Borsayı bırakamıyor ve tartışıyoruz
3 ay
Kocam borsa ile uğraşıyor hep kavga ediyoruz, ne yapmalıyım?

Borsayı bırakamıyor ve tartışıyoruz
Tartışmalar sırasında duygusal bir ortam oluşmasını engellemek için sakin kalmaya çalışın. Karşılıklı olarak fikirleri paylaşırken saygılı bir üslup kullanmaya özen gösterin.
Kocanızın neden borsa ile ilgilendiğini ve neden bu konuda tutkulu olduğunu anlamaya çalışın. Onun bakış açısını anlamak, sizinle olan iletişimi geliştirebilir ve ortak bir noktada buluşmanıza yardımcı olabilir.
Eşinin borsayı bırakmasını neden istiyorsun? Borsayı bırakması sizin yararınıza mı olacak yoksa zararınıza mı bunu değerlendirmek gerekiyor.. Eğer her şey daha iyiye gideceğini düşünüyorsan kendisine düşüncelerini net bir şekilde sebepleriyle birlikte ifade etmelisin..
Çok fazla para kaybı yaşamıyorsa bu isteğine saygı duy derim. Herkesin kendince yapmayı sevdiği şeyler vardır. Borsada eşinin sevdiği bir şey. Bırak istediğini rahatça. Çiftler zarar görmedikçe sürece birbirlerinin isteklerine saygı duymalıdırlar. Aksi takdir şekil a'da görüldüğü üzere tartışmalar kaçınılmaz olur. Bu nedenle eşini rahat bırakmanı tavsiye ederim.
Cevap
15Cevap
Peki para kazanıyor mu? Yoksa zengin olma umudu ile borsada silkelenen kerizlerden mi
Nasıl yani silkelenme ne
İnternette boş boş yorumlar ile manuplasyon yaparak insanları borsada bir kağıda çekerler. Ve biraz yükselir sonra o büyük parası olanlar paraları çeker. Ve küçük balıklar yem olur silkelenir
Anladım, kötüymuş ya
İşte eşiniz para kazanıyor mu?
Evet baya iyi hemde bana şu tahtayı ele gecirdim vs diyor ama tahta ne ki
Ee o zaman neden bırakmasını istiyorsunuz
Korkuyorum batanlar var cunku
Ee ticaret bu. Kar zarar kardeş. Önemli olan hangi kardeş büyük 🤣🤣
Ve zaten öyle birden zengin olma hırsı vs varsa batacagina adınız kadar emin olun
bende borsayla uğraqşıyorumda ne varki bunda
Taktı kafasına yok diyor ford mu ne varmış cocuguma miras birakacagim diyor, batar diye korkuyirum
En son donuyla kalınca anlar sen bırak kendi haline
Merak etme borsa kocanı bırakır batar bu gidişle o zaman döner sana
Neden kazanmasına karşı çıkıyor ve kavga ediyorsun kripto falan değil oynadığı ve bence önümüzdeki günlerde çok yükselicek
Ayrılalım de bir ara ve biraz uzat eğer gitmenden korkarsa senin için borsa işinden uzak duracaktır
borsa şu an yükselişte karışma sadece alt sat yapmasın alsın beklesin
Evliliğn nasıl gidiyor
e ne güzel işte sen de uğraş?
Anlıyorsa sıkıntı değil
kaybediyor mu ki
hep mi batırıyor
Yazık
Kavganız borsadan mı
Ayrılın :D
kaç parası var
Niye birakain
sende benle uğraş
Evli insanım ben, bir başkası aenin karını veya annene sulansa hoş mu?
Pardon o halde
En İyi Cevap