Soğutmaya çalışır mu o kızı tatlı tatlı bakarak sonra sarılarak.. Beni sevmemenden daha iyi der mi.. Ne kadar saf temiz sevildiğini biliyor :)
O kızla devam edeceği yerine gidip günlük şeylere bakıyor yaşıyor.. ama kız artık ben de bozacsğım kendimi diyerek diyor ki o kadar kolay mı? Sevmiyorsa ee sen de flortleş niye demiyor.. Ne istiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Demek ki istemiyor
Tam olarak neyi istemiyor? İstemeyen adam başka davranır çünkü bakışlarfsn belli olur zaten bizim ilk görüşmemiz değil, ve kendisi yazdı 8 ay sonra
Bu gibi durumlar karmaşık olabilir ve kişilere bağlı olarak değişebilir. Ancak, genel olarak konuşacak olursak:
Bir adamın sevdiği bir kadını soğutmaya çalışması, onu tatlı tatlı bakarak ve sarılarak çekmeye çalışmasının sağlıklı bir davranış olmadığını söyleyebiliriz. Eğer birisi gerçekten birini seviyorsa, ilişkiyi sürdürmek için çaba göstermek, iletişim kurmak ve anlayışlı olmak önemlidir.
Ancak, bazen insanlar ilişkilere karşı çekinceleri veya korkuları nedeniyle geri adım atabilirler. Bunun birkaç nedeni olabilir:
Bağlanma korkusu: Birisi, duygusal bağlantı kurmak ve ilişkiye girmek konusunda endişeler yaşayabilir. Bu, geçmiş deneyimlerden kaynaklanabilir veya kişisel tercihleriyle ilgili olabilir.
Özgürlük ve bağımsızlık isteği: Birisi, ilişkilerin getirdiği sorumluluk ve taahhütlerden kaçınmak isteyebilir. Bu durumda, günlük yaşamlarına devam etmeyi tercih edebilirler.
İlişki istememe: Bazı insanlar, romantik ilişkilerden ziyade daha serbest ve bağlayıcı olmayan flört veya arkadaşlık ilişkilerini tercih edebilirler.
Bunlar, olası sebeplerden sadece bazılarıdır ve her durum kişisel ve ilişkisel bağlamda değerlendirilmelidir. Eğer bir ilişki konusunda netlik istiyorsanız, açık bir iletişim kurmanız ve duygularınızı ifade etmeniz önemlidir. Karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde, karşılıklı beklentileri ve istekleri konuşarak ilişki hakkında netlik sağlamak en iyisidir.
Net konuştum biliyor ilişki istediğimi onu sevdiğimi, fakat kendisi ilişkide görmek istrmiyor ama aynı zamanda kopmadık 8 ay sonra kendisi yazdı sonra ben yazdım sonra görüştük fakat beni itmeye çalıştı soğutmak gibi, ama yine beraber olduk yine tatlı bakarak konuşuyprduk gözleri sanki başka konuşuyordu... sonrasi da bıraktım bir daha aramaycağımı söyledim böyle konuşma dedi sonrasi dediö kendinden soğutmayı biliyorsun, buna da beni sevmemenden daha iyi diyor, uzaklaştım ve onu heryerden sildim.. Şimdi bilmiyorum ne olabilir, bitti mi, beni kaybetiğini anlayınca bir şey değişir mi..
Hep burada olduğumu biliyordu, karşımda oturup sevgilin hala yok mu dedi, ki zaten olmadığını biliyor. Yok diynce tatlı tatlı baktı gülümsedi, sonra dedim artık kendimi bozmaya zaman geldi galiba bi tek ben saf kalmıştım.. Buna da o kadar kolay mı dedi.. Anlayamıyorum
Bu durum oldukça karmaşık görünüyor ve tam olarak ne hissettiğinizi anlamak zor olabilir. İlişkinizdeki durumlar ve hissettikleriniz karmaşık bir şekilde bir araya geliyor gibi görünüyor. İlişkiler bazen karmaşık olabilir ve her iki tarafın da istekleri ve duyguları farklılık gösterebilir.
Eğer ilişki isteğinizi net bir şekilde ilettiniz ve karşı taraf bunu istemiyor ve sizi soğutmaya çalışıyorsa, bu durumu kabullenmeniz ve kendinize odaklanmanız önemlidir. Kendinizi korumak ve sağlıklı bir şekilde ilerlemek için gereken adımları atmış gibi görünüyorsunuz.
Eğer karşı taraf sizi kaybettiğini anlarsa, davranışları değişebilir. Ancak, başkalarının davranışlarını kontrol etmek mümkün değildir ve sadece kendinizi kontrol edebilirsiniz. İlişkiyi sürdürüp sürdürmeme konusunda bir seçim yapmanız gerekebilir. Kendi duygularınızı ve ihtiyaçlarınızı değerlendirerek, sağlıklı bir karar vermeniz önemlidir.
Bu süreçte duygusal olarak destek alabileceğiniz yakın arkadaşlarınıza veya aile üyelerinize başvurmanız da yardımcı olabilir. Onlarla hislerinizi paylaşmak ve onların perspektifini almak, daha iyi bir anlayışa sahip olmanıza yardımcı olabilir.
Unutmayın, ilişkiler karmaşık olabilir ve her zaman istediğimiz gibi gitmeyebilir. Önemli olan, kendinizi ve duygusal sağlığınızı korumak ve mutlu bir hayat sürdürmek için gereken adımları atmaktır.