Arkadaşlar eski sevgiliniz den ayrıldınız, terkedildiniz, doğum gününde mesaj atıp hediye gönderdi, bu durumda tepkiniz ne olurdu? Hediyeyi kabul mu edersiniz? Yoksa telefon açıp hediye için teşekkür ederim kabul edemem geri göndereceğim mi derdiniz? Düşüncelerinizi paylaşirsaniz sevinirim. Teşekkürler.
Cevabın nedir?
+1 yılBu biraz nabız ölçmek olmuş bence. İllaki değerlisinizdir onda yeriniz büyüktür. Ama hala var mısınız veya tam olarak nerede duruyorsunuz geri dönmek istese dönebilir mi diye nabız ölçmek gibi olmuş. Benzer bir olayı ben de yaşamıştım. Hediyeyi geri göndermek yerine aldığı hediyeyi yoldan geçen birine hediye ederken video çekip pozitif yazılar ekleyip story atmıştım. Ortak arkadaşlar aracılığı ile de görmüştü ufak çaplı krizlere girmiş 😂
128 Yorumla
Soran+1 yılTerkeden kendisi
12 gündür bir hemen hemen halimi hatrimi soruyor
Mutlaka bir bahane ve nedeni oluyor
Ben asla iletişime geçmiyorum
Kendisi terketti, istemedi, hayatımdan çıktı, gitmemesi için çok cabaladim ve yalvardım hayatımda ilk ve son kez birine bunu yaptım.
Bayramın 2. Günü dahi aradı bayram kutlaması için tabi ben soğuk notr konuştum.
Beni çok ikilemde bırakıyor artık hikayelerine dahi bakmıyorum, bugün bir kiz arkadaş haber verdi Müslüm Gürses den ortak bir şarkımızı paylaşmış hikayesinde enteresan gerçekten
Sen ayrildigin terkettigij birini ayda 3 kez mesaj atar, bir bahane ile sorarmisin? Üstelik 15 günde 2 gizli arama gelip sesini dinleyen de o yüzde 1 milyon eminim
Doğum günü hediyesi de gönderecektir çünkü tanıyorum bunu yapabilir. Ben şahsen geri göndermeyi almamayı düşünüyorum.
Yalnız senin cevabın da çok ağır olmuş acaba böyle mi olması gerekti bilemedim🙂- +1 yıl
Ben yaptım biliyo musun. Terk ettiğim kapıya defalarca döndüm. O kapı narsist ve kendini beğenmiş biriydi ve ben ona olan sevgimle ona olan öfkem arasında gidip geliyordum. Ben terk edip yine ben dönüyordum. O kadar çok seviyordum ki bana hissettirdiği değersizliği bile umursamadım. Sonra devran döndü ben pes ettim bu sefer o pervane oldu falan filan. Ya sana karşı suçlu hissedeceği bir hareketi vardır ya da çok seviyordur…
Soran+1 yılBen yaptım biliyo musun. Terk ettiğim kapıya defalarca döndüm.
** Çok mu sevdin? Terkeden kadın kolay kolay dönmez de o yüzden yani yuzde 95 kadın dönmez kolay kolay.
O kapı narsist ve kendini beğenmiş biriydi ve ben ona olan sevgimle ona olan öfkem arasında gidip geliyordum.
**Narsist birine gerçekten iyi sabır gostermissin
Ben terk edip yine ben dönüyordum. O kadar çok seviyordum ki bana hissettirdiği değersizliği bile umursamadım.
**Sen çok sevmişsin sana olumsuz hareketleri bile insancıl çekici gelmis
Sonra devran döndü ben pes ettim bu sefer o pervane oldu falan filan.
**Olaya bak, demek ki değerin geç de olsa anlaşılmış
Ya sana karşı suçlu hissedeceği bir hareketi vardır ya da çok seviyordur…
**12 günde bir mutlaka yazıyor ayrılalı 2 ay oldu bu anlattıklarımdan sence seviyor mu diyorsun? Suçlu hissedeceği derken bilmiyorum İnan niçin suçlu hissettiğini, ben soğuk gayet notr kaba asla davranmıyorum gayet cool sakin 4 saat sonra yazdım, 2. ci saat merak ettim umarım iyisindir yazdı. Beni çok ikilemde bırakıyor ve inadım inattir Terkedildim asla adım atmam beni terkeden kişi o çünkü.
