Sizce ona karşı hislerim olduğunu söylemeli miyim?

Instagram keşfette karşıma bir video çıktı Ben de videoyu beğendim ama video viral olmuştu yani beğeni sayısı ve izlenmesi bayağı fazlaydı sonra ben videoyu beğendikten sonra video sahibi beni takip etmeye başladı Ben de geri döndüm ama hiç konuşmadık daha sonra onun yaşadığı şehire ailecek tatile gittik Ben de çocuğa mesaj attım belki görüşmek ister diye daha sonra biraz konuştuk ve buluştuk bir iki saat oturup sohbet ettikten sonra ayrıldık ve bir daha görüşme fırsatımız olmadı yani Sadece bir kere buluştuk şimdi beni yanına tekrar çağırıyor gel birkaç gün kalalım diyor Ben de gitmek istiyorum benden etkilenip etkilenmediğini bilmiyorum ama ben son iki gündür onu aklımdan çıkaramıyorum sanırım hoşlanıyorum bunu ona söylemeli miyim eğer söylersem iletişimimiz tamamen kopar mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Şu an çoğu kişi başına bir şey gelmesin dikkat et gibisinden düşünmüş ama benim sorduğum şey o değil arkadaşlar ben çocuktan daha doğrusu adamdan gerçekten etkilenmeye başladım son iki gündür Ama yanına gittiğimde bunu ona söyleyeyim mi yani soru bu aslında?
Sizce ona karşı hislerim olduğunu söylemeli miyim?