Sizce içimdekileri söylemeli miyim?

şimdi biz 2 arkadşaımla baya kavga ettik brii çok sövdü yani kırıldığım şeyleir biliyodu bilerek kırmak için defalarca söyleid yani zaten orada dayanamadım bieiy diyemedim içimde kalan bir sürü şey oldu bsns demediğini bırakmadı içindeki her eşyi döktü ama ben bişey demedim diyemedim çünkğ bugün yine arakaşımla konuşmuş benim hakkımda işte neymiş beni sevdikleir için götüm kalkmış aslında benşm yanımda zorla duruyomuş hiç arkadşa olarak sevmemiş bi de başkalarıyla konuşuyolar onlsrda benim hskkımds biieylet diyolsrmış hekrse benim hakkımda mal falan diyolsrmış ama ben bsns yalvarın demeidm ki onalra beni sevin demeidm yani hatta işte diğer kişiyi ben net hayur dedim hatta kaba oldu hayır deidm çünkü arkadşalığımız güzeldi onu bozmak istemdim net hayur deidkten sonra 1 2 hafta öok konuşmadık zöanala arkadşalığınız geri döndü içine atmış sevdiğini onla bu kavgadan sonrs konuştuk uzlaştık ama diğer kişi asla susmuyo ve onlara söylemeidğim bir sürü şey var içimde kalan onların böyle kalbimi kırıp benim hiçbir şey yapmsmsmm üzüyo sizce ne yapmalıyım

Sizce içimdekileri söylemeli miyim?