Bana en son sesini Cok duymak istedim özür dilerim ama seni aramak istedim dün demişti. Gerçekten bir sey siyah ya da beyaz olmalı gri sevmiyorum.- +1 yıl
Ben çok sevdim hem de böyle bazı sevgiler korkutucudur kör olursun dışarıya. Ben ona bakınca gözlerim doluyordu sevgiden. 6 yıl sabrettim benimle ciddi bir yola girsin diye. İlk ilişkimdi çocukluğumdu resmen. Bir gün karşısında “biz neden olmuyoruz “ diye ağladım. Arkasına yaslanıp bana “çok takılma ha hayat bu yaşa geç işte ne bu kadar ezik gibi takılma geçer gider” dedi. O an benim içimde birisi uyandı ve o günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Pişman olup bana dönmek istediğinde de bende her şey bitmişti. Bana”ben şu anki seni değil beni görünce gözlerinden sevgi taşan kıza aşığım” demişti. Yani benim olayım karışık ama senin durumunla benzerlikler yakaladım. Net seviyor diyemem. Üzmüşlerdir mesela. Anlatamıyordur sana da kimin nasıl üzdüğünü belki…
Soran+1 yılBen çok sevdim hem de böyle bazı sevgiler korkutucudur kör olursun dışarıya.
**Bende çok sevdim benim için hayatın merkeziydi, sevginin kendisiydi. 4 senem geçti. Everesti ZİRVEYİ YASATTİM ona bundan daha bir tık üstü olamaz. Zirvede Terkedildim.
Ben ona bakınca gözlerim doluyordu sevgiden.
**Bir erkek olarak bende karşısında kaç kez gözlerim doldu sevgiden, belki yaptığım hataydı bedelini ağır ödedim ama duygularım bambaskaydi
6 yıl sabrettim benimle ciddi bir yola girsin diye. İlk ilişkimdi çocukluğumdu resmen.
**Senin için anlamı büyükmüş elbette
Soran+1 yılYani benim olayım karışık ama senin durumunla benzerlikler yakaladım.
**Sence bu yakaladigin benzerlik karşısında 12 günde bir yazması mesaj atması bugün bile 2 ay aradan sonra o şarkıyı paylaştı; ha ben kendim bakmıyorum arkadaş söyledi. Ne bilim bu hareketleri çok ikilemde bırakıyor
Net seviyor diyemem.
**Hmmm Anladım , sevmiyor da olabilir diyorsun
Üzmüşlerdir mesela. Anlatamıyordur sana da kimin nasıl üzdüğünü belki…
**Hayatında birisi yok, geçen arkadaşı aradı söyledi, ben ailesinin etkisinde kaldığını düşünüyorum kendi tahminim.- +1 yıl
Tamam o zaman. Üzmüşler… sen ona everesti yaşatmışsın. Değer gördüğü kapıyı kapatmış ve daha fazla değer görmeyi umarken acı çekmiş. Böyle olduğunu hissediyorum şu an.
Soran+1 yılTamam o zaman. Üzmüşler… sen ona everesti yaşatmışsın.
**Zirvede Terkedildim, ben üzmedim, ailevi bir şey diye tahmin ediyorum.
Değer gördüğü kapıyı kapatmış ve daha fazla değer görmeyi umarken acı çekmiş.
**Nasıl yani anlamadım biraz açar misin? Daha fazla değer görmeyi umarken, benim onun peşinden gideceğimi yalvaracagimi mi beklemis? Ben yalnız 3 ay mücadele ettim bitirmemesi için en sonunda pes etmek durumunda kaldım istemeye istemeye kabul ettim kararını. Ve bir daha asla aramadım yazmadım o günden sonra bu da benim sınavımmis
Böyle olduğunu hissediyorum şu an.
**Yorumlarım biraz uzun oldu bu arada sabırla dinleyip yorum yazdığın için teşekkür ederim sana çok...- +1 yıl
Yok sanırım yanlış anlaşılıyorum. Terk etmiş ve bir başkası onu üzmüş. Belki de seni terk ederken daha fazla değer görmeyi umdu ama hayal kırıklığı yaşadı. Bu yüzden de tekrar sana yöneldi. Çünkü sen ona değer verdin. Açıkcası yorumların çok açıklayıcı teşekkür edecek bir durum yok gayet keyifli bir sohbet içerisindeyim.
