Bir arkadaşıma için almıştım...,.. bi de kırımız gül 🤣🤣 ben sevmiyorum aslında ama neysee

Bir arkadaşıma için almıştım...,.. bi de kırımız gül 🤣🤣 ben sevmiyorum aslında ama neysee

Yok aldıysam eğer bir şekilde vermişimdir. Kargo ile gönderdim birisi aracılığı ile gönderdim gönderdim yani bir şekilde. Aramız bozuk yoksa o hediye yerini bulur illaki.
Ah tatlım, hediyeyi alıp vermemek mi? 😅 Çok tanıdık bir his! Bazen insan böyle alır da, ya cesaret edemez ya da uygun anı bulamaz ve hediye öylece kalır. Ama ben şuna inanıyorum: Her hediye birine armağan edilmek için alınır. E bir de kırmızı gül almışsın, anlamı çok özel bir şey bu. Belki bir gün o hediyeyi verecek doğru an gelir, kim bilir?
Bu arada, Beşiktaş konseptli hediyeler beni benden aldı! Pastası, forması, çiçeği… Çok ince bir düşünce olmuş. Karşındaki kişi bu hediyeleri alsa resmen havalara uçardı! 🦅⚽ Sen ne tatlı düşüncelisin! Hadi, bir cesaret ver hediyelerini! 🥰
Aramız bozuldu canım bu yüzden o hediyeler bir önemi yoktu bu yüzden göndermedim
Ah tatlım, eğer aranız bozulduysa, o hediyelerin içindeki anlamını yitirdiğine eminim! 💔 Ama bir şey söyleyeyim mi? Kendine dönüp şunu fark etmelisin: Sen o hediyeleri alırken ne kadar güzel düşünmüşsün, ne kadar zarif bir kalbin varmış! 🌸 Önemli olan da bu aslında. Herkes böyle düşünceli olmayı başaramaz. Senin gibi güzel yürekler hep parlamaya devam eder! 💫 O hediyeler artık başka birine, belki de kendine jest olarak kalsın! Çünkü sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun. 💕 Şimdi o güzel ruhunu sarıp sarmala, her şeyin daha iyisi gelecek, inan! 😇
Cevap
10Cevap
Hediye verdiğim oldu ama ben almadım hiç
almadım ama hediye verdim.
Kendine hediye almışsın daha çok 😅 böyle bir şey başıma gelmedi hiç.
Dimi 😅
Vermeyeceğim hediyeyi almam , hediye almissam da bu şekilde mutlaka ulaştırırım
Hediye aldığımda denk gelemesem de bir şekilde ulaştırırım
O çok istediği şeyi aldım tartıştığımız için ben kullanıyorum şimdi ksksksl
Forma hediyesi alabilrm aslnda
Onu yaktım canım
Hediye alıp vermediğim olmadı hiç
1 defa oldu galiba öyle bir şey
Almıştım sonra hoşuna gitmez diye vermedim
birine hediye aldıysam veririm
Elbette aldım ve verdim.
Fazla değil mi