yanı ver 50 lırasını ılıskıyı kes cok aglarsa gelsinb ben verıımmm ne ısınıznı var böyle tıplerle
01 Yorumla- 1 ay
yanı resmen hırsız tutumus senı yarın birgün ıftırada atar uzak dur hatta ıkı samar at ona 50 tl verip ben verırım söz
- 1 ay
Demek ki arkadaş değilmiş. 50 liranın hikmetine bak ya..
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Demekki gerçekten arkadaş değilmiş benim bir tane arkadaşım var milyonlarımız bile olsa versek çıt çıkarmayız.
00 Yorumla - 1 ay
Hiçbir insan kusursuz degildir fazla takılmamak lazim ama bu yaptığı için geçerli değil 😃 guvenin olmadığı yerde arkadaşlık mi olurmus
00 Yorumla - 1 ay
Yapmaması gerekiyo 50 TL ne ya şimdi bi çikolata parası.
10 Yorumla Sen neden yapiyorsun su an?
01 Yorumla- 1 ay
yapmadım 😭
Gerçekten huyu ise evet.
02 Yorumla- 1 ay
sanırım
- 1 ay
Uzak dur o kişiden.
00 Yorumla - 1 ay
yapmamalı
çok ayıp00 Yorumla - u1 ay
yapmaz tabi ki de
00 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 455 cevap paylaştı. 50 lira nın lafını yapıyosa arkadaşın değildr
03 Yorumla- 1 ay
bi yandan öyle düşünmekte istemiyorum ona değer veriyorum ama kırıldım
- 1 ay
haklısında🥲
- Gizli Üye(18-24)1 ay
50 liranın lafı mı olurmuş?
05 Yorumla- 1 ay
evet bi garip hissettim bide hsni benlik bişey de yok ortada ne bilim bi yandan kimseyide ysrgılamak istemiyorum huyu böyleydir diyorum kendime
- Cevap sahibi1 ay
Ver 50 lirasını bir daha konuşma bence
- 1 ay
bende veririm demiştim ama karışık hissediyorum üzüldüm
- Cevap sahibi1 ay
Ver ya daha da lafını etmesin
- 1 ay
üzülmem normal mi ya annem kızdı sende herşeyi takıyosun diye
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Goat arkadaştir ooo sgzgxcxf
02 Yorumla- 1 ay
niyeki