- +1 yıl
Yani senden gitti bir başkası üzdü ve tekrar size geldi.
Soran+1 yılYok sanırım yanlış anlaşılıyorum.
**Hayır hayır estf oyle düşünme yanlış anlamadım
Terk etmiş ve bir başkası onu üzmüş.
**Böyle bir şey mümkün değil büyük konuşmak istemiyorum, çevresinden bilgi akışı geliyor bana, güvendiğim kişilerden. Ancak ben kendisinden adım gelmedikçe asla adım atmam.
Belki de seni terk ederken daha fazla değer görmeyi umdu ama hayal kırıklığı yaşadı.
**Ben Everestin Zirvesinin zirvesini YASATTİM sana bunları anlatsam yok artık dersin, bir erkeğin bir kadını mutlu edebileceginden çok çok daha fazlasını YASATTİM Bunun bir tık üstü olamaz. Bu kadar da iddialıyım. Belki ben hata yaptım şu an düşününce ama gönül bu çıkarsız karşılıksız sevdim kendimden daha çok sevdim onu
Bu yüzden de tekrar sana yöneldi.
**AİLEVİ Nedenler demişti bana ben her ne kadar söylemesini istesem de başka bir şey söylemedi, başka biri olmadığına eminim.
Çünkü sen ona değer verdin.
**Bir kadının hayatta görebileceği en yüksek değeri verdim şu an düşündükçe hep veren el olmuşum bir adım gelmiş bin adım gitmisim hata bu ve buna benzer şeyler..
Açıkcası yorumların çok açıklayıcı teşekkür edecek bir durum yok gayet keyifli bir sohbet içerisindeyim.
**Bilmukabele aynı şeyleri düşünüyorum seninle sohbet etmek çok keyifli benim içinde...- +1 yıl
Peki aile yapısı hakkında hiç bilgin var mı? Baskıcı bir aileye mi sahipti?
Soran+1 yılPeki aile yapısı hakkında hiç bilgin var mı?
**Evet tabi
Baskıcı bir aileye mi sahipti?
**Aşırı baskıcı değil, ama deger veren sahiplenici bir ailesi var.
Ben olayı tamamen şundan kaynaklandigini düşünüyorum
Ailesel vs etkenler değil de
Ben çok aşırı sevgi gösterdim, çok çok aşırı sevgimi yansittim, gecem de gündüzüm de o olmuştu.
Gözüm başka bir kadını görmüyordu, bu sırada kaç tane kadından teklif aldım kabul etmedim, bunları ona da söyledim açık açık kabul etmedigimi , ona kendimle ilgili her şeyi anlatiyordum, halbuki sen erkeksin azıcık sussan, gizemli olsan ilk 2 senedeki gibi, herşeyi anlatmasan, çok yoğun aşırı sevgiye bogmasam bunların hiç biri olmazdı Asla terkedilmezdim.
Büyük konuşmayayim, ona fazla ilgi verdim, çiçeğe bile fazla su DOKERSEN en sonunda o bile çiçek açmaz bozulur toprağı eşelenir faydası olmaz.
Tabi şimdi şimdi Jeton düşüyor
Hata olarak görmek değerlendirmek istemiyorum ama aynı şeyleri bir daha yapar mıyım. Büyük konuşmayayim çok zor.
Şu 2 ayda çok büyük dersler cikarttim kadın erkek ilişkilerine ve kendi yaşadığım ilişki minvalinde, doluya koydum bosalmadi, boşa koydum dolmadı bunlar da benim için Bedeli ağır olan acı tecrübeler oldu...
Soran+1 yılBir kere dahi aldatmadim.
Beni açık açık evine davet eden kadınlar da oldu; bir şeyler içelim minvalinde. Benim yerimde başka biri olsa o teklifleri geri çevirmesi mümkün olmayabilirdi.
Hayatım yaşadıklarım film şeridi gibi...- +1 yıl
Öncelikle çok değerlisiniz bunu bilmenizi isterim🙏 dediğiniz gibi her şeyin fazlası zarar. Çiçeğe dökülen fazla su çiçeği bozar. Ama işte yine dediğiniz gibi ben de hata olarak görmüyorum. Çok şanslı biriymiş kız arkadaşınız. Ben çok çabalamıştım en azından tek bir güzel söz duyayım o ses tonundan. bana ithaf ettiği tek bir güzel kelime. Bazıları çok şanslı gerçekten. Peki bu saaten sonra dönmek istese ikinci şansı verir misiniz? Ya da ne gibi bir sebebi olursa kabul edersiniz?
