Savaş oynuna 80 90 bin para yatırmış ve bunu yakaladım cevabıda senin neyin eksik oldu kiradayız kötü bi evdeyiz sadece arabamız var o kadar oda çok zorluklarla oldu yeni yeni toparladık ve kredi kartından para çekip kredi çekip oyunlara yatırıyor 1 tane oğlumuz var 1 yaşında yatağı kırık evdeki erzak dolabı böcekli ve almadı bunları bende o parayı görünce delirdim gittim hem yatak hem erzak dolabı aldım ve beni boşamakla tehdit ediyor iade etmezsen eve gelmem benim çöpe atıcak param yok diyor :))) oyuna para yatıracak kadar zengin değiliz taşınıcaz ev sahibi zam yaptı param yok diyor böyle şerefsiz bi adam et al dedim gelirken iade etmezsen almam diyor sövmek serbest ayrıyetten hamileyim allah beni kahretsin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılSizi anlıyorum. Eşinizin sorumluluklarini unutup, bilinçsizce hareket etmesi ve tehditkar konuşup sizi belirli bir yaşama mahkum etmesi katlanılamaz bir durum. Şimdiye kadar çocuklar için fedakarlık etmişsiniz ama durumu gözden geçirin ve kendiniz için de birsey yapın. Sonuçta bu saygısız ve tek taraflı bir ilişki de çocukların ruh sağlığı da olumsuz etkilenecek. Size saygı duymayacaklar. Çocuklar da ahlak bilinci vardır. Ama detayları siniflandiramazlar. Yani henüz babam yanlış yapıyor diyemezler. Sizin kendinizi ezdirmeniz, tehditlere boyun eğmeniz çocukların gözlerinde saygıyı haketmeyen, güçsüz biri olduğunuzu gösterir. Aranızdaki bağı etkiler. Hem onlar hem kendi iyiliğiniz için en doğru olanı yapın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Abla böyle devam etmesi sizin için biraz sarsıntılı görünüyor. Sana direkt boşan demek bizim için kolay fakat senin için zor. Tek çelsede maalesef bitmiyor. Fakat ayrılmamak da iyi bir çözüm değil çünkü ortada gerçekten büyük bir yanlış var. Ve telafi etmek yerine tehdit ediyor. Bence güçlü bir kadınsın. Halledebilirsin. İyi düşün. Sakin düşün. İyi bir karar ver. Ne karar verirsen ver pişman olacağını düşünmüyorum. Oyuna yüklediği delili ve iade etmezsen eve gelmem, boşanmam gibi sözcükleri söylediği anda telefon ses kaydın açıkta dursun. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Sağlıkla huzurla bebeğini kucağına alman dileğiyle.
10 Yorumla
Sovmeye gerek yok, boşuna zahmet edilmiş, çene boşuna yorulmuş olur. Bunlara rağmen hala seni boşamakla tehdit edebilecek kadar kuş beyinli bir adamla birliktesin, işin en kötü tarafı da ondan çocuk yapacak, hatta ikinciye hamile kalacak kadar da geleceği düşünmeyen birisin. Boşan diycem çocuklar diyeceksin, çekmek zorundasın diycem dayanamıyorum diyeceksin, merak ettiğim şey şu, senin planın nedir?
00 Yorumla
1 yılBöyle saçma sapan şeyler yüzünden boşanma oluyor işde kumar veya böyle oyunlar yüzden aileler boşanma aşamasında hep oraya 100 bin TL yatircagina başka bişeye yatırım yapsayidı derdin ki kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez ama boş işler bu işler yani oyun kumar gibi şeyler Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
86Cevap
- Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı.
u 1 yılboşan direk
00 Yorumla
s 1 yılYapabileceğin tek şey tedavi almasını sağlamak, almıyorsa da boşanmak. Erkekler hep kocasını kötüleyen kişilere böyle erkekleri nerden buluyorsunuz diye sert çıkışıyor. O erkekler sizsiniz işte uzaydan gelmiyor + evleneceğiniz kişinin alnında nasıl biri olduğu yazmıyor evlenince cogu erkek değişiyor. Emin ol bu tarz yorum yapan erkeklerin neredeyse cogu kocandan farksızdır. Zaten farksız olmasa bu tarz kocasıyla sorun yaşayanların sayısı fazla olmazdı.
