Ya hoslandigim kız. Disarda sevgililer gibi geziyoruz. Sariliyor bana omzuma kafasini yasliyor oyle yuruyoruz filan. Tam diyorum o da benden hoslaniyor. Yapistiriyor arkadasimi mal gibi kalıyorum sizce durum ne :l?

Seviyorsan git konuş tamam klasik ama olsun eğer anlattığın gibiyseniz mutlu olursunuz ona açıklama yaparken de o derse saçmalama biz arkadaşız sende birlikteyken yaptıklarınızdan bahset bunları arkadaşlar yapar mı falan de bence olur
Böyle arkadaş mı olur be? Bundan daha az ilgilisine nikah basıp çocuk yapıyolar, beyaz eşya taksitine girip, 20 yıl özel sektörde diz çü... neyse konumuz o değil.
Son mesaj cidden fenaymış. Sen harika bir arkadaşsın. 😶
Onu diyorum iste :(
Bu kıza hoşlandığını söyledin mi peki? Açıldın mı yani?
Hayır :l
O zaman iki ihtimal var. 1. Kız kendisini sadece arkadaş olarak görmeni istiyor. Bu yüzden sürekli arkadaşım diyor. 2. Senin ondan hoşlandığınj bilmediğinden ve o da senden hoşlandığından kendince sinyal veriyor. Ama arkadaşım diyerek de eğer sen hoşlanmıyorsan yanlış anlaşılmaları da kendince ortadan kaldırıyor. Sen en yakın zamanda açıl bu kıza. Kolay kolay bir kız hırkaya sarılıp uyuduğunu bu kadar samimi anlatmaz. Büyük ihtimalle 2. durum geçerli. 😉
Yakın bir zamanda acilamam bana onu seven bir arkadasinin okdugunu soylemisti cocuk cok iyi biriymis cok deger veriyormus ama olmaz yani onunla diyordu. Ikinci bir darbe yapmak istemiyorum. Zaman gerek
Onunla olmaz da belki seninle olacak. Sen bir şekilde ağzını ara kızın. Ortak arkadaşınız varsa onu kullan. Hani sen yapamıyorsan o alsın kızın ağzından laf. İlla seninle ilgili olmak zorunda değil. Şu ara hoşlandığı biri var mı? Varsa nasıl biri? Bunları sen de sorabilirsin gerçi. O hırka muhabbeti yaptıysa sen de bunları sor. Sonra duruma göre şerbet verirsin.
Direkt sorabilirim ama yapmak istemiyorum. Sıkmamak lazım
Arkadaşların yapmayacagi seyleri yaparım. Ima ederim :)
Bugun yagmur yagiyordu ellerim usudu dedi. Elini tuttum oyle yürüdük :) meselaa
O senin tatlılığın :) cok tesekkur ederim dediklerini yapacagim. Yalnız sure daha uzayabilir bilemiyorum. :) en iyi seceyim mi seni
Belki de o kadar cok sevdi ki hayatına mudahale etmek istemedi.. sen de ona bir sans ver derim. :) hadi hayırlı olsun
Ozguvenli erkek istiyorum diyosun yani :D
Cevap
2Cevap
Kız evlenme teklifi edecek nerdeyse hala hoşlanıyo mu diye soruyo :D
Abartma yaa o kadar da degil :l
Hoşlanıyor. Bizde böyleydik :) sonra olduk bir şekilde. Ama bu anlarda seviliyor yani böyle hicsiniz ya :) inşallah mutlu olursunuz ama kız seni seviyor. (arkadadim diyorsa surekli seni deniyordur)
İnşallah be kardeşim inşallah
Senin de onu arkadaş olarak gördüğünü düşünüyor.
Kiz hoşlanıyor ama senin öyle düşündüğünü Sandığı için arkadaşlığı da kaybetmek istemiyor.
Senden de ona duygusal anlamda yakınlık hoslanti belirtisi bekliyor kesin
İnsan arkadaşının kokusunu sever mi lan bu nasıl kız
bir garip :(
Lan oğlum bu böyle olmaz git söyle seviyorum ulennnnnn seni de hirkana sarılıyor teklif bekliyor bu kız ;-)
Daha 1 ay oldu hemen olmaz bu isler
Hımm az daha sabret ama onu kimseye yar etme
Yavas yavas herkesle arasini aciyorum :) kaleyi icten fethedicem
Aferin sana
Böyle devammm
Bence kız hoşlanıyor ama kafası karışık ama tavsiyem kıza biraz zaman ver
İstediği kadar zsmanı var açılmayı henuz düşünmüyorum
Bence sen onu o gozle gormuyorsundur diye arada arkadaşım falan diyerek dediklerini kapatıyor bence söyle o da kabul edecek
Erkekler ne kadar anlama özürlü ya? bal gibi hoşlanıyor senden çaktırmamak için arkadaş ayağına yatıyor
Açılmanı bekliyor olabilir sürekli arkadaşım diyerek ima ediyordur belki🙃 açılırsan ve ters teperse sorumluluk kabul etmem sadece benim görüşüm
bu nasıl arkadaş lan :D
ya seni kendine aşık etmeye çalışıyor
ya da seviyor da sevdiğini anlsrsın diye arkadaşsın diyor. ama bence ilki.
O da senden hoşlanıyor olabilir seni deniyordur belki de. Adım atmanı bekliyordur.
hoşlanıyor bence :-) ama çok tatlı ya hirkana falan sarilmasi :-)
Hoslaniyor ama tepkiden korktugu icin arkadas ayagina yatmis
Aşık sana sen de boş değilsin dkxkx
Aa nerden bildin bos olmadigimi :D
net olmayan kadından uzak dur abicim seviyorsa istiyorsa söyleyecek göttt olacak net olacak nett
seviyor ama ilk hareketi senin atmanı bekliyor olabilir
Bu sözü geçen hırka size mi ait, @soran arkadaş?
Evet
Bunlar size söylenmiş yazışmalarsa eğer, emin olun ki bu kızımız size ciddi anlamda duygular besliyor.
Insallah canim ya cok mutlu olurum :))
Bu nasıl arkadaşlık. Hirkayla uyuyacan diyo
:l ben de anlamadım
Emin değil kız da duygularından
:l karışık
Ateş bacayı sarmış çoktan kız daha ne yapsın :)
Ya ayak yapıyo hoslanıyor iste senden.
bence seviyor
anlamadim
Deli gibi aşık 😄😄
Seviyor gibi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar