Boşanma aşamasındasınız. Evliliği yolunda gitmediğini bildiğiniz birine yürüdünüz ve sizi reddetti. Aradan 2-3 hafta geçince gecenin 3ünde sizi whatsaptan aradı. Ne düşünürsünüz? Sorunca da yanlışlıkla aradım özür dilerim dedi.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlışlıkla aramış bişi düşünmem
017 Yorumla
Soran+1 yılEn açık hali bu. Eşi ile aynı evde ama farklı odalarda yaşayan ev arkadaşı gibi bir çift düşün. Bu kadın karakter. Eşi ile ev arkadaşı gibiler. Beraber uyuma sevişme yemek yeme bile yok. Diğer adamda boşanma aşamasında. Bunlar iş arkadaşı. Boşanmaya çalışan adam da kadının durumunu iş yerinden az çok farkettiği için yürüyor kadına. Kadın da bunu reddediyor , sınırını koru, mesafene dikkat et diye adamı tersliyor. Ama bu konuşmadan bir kaç hafta sonra gecenin 3ünde adamı arıyor whatsaptan, adam sorunca da yanlışlıkla aradım diyip özür diliyor
Cevap sahibi+1 yılArayan sensin sanırım
Cevap sahibi+1 yılBoşluktan muhtemelen, ilk ilgi gördüğün adam aklından çıkmıyor
Soran+1 yılEşim benimle ilgilenmiyor diye oluyor bana değil mi bu saçmalık? Tip olarak iyi ama kafa yapısı olarak asla bana uygun olmayan sağlıklı ruh sağlığında olsam asla beraber olmak istemeyeceğim biri aslında. Ama ilgi gösterdiği için aklım bulanıklaşmaya başladı
Cevap sahibi+1 yılmaalesef uzun süre ilgi görmeyince, ilk göstwrilen ilgi seni senden almış, bence bu bir hata olur, sil o adamın numarasını
Cevap sahibi+1 yılHele ki aynı işyeri, çok yanlış bir tercih
Soran+1 yılEskiden aynı yerde çalışıyorduk, ben böyle şeyleri normalleştiren biri değilim aslında. Eşime defalarca ağladım biliyor musunuz, ben evlilik hayatını cinselliği seninle yaşamayacaksam kiminle yaşayacağım , sana normalse böyle evlilik bana normal değil diye çok ağladım çok
Cevap sahibi+1 yılDemek ki adam senden soğumuş, artık yolları ayırmanın zamanı gelmiş anlaşılan
Cevap sahibi+1 yılAğlaycak bir durum yok sınuçta, hayat bu, hiçbir şey sonsuza kadar sürmez
Soran+1 yılİyi ama boşanmak için adım atmıyor , ayrılık talep etmiyor , aldatma da yok, kötü alışkanlığı da yok, bazen sevdiğini söylüyor ama beni bir erkeğin kadını sevdiği gibi sevmesinden şüphedeyim
Cevap sahibi+1 yılBu konuda bir şey diyemem sen de razıysan böykedevam edin o zaman
Cevap sahibi+1 yılBen jadınlığını yaşamak istiyorsun diye düşündüm bir an
Soran+1 yılİstiyorum ama eşimle istiyorum, ondan kadın muamelesi görmeyince dışardan gelen ilgi aklımı bulandırıyor
Cevap sahibi+1 yılBence eşini psikoloğa görürmeyi dene bişilerden soğumuş ama nedir vilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılEşin ne yaşıyor bilmiyorum ya da ne yaşadı ama seksdüşünmemesi bir garip
Soran+1 yılEşime psikoloğa gidelim de dedim, cinsel terapi alalım online da dedim, doktora da gidelim dedim, asla kabul etmiyor adam, düzelmezse ayrılcam dedim ilk benim elimden gelen bu dedi, doktora gideyim dedi, sonra gidersen git , doktora filan gidemem adamı sıkıştırıp durma dedi
Cevap sahibi+1 yılSen o zaman iyice tart durumu ve bir karar ver
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 635 cevap paylaştı. valla hiç sağlıklı bir ilişki olmaz gibi duruyor. bence hiç o toplara girme. bulunmaz hint kuması değil ya bu adam. sal gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılEşi mi aradı gibi düşünmez misiniz
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılİkinizde birbirinize depar atıyorsunuz yatakta biter o iş
024 Yorumla
Soran+1 yılTaktikler silsilesi mi
- +1 yıl
Aynen fotoğrafına bakarken falan aramıştır
Soran+1 yılAma daha önce reddetmiş, sınırına dikkat et, mesafeni koru diye adamı hep uyarmış bu kadın.