70 YorumlaValla Allah yardımcınız olsun demekten başka birsey gelmiyor elimden , nasıl ki uyuşturucu bağımlılığı varsa , kumar bağımlılığı varsa oyun bağımlılığı diye birsey de var, belki esiniz vücuduna birsey almıyor ama oyunun kişide yarattığı etki "uyusturucu alıyormus "gibi etki yapiyor , suanki psikolojinizi tahmin edebiliyorum, kocanizin psikolojik ve tıbbi destek alması gerekiyor, belki tatlı dille onu ikna etmeye calisabilirsiniz ya da polise gidebilirsiniz ama ortada bir çocuk var , kocanız size anlayışsız davraniyormus ama siz yine de tatli dille iknayi deneyin, aksi takdirde polise gitmeyi dusunebilirsiniz, umarım iş boşanmaya gitmez , yuva kolay kurulmuyor kolayda yikilmamali ama siz de çok yipranmissiniz, dualarim sizinle olacak 🥲🥲
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBak şöyle söyleyeyim kocanın yaptığı tamamen yanlış hayatın olağan akışına aykırı küçük bir Çocuğunuz var bir de hamile olduğunu söylüyorsun bak Senin adına üzüldüm evin ihtiyaçları varken Oyuna para yatırması çok anlamsız şimdi bu şekilde kafa yapısına sahip bir adama laf anlatılması da zor olur zaten anlayışı olsa böyle bir olaya girmez Bence güzellikle birkaç sefer söyle kavgaları uzatıp da fiziksel ya da psikolojik şiddete maruz kalma güzelcene uyar baktın olmuyor Yapacak bir şey yok Şikayetçi ol Zararın neresinden dönersen kardır evinde ihtiyacı olan ufak çocuğu olan insan nasıl olur da kumara para yatırır anlamıyorum demek bu senin gördüğün belki görmediğin neler var Allah yardımcın olsun
10 Yorumla
1 yılBu bir tür hastalık. Sakın bunu öyle basit bir şey olarak algılamayın. Koskoca sanatçılar Serdar Ortaç Mehmet Ali Erbil Bu yüzden mahkeme önüne çıkarıldılar tutuklandılar biliyorsunuz.
Bu yüzden bunun bir bağımlılık olduğunu sizin ve eşinizin kabul edip tedavi olması gerekiyor mutlaka31 Yorumla- 1 yıl
Ayrıca sakın ama sakın bir daha kendinize lanet etmeyin.
Bir gün gerçekten bedduanız tutar ve pişman olursunuz
1 yılDışarı çıkar az sosyalleşsin çocuk oyunlarını belki bırakır. Haftada 1-2 saat olabilir ama 90k yatırıyorsa senin ki bağımlı olmuş.
00 Yorumla
1 yılokurken öldüm sen bunu roman yapsam okurum ben o derece çok aradın mı bunu :) bunla nasıl evlendin ona şaşırdım oyunda mı tanıştınız
01 Yorumla- 1 yıl
tarlayı satıp pavyon da harcamak gibi olmuş :) hiç tarlam olmadığı için pavyon görmedim nasıl bir yer acaba 🙃
1 yılŞu oyunlara para verenlerde gram akıl yok. Bu sektörü besleyip ne amaçlıyorlar acaba... İçki kumar bağımlılığından farkı yok. Kaptırdıkça gidiyor. Yazık.
50 YorumlaOfffffffff gülüyüm mü aglıyımmı bı dakıka bıle durma o evde ama eger oyuna o parayı verdıyse kartlarıyla evın tüm ihtiyacını al boşucaksan boşa de aılesıne dersin 90 bin çöpe atan adam vsr karşımda ben ıhtıyacları almışım cokmu dersin
00 Yorumla
1 yılEee sen istedin evlendin severek meverek aşık maşık olarak evlendin secimlerinin sonucunu yasiyorsun ne kadar aglasan da zirlasan da yasayacaksin yok öyle hem yaparim hem de sonucuna katlanmam diye bir sey yok
00 Yorumla
1 yılBenım oncekı erkek arkadaşım da ıddıa oynuyordu tabi bunu kendım yakaladım , vazgeçtim bıraktım onu çok sevmeme rağmen …Allah sana sabır versin kardeşim. bu bır ımtıhan.. dua et dua ıste ve esını bır psıkoloja götür veya yesılaya. ancak öyle bırakır zamanla.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAllahım en nefret ettiğim tip. Oyun bagimlisi erkek. Beyinleri gidik oluyor genelde
74 Yorumla
Soran1 yılUzak durulması gerekiyor
Cevap sahibi1 yılSevgilim böyleydi bitirdim şükür. Ne ailesiyle ilgileniyordu ne benimle.. ot gibi yaşıyordu.
