arkadaşlar dün akşam tek basıma tiyatroya gittim bütün arkadaslarım calısıyordu neyse aksam 10 bucukta bıttı eve donuyordum yürüyerek tek basıma semt İstanbul'da iyi bir semt başına bir şey gelicek bir semt değil neyse bir çocukla karşılastık cocuk 35 yasında uzun boylu sarışın bildiğin kıvanç tatlıtuğ yürüyüşe çıkmış gibi bir hali vardı kafasında spor şapka spor eşortmanlar neyse bu benim peşime takıldı 20 dk ben nerden dönsem gitsem oda ordan gitti ben kaldırımdan yürüdüm baktım oda o hizada karşı kaldırımda yürüyor çok korktum sapık sandım neyse benim evime bir sokak kalmıştı bu benim önümden gitti sonra ben arkadan gittim bir dükkan vardı kapalı ona dışarının camından baktı sanki yanıma gelmek ıster gıbı beni bekledı konusmak ıcın baktı bana ben yönümü değiştim eve döndüm hızlı hızlı o nerden gitti bilmıyorum eve geldim girdim camdan baktım bizim sokakta dolanıyor arkadaşlar sapıkmı bu adam yoksa benle tanışma amacı felan mı vardı sapık degılse asırı yakısıklıydı amacı ne olabılırr
Sizce sapık mı yoksa bana aşık mı olmuş?
Güncellemeler
1 yıl
bugünde sabah gördüm gene bizim sokakta marketten bırseyler almıs donuyordu belkıde bızım burada oturuyor sokakta
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Belli ki seni beğenmiş, evini öğrenmeye çalışmış.
ya bır sokaga gırdık neyse bu yalandan dısarıdan magazanın ıcıne baktı orada benı bekledı belk tanısmak ıstedı ama ben cok kortum gunduz olsa neyse aksam vaktıydı kosarak eve dondum
Eve girdiğini gördü mü?
ya bak nasıl oldu bır sokak düşün neyse orada ınsanlar vardı ben korktum o ınsanların pesıne takıldı neyse bu onden gıttı bır magaza vardı dısardan magazanın camından ıcerı baktı ordada bekledı belkı konusmak ıstedı belkı bırsey yapcaktı ben cok kokrtum sonra hemen gerı dondum onun oldugu yerden gıtmedım o sonra naptı bılmıyorum eve geldım camın perdesınden baktım gızlıce bızım sokakta dolanıyordu yuruyordu elınde teleefonda sence evımı felan ogrendımı takıp ettımı
Bence evini öğrendi , belki sana sürpriz yapabilir.
ama ben sokagın dıger ucundan geldım o dıger ucundan gelmiş yönü o yöndeydi sabahta gördüm marketten bırseyler almıs donuyordu sureklı kafasında sapka var nedense ınsallah evımı ogrenmedı
Bence öğrendi belki çalışıyorsun diye yola çıkmanı beklemiştir.
bilmiyorum ama bızım sokakta garıp garıp dolanıyordu bence tam sıtemı ogrenemedı sankı arayıs ıcındeydı
Bir kaç gün daha oralarda olursa evi netleştirme düşüncesindedir.
tanısmak ıcın olsa neyse yanı ama sapıksa polısı ararım
Belki evini öğrenirse çiçek gönderir kötü düşünme hemen. , Bende zamanında 15 gün aynı sokağa gitmiştim beğendiğim kız için.
hangı katta oturdumu nerden bılcek kı 15 katlı sıte burası
ben bunla karsılastımda yanımdan gectı baya baktı bende baktım cok bgendım yanı sonra pesıme takıldı
O senin bakışında ki beğeni ifadesini anlamış ondan. sapık değildir.
yanı sapık tıpı yoktu zaten ama aksam 10 bucuk oldugu ıcın korktum bırsey yapar dıye gunduz olsa neyse
O satte görmüş adam ne yapsın.
tamamda o orada benı bekleyınce tanısmak ıcın ben yolumu degıstırdım oda gördü demekkı ıstemıyorum ne benım sokagıma kadar gelıyorsun
Korktuğunu anlamıştır.
evet arkamdan sınsı sınsı yurumedı zaten karsı kaldırımdan yurudu
belli etmiş işte kötü niyetli olmadığını.
ama nıye yalandan bır magazanın ıcıne baksınkı kapalı zaten magaza orada bekledı benı
Demek ki kötü niyetli değil.
bılemıycem artık
Önümüzdeki günler sana sürpriz yapa bilir.
yok be daha nerde gorcek
Görürsün sende onu beğenmişi o elektrik onu sana çeker.. :)
Türk toplumunda artık böyle bir algı oluştuğu için bazen insanlar beğenseler bile uzaktan izlemekle yetiniyorlar maalesef.
yaa bır sokaga gırdık o gıttı bır magazanın onunde durdu benı bekledı belkıde tanısmak ıstedı ama aksam saat gectı ben sapık dıye dusundum kosarak eve döndüm gunduz olsa belkı gelse tanısırdım aksam korktum cok bırsey yapar dıye ama bu cocuk bana bakmaz dersın kıvanc tatlıtug yanında sıfır kalır oyle dusun 35 yasında felandı
Sen şimdi böyle anlayınca acaba benim tipimi görsen ne tepki verirsin onu o kadar çok merak ettim ki HAHAHAHAH
hahaa bılemem
gizliden çıkayım gece beni görsen ne yorum yapardın çok merak ettim JAJAJAJA
Kıvançlar genelde sapık olur
oyle bır tıp neden sapıklık yapsınkı kımı ıstese alır asırı yakısıklı
Sana göre yakışıklı
sana dıyorum kı kıvanc tatlıtugun aynısı uzun boylu sarıısn 35 yaslarında felandı
Yakışıklılar asla (!) sapik olamaz.
yaa sana dıyorumkı kıvanc tatlıtug onunn yanında solda sıfır kalır öyle düşün oyle bırı nıye sapıklık yapsın kızlar zaten onun pesındedır
Sapiklik ruh halinin bozukluğu ile alakalı bir şey. Yakışıklılık ile alakasi yoktur.
yaa sporcu gıbı bır halı vardı sapık tıpı yoktu 35 yasında felandı yuruyuse cıkmıstı
Tamam bacım sen yine de dikkatli ol
Seninle tanışmaya çalışmış
sapık olamazmı dıyorsun
Hayır canım hangi semt bide? Yani gece saati olunca senin yanına gelse belki terslersin diye emin olmaya çalışmış bakıyormuş bakmiyormusun diye
ben mesela kaldırımdan yuruyordum oda karsı kaldırımda yuruyordu oyle arkamdan gelmedı yanı bırsey yapcak olsa yapardı sessız sakın parklardan bahcelerden gectım cok yakısıklı 35 yasında felandı kıvanc tatlıtug getır goturunu yapar oyle dusun :D
Yaniiii bilemicem siz kadınlar bir erkten hoslaninca onun tipini abartmayi aeversiniz 😁
ama aksam 10 bucuktu yanı korktum cok gunduz olsa belkı tanısırdım
Az bi tipsiz olsa orada polisi çağrıcak sorduğu soruya bak
yasıda genctı sapık tıpı yoktu sporcu tıpı vardı
Seni iyi bir te. avüz etmesi lazım o zaman sporcu sonuçta
sus be terbıyesız ahlaksız burası ataköy saat 10da ne yapcaj gece yarısı degılya
hayırlı olsun yakışıklı bi sapık edindin kendine