Kaş yaşında yaşlı olunur sizce? Bir insan 30, 40 yaşında orta yaşlı oluyor ya hani şimdiki zamanlarda anca 55 yaşından sonra belki yaşlı olunuyordur. (bu fotoyu tek buldum. Sorgulamayın)
#sesizlerinsesi
#sesizlerinsesi

Tıbbi ve genetik olarak 50 yaşından sonra yavaş yavaş başlar yaşlılık süreci. Ama manevi olarak ruhunu kaç yaşında hissediyorsan, hedefin gayretin hep diriyse, ve kendine farkındalığı ne kadarsa o yaştasın. Bazen 20 lerde 60'ı,60 larda 20'yi hisseder insan ve bazen de maddi manevi bütün yaşam enerjisi biterse ölmeden gömer kendisini..
Her yaşta yaşlı olunur yaşlanmak demek biyolojik olarak güzel görünmüyor olmak değildir.
Bir hapishane de doğan çocuk misali annesiyle o kaderi paylaşmak o çocuk için gençlik değildir.
Allah kimsenin başına vermesin erken yaşta kanser gibi illetlerle mücadele edenler güzel görünse ne görünmese ne insanı duvarı nem insanı gam çürütür.
Bugün estetikle güzel görünmeye çalışanlar yaşlanmayı değil çirkin görünmemeyi engellemeye çalışıyorlar.
Yoksa yaşlılık değil mesele yaşamak için yaşla verilen mücadele.
Yaşla değil de sanki, ruhla alakalı bence. Ruhun ve kalbin bazı şeyler için heyecanlanmıyorsa yaşlanmışsın veya yaşlanmaya başlamışsın demek oluyor :)
Kesinlikle beyfendi
Dmmdmdkd
Artık herkese sizli bizli konuşma kararı aldım tabi takip listem harç
Yoo çıkmadın ne alaka
Ya işte takip ettiğim kişilere sizli bizli konuşmicam ha
🤧🤧Seni döverim
Tamam affedildin kdkdkdkdkd
Ldkdkdkdd
Yaşlılığın yaşa bağlı olduğunu düşünmüyorum. 18 yaşında 60 gibi görüneni de gördüm, 60 yaşında 18 gibi görüneni de. Önemli olan içinizdeki ruh😌🌸
Çok haklısınız
Rica ederim 🌸
Cevap
16Cevap
Valla dün 50 yaşa bile orta yaş diyorlardı bir programda :D
İnsan kendini yaşlı hissediyor ve öyle davranıyorsa yaşlıdır. ya da vücut bazı şeylere yeterince izin vermiyorsa yine yaşlıdır. Bir insanın ruhu yaşlı olmasın, yıl olarak yaş almış onlar tecrübedir sayılmaz
Yaşlılık bana gore ruhla ve enerji ile alakalidir. Hala dinamik ve ruhum cok genc. Icimdeki cocuk hala duruyor. Yasim 29 .
Yaşınla degıl ruhunla alakalı bu daha yirmisnde çökmüş hayattan bıkmış insan da var 60ında neşeli olanı da var
Annem 40 yaşındayken bana yaşlı geliyordu ben 40 ı gördüm hala 28 hissediyorum bilemedim
Kendini saldiginda bir taraflarin agirmaya basladiysa guc yoksa o zaman yaslisindir
50den sonrası yavaştan yaşlı kategorisine giriyor bence
55-74 yaş kadinlarda yaslilik donemidir
Bu erkeklerde 60-74 arasidir
41 yaşındayım
Görünüşüm 30
Hissettiğim 20
Geceleri saymazsak 10 😂
Kzkdmsmdmdmd
60-65 arası uzmanlara göre
Fiziksel olarak ne zaman yaşlı gözüküyorsa 🫣
55 den sonra bence de
65 otobüs bile bedava 🤩🙂
40 ustu sanki
Yirmi yedi (altmis bes)
21den sonra yaşlı hissettim ben
Bence yaş değil beden önemli yaşlanmak için
altmış. çünkü ben yaşlı değiim :)
Mezara girmeden bir gün önce. 😝
Ekkskdkdkdkd
Anı biriktirmeyi kaç yaşında bırakırsan..
Çok güzel cevaptı
Kaç yaşında yaşlı hissediyorsan
60 yaşında
40 dan sonra bence
65 ve üzeri
40 yas üstü
Kizlar 25 ten sonra yaşli erkekler 35
Ne zaman hissedersen o zaman yaşlısın
80 yaşında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?