Sizce sapık mı yoksa bana aşık mı olmuş?

arkadaşlar dün akşam tek basıma tiyatroya gittim bütün arkadaslarım calısıyordu neyse aksam 10 bucukta bıttı eve donuyordum yürüyerek tek basıma semt İstanbul'da iyi bir semt başına bir şey gelicek bir semt değil neyse bir çocukla karşılastık cocuk 35 yasında uzun boylu sarışın bildiğin kıvanç tatlıtuğ yürüyüşe çıkmış gibi bir hali vardı kafasında spor şapka spor eşortmanlar neyse bu benim peşime takıldı 20 dk ben nerden dönsem gitsem oda ordan gitti ben kaldırımdan yürüdüm baktım oda o hizada karşı kaldırımda yürüyor çok korktum sapık sandım neyse benim evime bir sokak kalmıştı bu benim önümden gitti sonra ben arkadan gittim bir dükkan vardı kapalı ona dışarının camından baktı sanki yanıma gelmek ıster gıbı beni bekledı konusmak ıcın baktı bana ben yönümü değiştim eve döndüm hızlı hızlı o nerden gitti bilmıyorum eve geldim girdim camdan baktım bizim sokakta dolanıyor arkadaşlar sapıkmı bu adam yoksa benle tanışma amacı felan mı vardı sapık degılse asırı yakısıklıydı amacı ne olabılırr

Güncellemeler
1 yıl
bugünde sabah gördüm gene bizim sokakta marketten bırseyler almıs donuyordu belkıde bızım burada oturuyor sokakta
Sizce sapık mı yoksa bana aşık mı olmuş?