25 yaşındayız 2 ay arkadaş gibi konuştuk şimdi biraz yürüdü iltifatlar vs sonra buluştuk sürekli ellerime dudağıma baktı sohbet güzeldi vakti hızlı geçti tekrarlayalım bu sefer daha uzun vakit geçirelim dedi 1 saat yol gelip evimden aldı sizce arkadaş böyle davranır mı?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yürüdü diyorsun 🤔 demekki arkadaşça değil sende biliyorsun. Sevgililik olur mu bilmem belki takılmalık düşünüyordur ama arkadaşça değil o belli
Ya şöyle bişey var ilk mesajı ben attım arkadaş olarak görüşebilir konuşabiliriz sevgili şıan istemiyorum dedi bende kendimi geri çektim bu sefer o buluşmak istedi 1 ay içinde buluşmadım sonraki bir ay da hep iltifatlar etti işte şimdi 2. Ay buluştuk. Hani o ilk baştaki cümlesinden dolayı hala düşünüyorum
Takılmalık düşünmüyor bence de hep anlık atarak konuşuyoruz fotolarımı ss alıyor saklıyor yüzden selfie atıyorum zaten
Ah bu erkekler😂😂😂
Onun arkadaşça buluşması senin benim anladığım "normal arkadaşlık" değil işte 😂 Gezer tozar bişiler içer muhabbet eder güzel vakit geçiririz istersen sevişiriz de ama sevgili olmak istemiyorum diyor işte 🤔 Ona göre ilerle🤔
Bir anlık atmadan ss alıp saklamasından mı bu kanıya vardın? 😂 Çok masum düşünüyorsun umarım ben yanılıyorumdur. Temkinli olmaktan zarar gelmez yavaş sakin adımlarla ilerle güzel bir şey olursa kendiliğinden oluşur zaten
Evet o yüzden ben hiç üstelemiyorum foto atınca önceki çiçek daha güzel koklamak lazım ama fazla yakından koklamayalım yakında da gözümüz yok hem tehlikeli dedi😂
şu an arkadaşlıktan bahsetmiyor
İlk 2 hafta arkadaşız vs dedi sonra ilgimi kesince o üsteledi
"Takılmalık düşünmüyor bence" diyosun da çocuk niyetini açık açık söylemiş ve gösteriyorda maşallah 😂 Yaşa ve gör felsefesine inan bekle yaşayarak öğrenmek en makbulü 😂 attığın fotolara dikkat et yeter 😂
Yaa niyeti ne acaba sence ben anlayamıyorum artık erkekleri yok ya sadece yüzümü atıyorum o da bir kere dil Çıkarıp at demişti atmadım
Yaş olarak da küçük değiliz
Ağız bakımına önem veren biri demek ki ondan istemiştir 😂🤣 Yaşı büyük biri olarak anlayabilirsin bunu zaten 😂🤣🤣
bence biraz profesyonel davranıyor. Seni tanımaya çalışıyor. Ama meyili var sana karşı.
Ya şöyle bişey var ilk mesajı ben attım arkadaş olarak görüşebilir konuşabiliriz sevgili şıan istemiyorum dedi bende kendimi geri çektim bu sefer o buluşmak istedi 1 ay içinde buluşmadım sonraki bir ay da hep iltifatlar etti işte şimdi 2. Ay buluştuk. Hani o ilk baştaki cümlesinden dolayı hala düşünüyorum
ilk baştaki cümlesi ne
Yanlış anlama baştan söylüyorum yanlış anlaşılma olmasın şu an kimseyle sevgili olmak istemiyorum arkadaş olarak görüşebilir konuşabiliriz
Bende tamam dedim yazmadım ama şu an hayatımda kimse yok falan konuşmak istedi öyle konuştuk İşte 1. Aydan sonranda buluşmak istedi gitmedim sonra baya iltifatlar falan etti öyle 2. ayda buluştuk
İlk buluşma da anlattığım gibiydi o yüzden kafam karışık
aranızda bir çekim var ama sende kapılmak istememene rağmen kapıldın şimdi alıkoyamıyorsun kendini. Çekimin yüksek ona karşı o birazdaha zaman istiyor sende şimdi elinden kaçırmak istemiyorsun
sen aşık olmuş gibisin
Nerden anladın aşık olduğunu
Olduğumu
bir kız normalde şu cümlelerden sonra hayatta görüşmezdi
Görüşmedim zaten 1 . Ay istedi bilmedim vs dedim ondan sonra gitmeyince bozuldu sürekli bsna iltifatlar falan 2. Ay buluşabildik
sen normalde buluşmazdın ama bu çocukta seni çeken farklı bir şey var
Herkes direkt iltifatlar ediyor güzel olduğum için o o şekilde değilde tanımak işter gibi davranıyor o yüzden
İlk buluşmada elimi tutup direkt sevgili olanlar çok Oldu güzel olduğum için aam cinsellik isterler yürümedi
oo sen biraz egolusun
dudaklarına bakıyormuş ama
Dudaklarım büyük çünkü o da buluşmadan söylüyordu bunu
ikinizde de cinsel çekim var ama birbirinize oyun oynuyorsunuz dur bakalım
Siz bi sevişsesnjzz sevgili olursunuz da 😂
foto atınca önceki çiçek daha güzel koklamak lazım ama fazla yakından koklamayalım yakında da gözümüz yok hem tehlikeli dedi😂
Dudaklarıma bakması acaba öpmek falan mı istedi
At bi nude al aklını kanka 😂😂
Yaa atamam öyle de sence benş beğeniyor mu
Anlarız kolay sana instaami vereyim yazz birbenbirdeo
Dügün ne zaman
Dalga geçme lütfen cidden Merak ediyorum bunlar arkadaşça şeyler mi
Dalga degil hosaniyor senden farkina varmadinmi
İlk mesajı attığımda arkadaş olarak görüşebilir konuşabiliriz dedi şimdi iltifatlar falan bu kafamı karıştırıyor
Düşüncesi değişmiş olabilir mi
Bulus konusunuz