- 1 yıl
sende ilgilenmemişsin adam gitmiş oyunlara sarmış :D
1 yılAblacım niye tekrar hamile kaldın 🙂↕️🙂↕️bence bosanman senin hayrına olur
40 YorumlaAyrıl adam olmaz bundan
Kumar gibi oyun bağımlısı bu adam
Aile evine git yeni bir hayat kur kendine
Altın işini de al
Nafakada al tazminatda al01 YorumlaBence eşin kumar gibi bağımlı olmuş. Bu da bir hastalık. Bence ikna edebilirsen tedavi ettirt bunun sonu yok. Ya da sizi kaybedecek oldugunu hissettir boyle davranmaya devam ederse. Sen hep tartisip bir sey yapmiyorsundur o da en fazla ne yapabilir diyordur. Bak senin birakabilecegini bile dusunemiyor ben bosarim diyor
01 Yorumla
1 yılHem hamilesiniz hem çocuğunuz var boşanmak en mantıklı çözüm ama eminim boşanınca dertler bitmiyor. Aile evinde kalmak bir zamandan sonra daha çok rahatsız eder. Üstelik doğum yapacaksınız. İade edin bence yoksa tehditlerle sürer gider evi daha çok parasız bırakır inşallah toparlar ve düzelir. Kendinizi strese sokmayın çocuğunuz doğduğunda sorumluluklarını tekrar hatırlar inşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılişte evlenirken kiminle evlendiğinize dikkat etmeniz lazım. Nice aile babası olacak kişilere burnunuzu kıvırın. Neymiş? yakışıklı olacak, paralı olacak, falan filan.
Kocanızı siz seçiyorsunuz unutmayın.
019 Yorumla
Soran1 yılEvlendiğimde kaynanamda yaşadık ekmek alcak parası yoktu şimdi para kazanıyo diye havalanmış
Cevap sahibi1 yılYaa sizler bunları anlatınca o kadar canım yanıyor ki anlatamam. Ben neler neler yapıyorum da yaranamıyorum, şurada yapılan işlere bakın. Biz iyi kadın bulamıyoruz, siz de bunlarla yaşıyorsunuz.
Peki sana soruyorum, biz gelip seni isteseydik kesin YOK derdiniz. Ama niye?
Cevap sahibi1 yılTepehayat, dalga geçme lütfen. Bak gider alırım görürsün 🤣
Cevap sahibi1 yılÇağıracam seni gelmezsen topa tutarım 🤣🤣
- 1 yıl
Çünkü İyi kadınlar kötü adamların balkonundan gökyüzüne bakarken iyi adamlar yalnızlıktan ölüyor.
Cevap sahibi1 yılPamuk dogru diyorsun ama iyilerin suçu ne peki?
- 1 yıl
İmtihan
Cevap sahibi1 yılBelkide öyle. Ama bilirsin ki kaderimizi kendimiz belirleriz. Cüz. i irada var yaa. Yaşadıklarımız bizim secimlerimizin sonucu.
- 1 yıl
Tamamı cüzi irade değil kader çizgisi var
Cevap sahibi1 yılTamam öyle ben zaten bunun üzerine cok araştırdım.
Onlar özel durumlardir. Ama çoğunluk seçimler insanlara aittir. O da bulunduğumuz konumdan etkisini aliyor. Yani secimlerde bazen mecbur kalinabiliyor- 1 yıl
Peki
Cevap sahibi1 yılTsk ederim sohbet için.
- 1 yıl
Rica ederim
Cevap sahibi1 yılRemy doğru haklısın ama bazi kişilerde bazi şeyler basindan belli ediyor. Tüm olumsuzluklara rağmen sevdikleri icin isteyenler var. Bu da aşk gözünü kör etmis oluyor. Sorunlar gorulemiyor.
Genelde erkekleri kizlar seçiyor.
