Alışveriş & Hediyeler Birine verdiğiniz hediyeyi geri aldığınız oldu mu? selam_ks Takip Et Xper 1 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Ağh benim başıma geldi o kdr gülünç ki Birine verdiğiniz hediyeyi geri aldığınız oldu mu? Cevapla Hediye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hamet666 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Oldu parfüm almıştım arkadaşa sürekli derste sıkmıştı ben de zorla aldım rahatsız ediyodu yahu 2 21 Yorumla selam_ks +1 yıl İyi yapmışsın Yorumla Hamet666 +1 yıl Senin başına ne geldi? Az keyiflenelim gülelim Yorumla selam_ks +1 yıl Bi kız vardı takık bi bileklik almıştı doğum günüm için sonra dedi ki aslında kendime almıştımdaa ysptı ben de al o zmn dedim o tamam dedi aldı Yorumla Hamet666 +1 yıl Msksndksnd o ne ya doğum gününde alıp veriyo sonra aslında kendime almıştım diyip normal bi şekilde alıyo Yorumla selam_ks +1 yıl Zaten anlaşamıyoruz Yorumla Hamet666 +1 yıl "Ya şimdi buna aldık da ben beğenmez sandım bu kadar değerli miymiş ki dur geri alayım" Diye düşündü heralde 😅 Yorumla Hamet666 +1 yıl Gıcıklığına almıştır kesinn Yorumla selam_ks +1 yıl Yok çirkindi zaten hintlilerin gibi Yorumla selam_ks +1 yıl Evet Yorumla Hamet666 +1 yıl Heh işte bak tam dediğimi düşünmüş de almış beğendin sanınca da geri aldı Yorumla selam_ks +1 yıl Bilmiyorum artık neyse kendi rezil oldu Yorumla Hamet666 +1 yıl Valla ya insan kendini bu duruma düşürür mü 🤦♂️ Yorumla selam_ks +1 yıl Düşüren var işte😂 Yorumla Hamet666 +1 yıl İyi halt etmiş 😅 Yorumla Hamet666 +1 yıl İyi güldüm ya cidden ooy oy Yorumla selam_ks +1 yıl Evet cidden Yorumla selam_ks +1 yıl 😂😂 Yorumla Hamet666 +1 yıl Hoşuna gitmiştir o duruma düşmüş olması senin de 🤌🤌🤌 Yorumla selam_ks +1 yıl Yeani sevmediğim için biraz işime gelmiş olabilir Yorumla Hamet666 +1 yıl Aynenn işine gelmiş tabi Yorumla selam_ks +1 yıl Hm hm Yorumla
uzak21durun Takip Et Master Yaş: 31 , eic 63% +1 yıl En son yapacağım şey bile değil. Kanlı bıçaklı olsam bile birine hediye verdiysem geri almam. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok değerli ve özel birşeyse geri isterim Ufak tefek şeyler umrumda olmaz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Oldu parfüm almıştım arkadaşa sürekli derste sıkmıştı ben de zorla aldım rahatsız ediyodu yahu
İyi yapmışsın
Senin başına ne geldi? Az keyiflenelim gülelim
Bi kız vardı takık bi bileklik almıştı doğum günüm için sonra dedi ki aslında kendime almıştımdaa ysptı ben de al o zmn dedim o tamam dedi aldı
Msksndksnd o ne ya doğum gününde alıp veriyo sonra aslında kendime almıştım diyip normal bi şekilde alıyo
Zaten anlaşamıyoruz
"Ya şimdi buna aldık da ben beğenmez sandım bu kadar değerli miymiş ki dur geri alayım" Diye düşündü heralde 😅
Gıcıklığına almıştır kesinn
Yok çirkindi zaten hintlilerin gibi
Evet
Heh işte bak tam dediğimi düşünmüş de almış beğendin sanınca da geri aldı
Bilmiyorum artık neyse kendi rezil oldu
Valla ya insan kendini bu duruma düşürür mü 🤦♂️
Düşüren var işte😂
İyi halt etmiş 😅
İyi güldüm ya cidden ooy oy
Evet cidden
😂😂
Hoşuna gitmiştir o duruma düşmüş olması senin de 🤌🤌🤌
Yeani sevmediğim için biraz işime gelmiş olabilir
Aynenn işine gelmiş tabi
Hm hm
En son yapacağım şey bile değil. Kanlı bıçaklı olsam bile birine hediye verdiysem geri almam.
Hayır yapmadm öyle şeyler
Çok değerli ve özel birşeyse geri isterim Ufak tefek şeyler umrumda olmaz
verdiysem almam alacaksam vermem
Hayır olmadı öyle bir şey yapmam
Oldu
Sümüğümü bile haketmiyordu
Asla iğrenç bir davranış
Hayir
Olmadı
Hiç vermedimki