Sadakat ve güven gerçek aşkın meyveleridir. Bunun dışında tutku ve şefkat da gerçek aşk ile birlikte hissettiği duygular arasında yer alır.

Sadakat ve güven gerçek aşkın meyveleridir. Bunun dışında tutku ve şefkat da gerçek aşk ile birlikte hissettiği duygular arasında yer alır.
Ben kişiye aşık olurdum aslında zaten sevdiğim kişi de bana güzel duygular yaşatırdı yani duygulara aşık olduysam zaten kişiye de olmuşum demektir. birine sadece aşık olamam yaşattığı duygulara da aşık olurdum. ama o kişi yerine başkası olsa belki de aynı duyguları hissetmezdim
Teşekkür ederim kardeşim 😊
Misal bir dağın yamacında güneşin batışını izlerken yaşadığım duyguya aşık olabilirim. Ben kişilerin bana yaşattıklarını aşık olmam ancak bu doğanın bana verdiklerine aşık olabilirim.
Aşk değilde bağlanma olur bu duygulara ilişkiyi bir bütün yapar. Aşk ateşin ilk tutuşmasıdır ama ateşin sönmemesi için saygı ve sadakat mutlaka olmalidir
Bazen kişiden ziyade yaşanan veya yaşatılan şeylere hatta o insanın sadece hayatında var olmasına bile bağlı olabiliyor insan. Bunun farkına vardım. Güzel duygular yaşatılırsa bağlanabilirim o yüzden.
Güzel duygular yaşatan kişi çıksın karşına en doğru zamanda 😊
Cevap
11Cevap
Yaşatılan duygulara aşık olmam ama ilgimi çeker..
Teşekkür ederim
Zaten öyle, en çok hissettiğim sevgiye tutulurdum, ayrılıkta da en çok o duygunun bittiğinin yasını tuttum. Yoksa Ahmetmiş, Memetmiş, Hüseyinmiş pek fark yok 😄
Teşekkür ederim 😊
Yaşatılan duygulara değil karşımdakinin ruhuna aşık olurum. Emin olduktan sonra. Çünkü emin olana kadar kendimi kapatırım
İstisnalar hariç bazıları kendini iyi kamufle edebiliyor
Benim gönül gözüm emin olduktan sonra kraliçesi bile kamufle olamaz
Teşekkür ederim hakkınızda hayırlısı olsun
Eyvallah bacım
Genel olarak aşık olmam hocam.
Etkilenirim , beğenirim , severim ama aşık olmam
Teşekkür ederim 😊
Samimiyet güler yüz özgüven
Alçakgönüllülük bir kadına çok yakisiyor
Teşekkür ederim 😊
Ricalar
Olamam teyzem olamam bu yaştan sonra ben aşık olamam her yerimi uf ettiler
Biraz saygıyı davet ediyorum sizi..
Teşekkürler müsait olunca davetinize zevkle icabet ederim ☺
Evet, olabilirim
Evet tecrübeyle sabit
tek başına yetersiz
Mesela
Hayır olmam.
Neden
Güvenmek zaman alır sonra ilişki çabuk biterse boşa çıkmış olacak o yüzden inancım yok.
Teşekkür ederim
Hayır olmam
Kadınlar otuzundan sonra anlıyorlar sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?