Soran+1 yılÖncelikle çok değerlisiniz bunu bilmenizi isterim🙏
**Çok teşekkür ederim öyle gördüğün ve degerlendirdigin için bilmukabele 🙏
dediğiniz gibi her şeyin fazlası zarar.
**Daha şimdi şimdi anlıyorum o zaman resmen bir geliyordu 10 gidiyordum 10 geliyordu 1000 gidiyordum. Ben çok üstüne düştüm..
Çiçeğe dökülen fazla su çiçeği bozar.
**Şimdi öğrendim deneyimleyerek ve acı şekilde terkedilerek
ma işte yine dediğiniz gibi ben de hata olarak görmüyorum.
**Teşekkür ederim öyle gördüğün için...
Çok şanslı biriymiş kız arkadaşınız.
**Ben kadın olsaydım bilmiyorum ben benim gibi birini asla terketmez, degismezdim kimseye. Yakışıklı, Karizma, vücudu yerinde, konuşması düzgün, ses tonumun bir çok kişiden iyi oldugunu da etraftan duydum kimi zaman, böyle birini ben bırakmazdim. Demek ki iyi olmak, ya da karizma olmak, kadına değer vermek yetmiyormus, çok afedersin ama p... c olmak kadını iplememek, acı cektirmek gerekiyormuş kadın hipergamisinde dark triad olmak gerekiyormuş acı gercekler şimdi şimdi yüzüme tokat gibi çarpmaya başladı
Ben çok çabalamıştım en azından tek bir güzel söz duyayım o ses tonundan.
**Kimi kadında ( ilgiye aç kadınlarda ) ilgi bekler sevdiğinden bekledigi ilgiyi göremez. Dostoyevskinin meşhur sözüdür ; İyi Adamlar Yalnızlıktan Ölüyor İyi Kadınlar İse Kötü Adamların Balkonundan Gökyüzüne Bakarken.. buna benziyor bu durum...
Soran+1 yılbana ithaf ettiği tek bir güzel kelime.
**Ne kadar üzücü, ben şiirler mi yazmadım, en güzel cumleleri içten gelerek söylemedim mi neler yaptım ya yaşadığım hayatı geçtim, kurduğum cümleler sadece tek başına film gibi olur..
Bazıları çok şanslı gerçekten.
**Şanslı ve elinin tersiyle itecek kadar da belki de acımasız ya da verilen sevginin değerini bilemeyecek kadar görmez
Peki bu saaten sonra dönmek istese ikinci şansı verir misiniz?
**Çok geç olmadan olursa olabilir 1 sene sonra bir hükmü olmaz.
Ya da ne gibi bir sebebi olursa kabul edersiniz?
**Ayrılmadan evvel de söylemiştim bir kaç kez ağzımı yokladı kadınlar bu tür shit test çok yaparlar
- Arkadaş kalalim demişti asla kabul etmiyorum dedim, arkadaş asla kalmam sevdiğim kadına arkadaş gözüyle bakmam ebediyete kadar da bir daha görüşmem dedim seninle
Bunu keskin şekilde söylemiştim
Bir diğeri; hayatına herhangi birini almamış olması temel kriterim. Böyle bir durum varsa maalesef...
- +1 yıl
Yakın çevresinden sağlam kaynaklarınız doğrultusunda birisiyle görüşmediğini düşünüyordunuz umarım öyledir. Hala bir şansı varken bunca yol yürünmüş bir ilişkinin heba olmasını istemem. Umarım geç kalınmaz. Bazen kişi doğru olsa da zaman doğru olmuyor maalesef. Mutlu olmanızı çok isterim çok büyük bir emek var ortada. Bana beni anımsatıyorsunuz belki sizin kadar değildim ama ben de hep veren el olmuşumdur. Umarım siz bu yoldaki o mutlu sonu yakalayabilirsiniz… ben yakalayamadım komple yolu değiştirdim artık kumun üzerinde yürüyorum. Bazen ayaklarıma cam ve çakıl parçaları değiyor ama düz temiz bir yol.