- +1 yıl
Bu kadın kim adam kim
Soran+1 yılEn açık hali bu. Eşi ile aynı evde ama farklı odalarda yaşayan ev arkadaşı gibi bir çift düşün. Bu kadın karakter. Eşi ile ev arkadaşı gibiler. Beraber uyuma sevişme yemek yeme bile yok. Diğer adamda boşanma aşamasında. Bunlar iş arkadaşı. Boşanmaya çalışan adam da kadının durumunu iş yerinden az çok farkettiği için yürüyor kadına. Kadın da bunu reddediyor , sınırını koru, mesafene dikkat et diye adamı tersliyor. Ama bu konuşmadan bir kaç hafta sonra gecenin 3ünde adamı arıyor whatsaptan, adam sorunca da yanlışlıkla aradım diyip özür diliyor
- +1 yıl
Tamam işte ikisi de sevismemis birbirine yükseliyor ikisi de aynı yoldan geçiyor çünkü
Soran+1 yılSonuçta ben hala aynı evi paylaşıyorum , bir mahkeme sürecimde yok, üstelik evliliğim düzelse keşke bizde diğer çiftler gibi aynı odada uyusak uyansak sevişsek karı koca olsak çok isterim ama yok
- +1 yıl
Duzelebilir belki ama. Bu iş aklında hep kalır. Gerçi bir sefer bozulan dikiş tutmaz tabi de
Soran+1 yılBu işte sadece bana yürüyen bir adam var, sonuçta bir paylaşımım yok, eşimle normal bir çift olsak keşke de böyle ilgilenen kişiler umrumda bile olmasa
- +1 yıl
Adama senin tavrın ne asıl. Gecenin üçünde yanlışlıkla olsa bile arama düşmüş. Öncesinde zaten konuşma geçmiş yani evliligini kurtarmak elinde ama bu adamın sendeki etkisi ne istek uyandırıyor mu
Soran+1 yılBakın ben normal sağlıklı evlilikte bile dışarda hoş birini gördüğünde hoş biriymiş Allah sahibine bağışlasın denilmesinin normal olduğunu düşünüyorum. O yüzden tip ses tonu diksiyonu filan hoş biri Allah var. Ama benim ilgi sevgi kadın muamelesi görme, eşi ile beraber uyuma uyanma sevişme gibi ihtiyaçlarım var. Eşim isteklerimin hiçbirine cevap vermiyor adam oturma odasında yatıyor. Bildiğin ev arkadaşına bağladık ya.
Soran+1 yılEvliliği kurtarmak benim elimde mi, eşime defalarca ağladım normal bir evlilik istiyorum diye , tehdit ettim kadın muamelesi yapmazsan ayrılacam diye
- +1 yıl
Desen nolcak ki adam seni gözden çıkartmış. Ayrıca sevişmek sarılıp uyumak biseyler paylaşmak sevdiğin adamla olur
- +1 yıl
Ayrıca suda var seni mutlu etmek isteyen ederdi. Şimdi sen o adama güzel su bu dedin eyvAllah. Sorularıma kaçak dönüş yapiyosun
Soran+1 yılYok çok net cevap veriyorum aslında. Ben eşimin ilgisini sevgisini normal evlilik vermesini istiyorum aslında. Dışarda zeus beni bekliyor olsa güvenli çirkin limanımda olmak isterdim ama yok, adam üşüyorum yatak odası soğuk diyip oturma odasında uyuyor. Haklı nikahla eşimle kadınlığımı yaşamak istiyorum tek derdim bu. Ama bıktım gerçekten aynı şeyleri konuşmaktan, kendimi ifade etmeye çalışmaktan , istenmeyen beğenilmeyen kadın olmaktan bıktım
- +1 yıl
Begenilmeme sebebin ne peki.
