Sizce hislerimden ona bahsetmeli miyim?

Bi çocuk var benden 2 yaş büyük ben 18 o 20 yaşına yeni giricek bi markette çalışıyo. İlk başlarda bana bakışlarındaki farklılığı anlamıştım bi süre sonra snrm bana karşı hisleri var diyip gitmemeye başladım ama sonra sürekli kendiöi onu düşünürken buldum her gördüğünde gülümsüyo böyle tatlı tatlı bakıyo konuşmaua çalışıyo ve artık markettekiler bize tatlı bi tebessümle birazda imalı bi şekilde bakıyo. 3 /3.5 ay oldu ama tam emin değilim hislerimden ilk defa böyle duygular yaşıyprum 2 kere sevgilim oldu ama onlarlada bianda oldu ilişkimiz böyle öncesinde platoniklik yaşadığım bi durum olmadı. Hergün rüyama abartısız nerdeyse hergün rüyamda. Normalde yapmayacağım şeyler yapıyorum fiş biriktirmek olsun onla yaşadığım şeyşeri günü gününe bi yere yazmak olsun sadece adını bilerek ona dair bir sürü şey öğrenmem olsun. Ben ne kdr kendimi geri tutmaya çalışırken o kdr aklımda yer edinmeye başladı onu gördüğümde kalbim deli gibi atıyo yaşadığımız şeyler onu her görüşüm her konuşmamız aklıma geldikçe içim bi. tuhaf oluyo ama bi heves mi yoksa hislerim bu sefer gerçek mi bilmiyorum. Seneye askere gidicek birazda araştırmama göre askerleri askerliği çok seviyo gidipde geri gelmezse orada kalırsa diye korkuyorum bidaha konuşamam içimde kalırsa diye korkuyorum. Ama ona diyince sevgili olmak isterse diye de korkuyorum çünkü kendimi bi ilişkiye hazır hissetmiyorum kendime sınavıma geleceğime odaklanmak isityorım eminim hem sevgiliyi hem kariyeri bi arada götüremem en ufak şeyleti kafasına takan birisiyim bi tartışmada bütün algılarım kapanır. Ama içimde de kalsın istemiyorum bunu da dert ederim kendi kendime sizce ne yapmalıyım

Sizce hislerimden ona bahsetmeli miyim?