Soran+1 yılYakın çevresinden sağlam kaynaklarınız doğrultusunda birisiyle görüşmediğini düşünüyordunuz umarım öyledir.
**Laf taşımayan, sözüne itibar edeceğim kişiler.
Hala bir şansı varken bunca yol yürünmüş bir ilişkinin heba olmasını istemem.
**Teşekkür ederim değerli düşüncelerin icinn gerçekten
Umarım geç kalınmaz.
**Umarım. Sonra İbrahim Tatlısesin dediği gibi Eyvah Neye yarar ah neye yarar o saatten sonra
Bazen kişi doğru olsa da zaman doğru olmuyor maalesef.
**maalesef bir yerde bir hata oluyor mutlaka
Mutlu olmanızı çok isterim çok büyük bir emek var ortada.
**Teşekkür ederim; ancak benim çok bir umudum kalmadı
Bana beni anımsatıyorsunuz belki sizin kadar değildim ama ben de hep veren el olmuşumdur.
**Ne hiç bir kadın benim gibi karşısındakine bu kadar yoğun davranır ( istisnalar mutlaka vardır elbet) ) ancak bir kadına karşı ne kadar bir erkek cömert olması gerekiyorsa yüz bin katı cömert davrandım.
Sevgide, ilgide, hediyede, şiirde, her zaman ve her yerde...
Umarım siz bu yoldaki o mutlu sonu yakalayabilirsiniz…
**Umarım ama zannetmiyorum 12 günde bir hal hatır sorsada, mesaj yazsa da bunlar yeterli değil. Benim adım atmami bekliyor ancak ben ne eski konuyu açarım ne adım atarım.
Severim İlgi alakanin en alasını gösteririm, ama kötü tarafım da kötüdür, ölsem adım atmam böyle de bir gurur abidesiyimdir. Tukurdugumu yalamam.
ben yakalayamadım komple yolu değiştirdim artık kumun üzerinde yürüyorum.
**Senin ona karşı hislerin var mı? Ne yapsa kabul edersin peki?
Bazen ayaklarıma cam ve çakıl parçaları değiyor ama düz temiz bir yol.
**Umarım hayatta her zaman çok mutlu olursun, sende benim gibi birtakım Talihsizlikler YASAMİSSİN, seni çok iyi anlıyorum...
Soran+1 yılBeni Anlamak istiyorsan
Nilüfer - Aşk kitabı şarkısını dinler misin.
O şarkı da geçen her söz ve müzik benim duygu durumumu ve yaşadığım hissettiğim şeyleri anlatıyor...- +1 yıl
Onun benim hayatıma girmek için hiçbir şansı yok. Çok yalvardım beni bugünki kişiye dönüştürmemesi için. Çünkü biliyorum bir kere soğursam dünyaları önüme serse işe yaramaz. O yüzden benim ona karşı bir hissim yok belki giden zamanıma karşın öfke vardır. Ama tekrar hayatıma girebilecek şansı kalmadı onun. Bu arada şarkıyı biliyorum çok derin sözlere sahip…
Soran+1 yılOnun benim hayatıma girmek için hiçbir şansı yok.
**Senin için tamamen bitmiş o halde bir süreden sonra böyle oluyor demek kk
Çok yalvardım beni bugünki kişiye dönüştürmemesi için.
**Bende bu durumdayım, 2 ay önceki ben ile şimdiki ben aynı değilim, düşüncelerim duygu durumum o kadar değişti ki, bundan sonra her şey başka olur. İlişkiler de alma verme dengesine inandım. 1 veriliyorsa 1 ; 10 veriliyorsa 10 ne eksik ne fazla yoksa cepte gözüküyorsun, yoksa değersizlesiyorsun.
Çünkü biliyorum bir kere soğursam dünyaları önüme serse işe yaramaz.
**Özür dileyerek burcunu sorma şansım var mı. ? Karakter meselesi tabiki de burcunu da bilmek isterim lutfetmek istersen...
O yüzden benim ona karşı bir hissim yok belki giden zamanıma karşın öfke vardır.
**Öfke ve Kırgınlık hissi buda sonucunda notrlestiriyor. şu an ona karşı notr durumdasın şu an sana yazsa ha Ahmet yazmış ha Mehmet aynı şey
Ama tekrar hayatıma girebilecek şansı kalmadı onun.
