Ama hayatının genelinde karamsar ve basit yasayan biri yani öyle pic takılıp umursamazlık yapmak gibi değil her şeyi aşırı stres yapıyor ve iliskinin stres getirecegine inanıyor ama aynı zamanda da sevdiğini söyleyip hissettiriyor :/
Çok yoruyorsunuz kendinizi her insan bize göre değildir bunun bilinciyle ilişki yapmanız lazım stresli bir insanla zaten ilişki kuramazsın stresli bir insan sorumluluk alamaz
Biliyorum ben sevgiden bağlılıktan yana bi insanım ve ona karşı yoğun hislerim olduğu için vazgeçemiyorum bir türlü belki bi gün değişir umuduyla o yüzden biraz kendimi geri çekmenin iyi bi taktik olacağını düşündüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çocuk sorumluluk almıyor sen kendine bağlamaya mı çalışıyorsun seven zaten yapar :d
Toksik bi dengesizliği var ve ben sevgimi çok gösteriyorum bunu nasıl engelleyecegimi bilemiyorum maalesef
Yani sorumluluk almıyor anlayacağın seni sevmiyor çok basit neden hala bazı şeyleri sorgulayıp ümit etmeye çalışıyorsun ki ayrılıp devam edeceksin
Ama hayatının genelinde karamsar ve basit yasayan biri yani öyle pic takılıp umursamazlık yapmak gibi değil her şeyi aşırı stres yapıyor ve iliskinin stres getirecegine inanıyor ama aynı zamanda da sevdiğini söyleyip hissettiriyor :/
Çok yoruyorsunuz kendinizi her insan bize göre değildir bunun bilinciyle ilişki yapmanız lazım stresli bir insanla zaten ilişki kuramazsın stresli bir insan sorumluluk alamaz
İlişki dediğiniz şey taktikle olmaz taktikle sen ikna edince ilişki oluyorsa ne anlamı kalıyor ki
Biliyorum ben sevgiden bağlılıktan yana bi insanım ve ona karşı yoğun hislerim olduğu için vazgeçemiyorum bir türlü belki bi gün değişir umuduyla o yüzden biraz kendimi geri çekmenin iyi bi taktik olacağını düşündüm
Üzdüler mi seni :d
Evet bugün iki defa kriz geçirdim bi daha hayatta sevmem kimseyi ya
Ben dedim ama sana kendi kendini üzdün şu an kimsenin suçu yok
Hayvan gibi davranmasina da gerek yoktu ama
Dertleşmek istersen yazabilirsin psikolojik açıdan yardımcı olurum
çok güzel olur ama mesaj gönderemiyorum 🥲
ahmetbulut4503 fake Instagram'ım yazabilirsin
Sorumluk üstlenmiyorsa sevmiyordur
Bağlanmamışsa şimdiye kadar baglanmaz
Ayrıl bence
Seviyorum ama
Kötü yanida o iste