Soran+1 yılBunu ben nerden bilebilirim ki. Şundan dolayı istemiyorum diye bana mantıklı bir açıklama yapan biri yok ki karşımda
- +1 yıl
Himmm. Eee sen nasıl rahatlıyorsun o zaman
Soran+1 yılEşime bunu da dedim biliyor musunuz, evliyim kocam var ama ben kendi kendime mastürbasyon yapıyorum bu normal mi, ben böyle hayat istemiyorum dedim. Adam ne olmasını bekliyor anlamadım ben
- +1 yıl
İşte bende onu dicektim bunu söyle belki düzelir diye de onu da takmamis adam
Soran+1 yılBen kendime güvenimi yitirdim iyice, fiziksel olarak ben ondan gencim güzelimm bakımlıyım , dışardan bakanlar senin için görsellik önemli değil heralde diyorlar düşünün. Ama eve gelin görün kim kimi istemiyor
- +1 yıl
Sen elmayı seviyosun diye elmanın da seni sevmesi şart değil
Soran+1 yılSeviyorum diyor ama
- +1 yıl
Seven sevişir
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlışlıkla aramadı tabi ki.
019 Yorumla
Soran+1 yılEşi aramış olabilir mi diye gelmez mi aklınıza?
Cevap sahibi+1 yılHayır eşi neden arasın.
Soran+1 yılKadın evli, ama evliliği yolunda gitmiyor, adam boşanma aşamasında ve kadına yürüyor , reddediliyor ; arkasından kadın gece yarısı whatsaptan adamı arıyor , adam sorunca yanlışlıkla oldu diyor. Ne düşünürsünüz
Cevap sahibi+1 yılFikrimi söyledim zaten. Yanlışlıkla aramadı. Reddettiği için pişman oldu. Gecenin bir yarısı araması libidoyla alakalı.
Soran+1 yılYanlışlıkla aradım ama öyle anlaşılmadı diyorsunuz yani
Cevap sahibi+1 yılYahu yazılanı okumuyor musun? Yanlışlık yok. Bile isteye aradı.
Soran+1 yılBen aradım arkadaşım yanlışlıkla aradım diyorum nesini anlamıyorsunuz? O yanlışlık olduğunu düşünmeyecek bilerek aradı sanacak o zaman sizin gibi
Cevap sahibi+1 yılEğip bükmeden anlatsana o halde 😊 evet bilerek aradın sanacak. Gecenin 3 ünde nasıl yanlışlıkla aradın
Soran+1 yılDaha önce konuşmuştuk whatsaptan. O reddettiğim gündü. Uyku tutmadı teli karıştırırken arananlara baktığım sırada eşim görür yanlış anlar diye korktum. Sileyim diye dokunmamla araması bir oldu. Valla yanlışlıkla oldu aslında
Soran+1 yılAdamın bana yürüdüğünü söyledim ben zamanında eşime , hatta çok sık arayıp mesaj atmandan eşim rahatsız olacak dedim adama. Ama eşim ne kıskandı ne adama bir şey dedi. Görür de benim de adama yürüdüğümü sanar diye silmek istemiştim arama kaydını
Cevap sahibi+1 yılYanlışlık olduğunu biliyorum. Ama bu soruyu sorma amacın dahi ilginin hoşuna gitmesi. Eşinde bulamadığını haliyle arıyorsun.
Soran+1 yılOlabilir inkar edecek değilim, sevgi ilgi kadın muamelesi görmek istiyorum. Etrafımdaki herkes çok güzelsin diyor bakımlıyım da ama ne kadar süslenirsem güzel giyinirsem giyineyim , kendimi çirkin görmeye başladım. Kendime güvenin gitti resmen
Cevap sahibi+1 yılEşin ile probleminiz nedir? Kadınlığını hissetmeyi özlemişsin. İhtimaldir cinsel hayatın da yok. O da zorluyor.
