Yüzüme bile bakmadı, bu neyin göstergesi?

İçinden çıkamadığım bir durum var..ben normalde aile zoruyla bir başkası ile nişanlıyım.bir gün bir iş meselesi için gittiğim bir yerde orada bir çalışan ile tanıştım bir kaç kez iş meselesi için bir araya geldik ama hiç kişisel bir sohbetimiz olmadı.zamanla ona birşey hissetmeye başladım ama sonrasında bir daha görmedim onu..daha sonra bu İçimde büyüdü ve ben bir gün duygularıma yenik düşüp onu faceden bulup itraf ettim ve o çok şaşırdı neyse sonra sen nişanlısın diye benimle konuşmak istemedi hiç Yüz yüze gelmedik.sonra bir zaman sonra ben yine mesaj attım arkadaşça sadece nasılsın diye konuştuk.sonra bir sohbet arasında ben sordum ben sana karşı platonik mi kapıldım diye oda hayır dedi..sadece bu ama bu sorular arkasında duygularını sorduğum zaman sürekli kısa kesiyordu mesajları artık doğru dürüst konuşmuyor sürekli isim var diye bahane uyduruyor cevap vermiyordu sorularıma ne seviyorum gel Nden istemiyorum seni git diyordu.en sonunda beni engelledi hiç bi yerdn ulaşma hakkını vermedi bana sınır mı oluyor anlamadım ama öyle olsaydı kötü konuşurdu hakaret ederdi diye düşünüyorum bunuda yapmadı sustu bütün mesjlarımda öncesinde.bazen nişanlıyım diye konuşmamız yanlış diyordu halbuki farklı sohbetlere girmiyoduk.neyse uzun zaman sonra işine gittim ve o beni gördü hiç tepki vermedi yüzüme bile bakmadı göz temasında hiç bulunmadı yokmuşum gibi davrandı..sizce bu davranış neyin tepkisiydi Nden yüzüme bakmadı
Yüzüme bile bakmadı, bu neyin göstergesi?