**Kendi elleriyle sunulan imkanları reddetmis daha çok kafayı duvarlara vurur iş isden geçtikten sonra kıymeti yok
Bu arada şarkıyı biliyorum çok derin sözlere sahip…
**Kesinlikle beni en iyi anlatan şarkıdır bu şarkıdaki sözler... Çok derin ve duygu yüklü bir şarkı...
Peki Bana doğum günü hediyesi gelirse geri göndereceğim? Yaptığım şey doğru mu? Ben çünkü huyunu biliyorum inşallah yanilirim göndermesin istemem böyle bir şey...- +1 yıl
Merhaba bugün yoğun bir gündü biraz geç bir geri dönüş oldu kusura bakma🙏 akrep burcuyum :) hediyeyi geri yollamalısın çünkü ben hala nabız ölçmek olarak görüyorum. Sanki kabul edersen yeşil ışık yakmış oluyorsun. Gerçekten pişman olur ve bunu sana hissettirirse ve tüm saf duygularıyla sana gelirse durum başka tabi ki. Ama eğer kuru kuruya önce her şeyi kendi eliyle itip sonra da hediyeler gönderiyorsa üzgünüm o seni düşünüp sana hediye gönderebilecek biri değil bunu hak etmiyor etmemeli.
Soran+1 yılMerhaba bugün yoğun bir gündü biraz geç bir geri dönüş oldu kusura bakma🙏
**Merhaba hoş geldin öncelikle, ince düşünceli açıklamaların için teşekkür ederim🙂 mutlaka yoğun bir gün geçmiştir estf kusura bakılacak bir durum yok çok sağol 🙏
akrep burcuyum 🙂
**Yengeç burcuyum, su grubu burçları ne çektik biz böyle 🙂
hediyeyi geri yollamalısın çünkü ben hala nabız ölçmek olarak görüyorum.
**Dün benim ona daha öncesinden kaç kez attığım şarkıyı 2 ay sonra paylaştı arkadaşı hikayesini yolladı bana ekran görüntüsünü ben bakmadığım için bilmiyorum. Aslında birtakım sinyaller var ama doğrudan adım gelmedikçe inadım inattir gururum gurur asla adım atmam🙂
Sanki kabul edersen yeşil ışık yakmış oluyorsun.
**TABİKİ Dogru söylüyorsun bunlar hep benim adım atmam için yapılmış hamleler gibi oysa madem kartları açık oynuycaz bu racon değişmez. Terkedilen değil Terkeden adım atar bu kadar basit.
Gerçekten pişman olur ve bunu sana hissettirirse ve tüm saf duygularıyla sana gelirse durum başka tabi ki. Ama eğer kuru kuruya önce… [+]
**SU 2 AYDA Yaptıklarına bakılınca geri dönüş sinyalleri var ancak yeterli değil ve hediye gönderse dahi bu şartlarda kabul etmiycem. Anında geri göndereceğim gerek yok hayatımda olmadıktan sonra gelen hediyenin de kıymeti yok...
Değerli yorumların için sana bir kez daha teşekkür ederim
Seninle konuşmak çok keyifli gerçekten 😊🙂- +1 yıl
Benim için de öyle gerçekten çok keyif aldığım bir sohbet oldu. Umarım her şey oluruma varır mutlu olmak en büyük hakkınız :) Yanlış anlamazsanız sizinle arkadaşlık kurmak isterim🙏 olumlu bakmazsanız da anlayışla karşılarım 🙏
Soran+1 yılBenim için de öyle gerçekten çok keyif aldığım bir sohbet oldu.
**BİLMUKABELE Aynı düşüncede ve fikirdeyim 😊
Umarım her şey oluruma varır mutlu olmak en büyük hakkınız 🙂
**Mutlu Olmak Herkesin hakkı 🙂
Yanlış anlamazsanız sizinle arkadaşlık kurmak isterim🙏 olumlu bakmazsanız da anlayışla karşılarım 🙏
**Estf Yanlış anlamadım tabiki de, mesaj atabilir miyim o halde 🙂🙏- +1 yıl
Tabiki atabilirsiniz 🤗
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sizi Terk Eden kişi doğum gününüz de size hediye yolladı? Geri mi gonderirsiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler