İki yıllık bir ilişkim var ve aramızda 6 yaş fark var bazıları sübyancı mı çocuk diyip dalga geçiyorlar
Sizce…
Sizce…
Yani... bir arkadaşımın erkek arkadaşıyla arasında 14 yaş var, adam 33 yasında multi milyoner o yüzden birsey diyemiyorum ama genellikle erkeklerin daha genç kızları tercih etme sebebi daha kolay manipüle edilebilmeleri ve tecrübesiz birini etkilemenin çok daha kolay olması. Ama gençlerin çok çabuk sıkıldığından yakındıklarını duymuştum, genelde aşk arayan ama kendi yaşıtlarıyla şansı iyi gitmeyen tipler olduklarını tahmin ediyorum. Bir diğer olasılık da sübyancı olmaları ki sadece seks arayan erkek nadir duyulan bir şey değil!
18 bana çok küçük geliyor da mesela kadın 20 erkek 26 olsa çok normal. ben 27 yaşındayım 20 yaşındaki halime göre sadece daha akıllı ve parasal anlamda iyi durumdayım başka bi değişim yok
hayır çok değil. ama 18 yaşında bi kızın karakteri oturmamıştır muhtemelen ciddi ilişkiye hazır bi yaş değil
öyleyse yaş farkı iyi daha fazla bile olabilir sorun olmaz
Cevap
11Cevap
Sizden çok büyük.
Erkeğin yaşını 2'ye bölün kalan sonuca 7 ekleyin! O yaştaki kadın erkek için idealdir
Böyle bir formül var
iki tarafta 18 üstü oldugu sürece avrupada 16. sorun yok. rizası oldugu sürece.
problem yok devam
Olması gereken kadar yaş farkı bence gayet ideal.
Senden 6 yaş büyükse sorun yok. İnsanlarada fazla takma , aynı yaşta olsanız bile laf söylemek için bahane bulurlar.
Benim için maksimum 5 yaş daha fazlası anlaşmazlığa neden olabilir.
Alakası yok ya, gayet normal.
6 yaş farkla subyancılık olmaz
Eğer arkadaşın dediği doğruysa iki yıl önce kendisi 16 sevgilisi 22 yaşında ki bu her senaryoda tehlikeli!
6 yas normal
Gayet normal boş ver onları
6 yaş normal reşitsen eğer.
gayet normal fark
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?