Kötü olduğumu bile bile bir defa bile aramadı, bu şekilde konuştu. Bu şekilde konuşandan olur mu?

Sorusuna soruyla karşılık veriyosun ben olsam sen bilirsin der bitiririm yine alttan almış çocuk. Yeni olduğunuz için sesini duymak, ilgi görmek istiyosun anlıyorum haklısın da ama bu şekilde bi sonuca varamazsın.
Ne şekilde bir sonuca varamam. Bir şey yapmadım ki en azından arasın kötü olduğumu biliyor. O mu haklı?
Haklısın diye belirttim ama sen anlamak yerine trip atarak konusuyosun. Trip atarak bi sonuca varamazsın diyorum.
Bence güzel yazmışsın. Zor zamanlarında ilgi ve alaka istediğini anlamış olur en azından… Her umursamazlıklarını hoş gördükte ne oldu ya? Bir denemeye al sen bunu. Aynı ilgisizlik tekrarlarsa o zaman bağını koparırsın.
Ya bencede herkes yorumlarda benim abarttigimi düşünmüş ama günde bir defa aramak çok değil ayrıca bugün de çok kötüydüm zaten o yüzden bekledim aramasını ama tavir ve konuşmalarini sevmedim. Nasıl denemeye almalıyim
ya bak gerçekten senin mesajlarını okuduğumda ne darlamış demedim tamamen kendimi gördüm. Normalde belki aramasa bu kadar takılmayacak kişileriz ama hassas kötü dönemlerimizdede daha bağlılık sevgi görmek istiyoruz bu yüzden zaten sevgililik var değil mi? Benim çok sevdiğim dayım vefat etmişti ilk zaman teselli etti falan ama 3-4 hafta sonra dediği ya yapcak bişi yok gibi umursamaz şeylerdi. O kadar hissettim ki dokundu ki ilgisizliği, belki değildi ama bana öyle geldi çünkü duygusaldım bu yüzden biliyorlar ve dikkat etmeleri gerek işte. Sen çok şey yapmamışsın ki. Burdaki görüş yazan kızların kendilerine verdiği değer hiç yok galiba. Yok ben olsam bitirirdim yok bilmemm ne.. ne oluyoruz? Alttarafı tavrını koymuşsun duygunla açık açık tavırla karışık yazmışsın işte hemen ben olsam terk ederdimde bilmem ne … şaka gibi. Neyse işte.. denemeye şöyle alabilirsin ilerleyen günlerde bu süreçten sonra ki zamana bak nasıl davranıyor..
Bu ne arama davası cümlesini
kötü amaçla yazdığını düşünmüyorum ama bu şeyi gösteriyor senin duygusal kişi olduğunu anlamadığını neye kızdığını anlamadığını belki az daha açık yazman gerekecek neden bu duruma takıldığını
Erkekler bazen odun ya bi cümleyle açık olmak lazım mesela “benim moralimin berbar olduğunu biliyordun bu durumda 5 dakika olsa bile yanımda telefonla sesini duyarak yanımda olduğunu hissetmem iyi gelecekti senden kesin ararsın beklentisine girmiştim ama olmadı bu da beni düşündürdü. Nokta…..”
Moralimin bozuk olduğunu biliyordun*
Pardon canım ya son mesajlarda açık olmuşsun zaten fazlasıyla
Arama isteği bırakmadın zaten diye duygusal ve kızgın sana odunca yaklaşacağına huyuna gidebilirdi
Hiç anlamıyor duygudan o kesinde sen emin değilsen biraz daha uzatmaları oyna o dönem gözden geçir
şu an sanırım bir tek anlayan sensin. Uzun zamandır sevgilisi olmamış ve böyle şeylerden uzak olduğunu söyledi yani aramak falan. Ya ne alaka dedim insan günde ya da günün sonunda bir defada olsa arar dedim. Ona açıkça söyledim de zaten. Uzatmaları oynarsam , uzatirsam gerçekten çok aşık olup bağlanmaktan korkuyorum. Sonrasında ayrılırsam daha kötü olurum. Bir yandanda kibar biri diye ayrılmak istemiyorum ama böyle anlamaması... bilmiyorum ya
Canım bu zamanda o kadar zor ki kibar birisinide bulmak falan bence sen de kalbine ve aklına arada bi “hemen bağlanma” mesajını vererek bir kaç zaman izle işte… benim bu ay sonunda 4 ay olacak 2 senelik ilişkimin bitmesine…… ilk zaman çok acı tabi… bi an geliyor unuttum oh derken bi an aklına gelip stalklarken buluyorum kendimi? İnsan tamamen unutamıyor … ama yapacak bir şey yok.
Şimdi o da söylemiş anlamıyorum bu işlerden diye.. artık bu saatden sonra nasıl davrandığına bak dün nasıl davrandığına değil bence
Ama şu olay var ya “bence bugün uyuyalım arama isteği bırakmadın zaten” 😅 yaa varya erkeklerin çoğu böyle olmalı iki naz yapılmasına ilallah etmiş cümlesi kurmaları. 😂bizim beklediğimiz şu”ya dur arayacağım sakın uyuma” gibi şeylerin denmesi deseydi sen zaten erirdin bu soruyuda sormazdın…😅 ısrar etmeleri falan bizi zaten ılımlı yapar biz kadınlar çok kolayız aslındada işte onlar anlamıyor.😂 Dediğim gibi sen bir gözleme al hemen bitirme.
Ya bilmiyorum ciddeen benimde bir buçuk yıllık ilişkim aylardır bitti. Toksik bir ilişki olduğu için. Ben artık çok güzel ve huzurlu bir ilişki istiyorum. Ama bilmiyorum bu efendi bir çocuk ama pek ilgisi yok gibi aslında var mesajlarda ama arama olarak yok. Ama ben sesli konuşmakta isterim yani bilmiyorum. Fikir verir misiniz bir dahakine nasıl davranırsa bitirim
Umarım ikimizde o huzurlu ilişkiyi buluruz. Ben de eski ilişkimin enkazından yoruculuğundan toksikliğinden çıkamadım ve insan tanıyasım göresim duyasım bile yok desem. yani şöyle söyleyeyim seninle ilgilenmese neden yazsın ki? Eline ne geçebilir? Yani az çok demiş sana çok da bilmiyor bu işleri. Bence hemen şey yapma yani yargılama ilgisiz falan diye.. açık ol. Hep aranmak isterim de mesela ona rağmen öyleyse o zaman sana uyuşmadığı için bitirirsin. Ama belki değilse yazık etmiş olursun.
Cevap
3Cevap
Bence gereksiz trip atmışsın çocuk mersk etmiş sormuş etmiş misafir geç gitmiş olabilir bu onun elinde olan bir şey değil ki
Bu ne arama davası dedi?
Çocuk uyuma arayayım demiş zaten bence sen fazla abartmışsın.
Ama hep ben söyledikten sonra ne anlamı kalıyor
Misafirler var demiş. Belki gerçekten yoğundu, aklındaydin ama arayamadi. Olamaz mı?
Ama tamamda ben her zaman söylüyorum aramasını. Günde bir defadan ne olur ki diyorum
Seni de anlıyorum haklısın ama biraz daha sakin bir şekilde anlatabilirdin bunu bence.
Kötü bir ilişkiden çıktım. Güven sorunum var buna güvenmek istiyorum ve aynı zamanda yeniyiz de hani tamam aşık değilim deli gibi ama seviyirum da yani. Bana sanki umursamıyor gibi geldi bana
Bence umursuyor sadece sakince konuşmak gerekiyor gibi. Yine de sen bilirsin
Sen kendi kendine sinirlenmiş gibi duruyorsun, sen uyumaya gidiyorum dediğinde biraz bekle arıcam dedi, yorumlarda demişsin ki ben dedikten sonra ne işe yarar ama sen söylemeden o söyledi seni aramak istediğini
Hayır ben her zaman neyse ya ben uyucam dedikten sonra dur arim diyor. ya da uyumadan iki dakika konussalim dedikten sonra ariyor
Boşa ve gereksiz bir trip olmuş seninki, çocuk gayet kibar ve ilgili, oradaki b. k kelimesi hiç yakışmamjs.
Öncelikle çocuğun aramamış olması normal bizim misafirler 12 ye kadar gitmiyor yani gereksiz tartışmışsınız bide şöyle söyleyeyim bir erkek seni önemsemezse engeli basar zaten uğraşmaz
gereksiz bir trip atmışsın müsait olmadığını belli etmiş zaten ki sormuş halini hatırını yani üstüne gitmissin
İyyyyy kız tribi
Allah korusun
aşırı triplisin
Ne alaka niye
Abartmissin bence
Neden
Burclariniz neydi
İkimizde yengeç.
En İyi Cevap