Biz erkeklerde de ayni sorun olsa jnan ki seçim yapamadığımız için. Ben de yasadim cok olumsuzluk. Diyeceksin gormedjn mi? Yaa görsek bile derecesinin farkina vaeamiyorsun. Ayrica etrafimiz dolup taşmiyor bazen mecbur kaliyoruz ve kötü insanlar bulmus oluyor bizleri- 1 yıl
- 1 yıl
adamın alnında ben bir eşşşeğim oyunlara 90k yatıracak kadar enayiyim mi yazıyor
1 yılbende oyun oynuyorum da 80 90k atmıyorum normal 2k falan oda her ay değil ayda yılda bir sevdiğim oyun çıktığında yazık bu adama kafayı yemis
00 Yorumla
1 yılBağımlı biri oyuna senin kurtulusun yok valla sende onun kartı parasını bir sekilde alıp çatır çatır harca bırak ödesin onu da sorma harcar iken
00 Yorumlaçok kötü bir yola girmiş acil o durumdan çıkmazsa git gide senide kendisiyle beraber sürükler çukurun içine
00 YorumlaBöyle biri ile neden evlendin bı de iki çocuk yapmışsın kanka ya sen çalışmıyor musun bosansan ailen bakar mı üzüldüm cidden
01 YorumlaOha ne oyunuymus o öyle 80-90k neye vermis yuh artık 😱 bu resmen delilik 10-20k ya çok derken buna şok oldum şu an
00 Yorumla
1 yılO nasıl koca ya nasıl dayanıyorsunuz bu tiplere hayret
07 Yorumla
Soran1 yılDayanamıyorum işte
- 1 yıl
Bu kadar oyun bagımlısı karısı ile de ilgilenmez bencw
Soran1 yılİlgilenmiypr :))))
- 1 yıl
Kaç yıllık evlisin
- 1 yıl
Böyle evlilik geçmez bence
- 1 yıl
Napcan kanka sen mi ilgilencen
- 1 yıl
Hesabım donduruldu o yüzden yazamadım yorum sahibi benim noldu sana dokunan ne
1 yılGereksiz lüzumsuz fuzuli israf bir insanla hayat geçer mi?
Onunla yaşlanabilir misin?
Sen cevap ver bakalim00 Yorumla
1 yılKripto ya yatırsin bari benim gibi ne paralar kazandım
00 Yorumla
1 yılAvukatlar var mutlu olmayan evlilerin boşanmaları için
00 Yorumla
1 yılOyuna para veren koca mı kabul etme asla öyle şey mi olur sinirlerim bozuldu
00 Yorumla
1 yılÇift terapisine gidebilirseniz belki işe yarar
00 Yorumla
1 yılkral yalanı ve şovu ne zaman bırakırsın tahmini
00 YorumlaTabiki de küfür etmeyeceğiz ama eşinin yaptığı ciddi sorumsuzluk. Allah kolaylık versin.
00 Yorumla
1 yılDiyeceğim tek sey çocugu aldır. İleride boşanırsınız ve cocuklar sana kalır. Bir cocuk yeter
00 Yorumlayav sakin ol bi saçmalama kendine küfür etme ben boşanırdım
01 YorumlaBoşa gitsin bir de seni mi tehdit ediyor boşarım diye😃
00 YorumlaKnhtonline mi oynuyor yoksa 😂 benden sana bir tavsiye o adamdan boşan
00 YorumlaKafayı yemiş oyunlarla 😃 profesyonel destek alsın.
00 Yorumla
1 yılBu yanlış bir durum ama öyle oyun hastası olan insanlar var
00 YorumlaAhh be neler okudum 😳 ailen nerede onları arayıp çağırsan..
00 Yorumla
1 yılKumar kötü bir alışkanlık bukadar para yatırılmaz çok yazık
00 Yorumla
1 yılBu erkekler manyak ya iki aylık maaşı götürüp oyuna veriyor kadında idare etmeye çalışsın.
00 Yorumla
1 yılTek mutluluğu o demekki adamın bende yatırdım bu ay 5 i geçti 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl1 tane çocuk yaptığın yetmemiş gibi bi de bundan bir kez daha hamile mi kaldın sen. sende de kafa yokmuş. çek dur şimdi böyle adamı
10 YorumlaSövmek çözüm olmaz çocuklara yazık sana yazık hasta takıntılı ama çöüm bulman gerekr böyle olmaz
02 Yorumla
Soran1 yılOyun mu ben mi diyorum oyun diyor beni değil sadece ailesinden vazgeçiyor oyun arkadaşlarına yazdım ağır şekilde küfürler ettim
Gizli Üye(25-29)1 yılKocanın beyninde sorun var galiba ablacım. Tedavi olmalı. Oyunların insanın hayatından önemli mi ya bugün bunu yapan yarın kumar oynar Allah etmesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOlaya bak. her şey ne kadar farklı. Biz ise eşimizi en lüks halde yaşatıp maddi manevi bir dediğini iki etmezlen ayrılma tehditi yiyoruz :)
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@ogayeo neyi nasip etsin anlamadım. benim gibi birini mi
Cevap sahibi1 yıl@ogayeo mesaj attım o zaman:))
Gizli Üye(18-24)1 yılVallahi böyle bir adamı koca yapıp koynuna girip bir de çocuk doğurduğun için gerçekten de kahretsin seni
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKumara dadanmış zor bırakması baştan sıkı tut derim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHep söylerim ilk 3 yıl cocuk yapmayın.
Bir insanı 3 yılda az cok tanırsınız.
Olan artık olmuş. Yapıcak cok bişey yok.
10 Yorumla
1 yılBenim eniştem de öyle maalesef yılardır evsiz arabasiz ama dünya kadar parayı oyunlarda kaybediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKocan, kocanın ailesi kötü, bir tek sen mi iyisin?
00 YorumlaPek inandırıcı bir hikâye değil ama başka bir uere para yedirdi desen inanirim ama o kadar sorluklar çekip toparlanmaya başlayan birinin oyuna o kadar para yaptırdığını duymak inandırıcı değil
00 YorumlaZararsız bi miktarda yatırmasına bi şey diyemem (Kumar vb. oyunları kastetmiyorum...) ama ailesinin huzurundan, rızkından kısması çok sıkıntılı bi durum. Allah akıl fikir versin..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDaha böyle bi adamdan ikinci çocuk yapmak hangi kafa çözemedim, gir bi işe çalış bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılMal mk boşan kurtul. Çalış kendine bak bu selakla sürünme
00 YorumlaÇocuğa yatak alacak ekonomik gücünüz yok 2. Çocuğu yapıyorsunuz
00 Yorumlanormal bir durum herkesin başına gelebilir. tedaviye teşvik etmelisiniz.
00 YorumlaBoşanmalısın oyuna bi kere bagımlı olduysa kurtulması zor veya bir psikiyatriye gidin ikiniz Belkide eşinizde işe yarar
00 Yorumla
Yani bir aliskanligin pençesinde. Zengin gibi harcama. yapiyor zengin olsa doğru ama fakir olunca buyuk sorun00 Yorumla
1 yılSizi düşünüyor işte daha çok para kazanmak için sizin için helali haramı farketmiyorsa ne farkeder paranın nerden geldiği
03 Yorumla- 1 yıl
hayır oyun dediği o tarz oyunlar değil büyük ihtimal mesela yüklü miktarda para yatırıp paket skin falan alıyorsun ya oyunda gereksiz şeyler yani ki öyle olsa bile saçma çünkü bu tarz kumar oyunlarının amacı belli ilk başlarda sanki para kazanıyormuşsun gibi senin gözünü boyar sonra borç batağından kurtulamazsın yıl olmuş 2025 hâlâ bu tarz ucuz numaralara inanan varsa zaten elimde satılık köprü var
- 1 yıl
O kadarını bilmiyorum dediğin gibiyse iyi değil tabi. Sende mi oynamıştın bilgili görünüyorsun
- 1 yıl
oynadım ama para yatırmadım tabiki enayilik gibi geliyor oyun şirketlerinin amacı da bu zaten
Bacim nerden buluyorsun boyle adami...2 cocuklu bosnma zor olacak... ailesi ile bir konusan mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılO insan her seyi hakediyor benim evlenecegim insanda cevresine uyup buldugu parayi yatirmaya baslamisti ne zman olursa olsun bunlari birakmak daha mantikli kendi haltlarinda bogulsnlar
00 Yorumla- Devamını Gör (87)
Devamını Gör(132)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem