Ayrıldığım kişi hediye yollamış ayrılalı iki yıl oldu bir oğlum var annen kullanırsa kullansın kullanmazsa başkasına versin demiş bende zaten konuşmak istemiyorum kesinlikle mesafeliyim çocukla ilgili bir problemimiz de olmadı konuşmamızı gerektirecek oğlumuz içinde her şey yolunda teşekkür mesajı da atmadım sizce ne yapmam doğru olur geriye oğlumla yollamalımıyım? Onun barışmak gibi bir umudu var ama benim kesinlikle yok...
Evet kabul et
Hayır böyle şeylere gerek yok
Hiç bir şey yapma umursama
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Evli değilim ikinci eşim sevgilim yok bu arada 🧘
Ayrıldığınız kişi hediye yollamış, siz kabul eder miydiniz?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
Ben kabul ederdim evet zaten ayrılmışım yani her şey bitmiş bari hediyesi bir işe yarasın derdim ben. ama bunu barışmak için yapıyorsa o zaman da neden ayrıldığımıza göre affederim veya affetmem diyebilirim. ama muhtemelen konuşurdum neden hediye yolladığını sorardım
Yani açıkçası sana hediye göndermesi zaten başlı başına bir hata oğlunun olduğunu söylüyorsun evli olduğunu söylüyorsun yani bunu eşin görse şahsen ortalığı yıkar şahsen ben olayım ortalığı yıkarım yani, o yüzden kabul etme bir daha da böyle şeyler yapmamasını kendisine söyle
Ortak bir hayatınız olmuş, ortak bir çocuğunuz var düşman olan anne baba görmesindense arkadaş kalmış anne baba görmesi çok daha iyi Hediyesini kabul edip teşekkür edersin istemiyorsan kullanmazsın ben olsam öyle yapardım
Hayır ben asla hiçbir şekilde kabul etmezdim. Ayrılmışsın sonuçta ilişki bitmiş daha hediye göndermenin mantığı ne. Belliki tekrar barışmak istiyor o yüzden gönderiyor bana. Eğer kötü bir şekilde ayrıldıysak hediyeyi tekrar ona geri iade ederdim. Yani kabul etmezdim. Ama eğer barışacak gibi bir durumumuz var ise belki o zaman kabul edebilirim.
Zarif bir düşünce de olabilir belki ama, veriliş şekli ve kontak kurduğu kişinin yanlışlığı ayan beyan ortada. Keşke seninle konuşabilecek kadar cesareti olabilseydi.