Kocamın işleri karma karısık, kocamın işleri yüzünden aramız hep bozuluyo ne yapmalıyım?

kocamın işleri karma karısık kendisinin restorantı var babası ile isletiyo bu restorant kiralık 30 yıla yakın adam orada, dğkkan sahibi şiödiye kadar satmamıs, fakat içkici kumarcı bi adam oldugı için dükkanına haciz gelmiş, bunun üstüne, eşimden para koparmak için sizden %10 unu satıcam 1.000.000 meblaya dükkanı köşe caddede 4 cephe goruyor, ama yinede 30 mt2 10.000.000 etmez, bana gore adam ilk basta eşimin arabasını aldı, tapuyu falan gostermedi kayınbabam cıkardı dükkanın 1.000.000 havizlı oldugını simdi bunlar bunu bildigi halde hacizciler gelirde bizi dğkkandan kovarlar diye%10 unu satın almak istiyo bana sacma geliyo lan İstanbul'da da yasamıyoruz, burası o kadar da etmez eşime bunu anlatıyprum kayın babamın depızitosu var, onu almak için baya yatırmıs, esimin arabası altınlarımızı soyluyo %10 u bize su kadar yap alalım diyo ya ben yıldım istemiyorum almalarını illaki rıskı veren allah baska kapıda da verr diyorum ben mi hayalıyım anlamıyorım altınları vermek istemiyorum gitsin arabası ile naparsan yapsın sonradan satmak istese aatamayxagı bi yer benım için 15.000₺ ise kirası %10 ile 1.500₺ düsüyo 13.500₺ oluuyor cok sacma geliyo bana bunu eşime anlattıgımda bana düşman kesiliyo sizce ben napmalıyım?
Kocamın işleri karma karısık, kocamın işleri yüzünden aramız hep bozuluyo ne yapmalıyım?