Soran+1 yılAynı odada kalmıyor benimle , ben zorlayıp ağlayıp zırlamadığım sürece benimle asla beraber de olmuyor , ben söylemeden asla beraber olmuyoruz, söyleyince de ayda ya da bir buçuk ayda 1 ya da belki 2 anca oluyor. Ama asla ilk adımı o atmıyor gerçekten bıktım
Cevap sahibi+1 yılSeni arzulamıyor mu derdi nedir? Zevkli mi değil acaba ilişkiniz? Belli ki istekli bir hatunsun
Soran+1 yılBana bilmediğim sorular soruyorsunuz ya ne bileyim derdi ne, paylaşım yok aramızda , sürekli kavga da etmeye başladık bu ara
Cevap sahibi+1 yılMastürbasyona çok alışma. Kabullenme. İlişkiye ikna et. Memnun et.
Soran+1 yılReddedilmekten de bıktım sanırım
Cevap sahibi+1 yılSeks yaptığınızda görev gibi mi yapıyor? Bencil mi? Seni tatmin edebiliyor mu
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılKarısı vermemis o versin diye. d
06 Yorumla
Soran+1 yılBoşanma aşamasında olan erkek , evli olan kadın ama
- +1 yıl
Tamam o zaman sevgilisi vermemis. d
Soran+1 yılEvli olan kadın boşanma aşamasındaki adamı reddediyor ama gece whatsaptan arıyor
- +1 yıl
Avazaliktan
Soran+1 yılAvaz avaz bağır o zamannnnnn
- +1 yıl
Evet
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı kaderi yaşamak ve bu tekrar duymak çok üzücü
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBaşka bir yöntem denedinmi
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak isterseniz lütfen bana dönüş yapın
Küçük bi istek patlaması anına denk gelmiştir
016 Yorumla
Soran+1 yılBoşanma aşamasında olan erkek ama
- +1 yıl
Şimdi sen nası bi teklifle gittin ben onu bilmem ama boşanma aşamasında olan bi adamın seks hayatı uzun bi süredir yok demektir sağlıklı düşünemiyo demektir senide reddetmesi bunla alakalıdır ve o 1-2 haftalık geçen zamanda azgınlığı karşı koyulamaz hale geldiği anda beyniyle değil penisiyle düşünmeye başladı o sırada aklına ilk gelen kişisin ve o istekle o saatte direk seni aradı zatten işini hallettikten sonra da geçtiği için sorduğunda yanlışlıkla oldu diyip geçti kısacası bu
Soran+1 yılSapıkça bir şey düşünmezsiniz değil mi
Soran+1 yılO zaman bana aşık olmaya başladı, gece gece fotoma profilime bakıyor beni arıyor gibi düşünmeye başlanması daha olası mı diyorsunuz
Soran+1 yılBunu adım saymaz o zaman.
Soran+1 yılSiz aramayı sormazdınız bile yani , e o sorduğuna göre hala takıyor o zaman
Soran+1 yılYani aslında adam aynı anda belki bana yaptığı gibi bir sürü kadına adım atmış ve benim redden zerre etkilenmemiş de olabilir. Bu da ihtimal tabi. Aramamı takmamış şu an unutmuş bile olabilir. Ama bugün hikayelerime kalp attı fotoları likeladı.
Soran+1 yılSanalda asla hiçbir zaman bir şey yaşamadım yaşamam da. Büyük de konuşurum bu konuda. Eşimin düzelmesini istiyorum, niye takmıyor istemiyor beni anlamıyorum
+1 yılSem mi yaptin
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet yanlışlıkla aradım
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılUzak durrumm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYürüyor derim
010 Yorumla
Soran+1 yılO da bana yürüyor mu dersiniz yani
Cevap sahibi+1 yılDaha açık anlatırsan bana yardımcı olabilirim sana
Soran+1 yılEn açık hali bu. Eşi ile aynı evde ama farklı odalarda yaşayan ev arkadaşı gibi bir çift düşün. Bu kadın karakter. Eşi ile ev arkadaşı gibiler. Beraber uyuma sevişme yemek yeme bile yok. Diğer adamda boşanma aşamasında. Bunlar iş arkadaşı. Boşanmaya çalışan adam da kadının durumunu iş yerinden az çok farkettiği için yürüyor kadına. Kadın da bunu reddediyor , sınırını koru, mesafene dikkat et diye adamı tersliyor. Ama bu konuşmadan bir kaç hafta sonra gecenin 3ünde adamı arıyor whatsaptan
Cevap sahibi+1 yılBu arayan kadın sensin evet anladım hayata imkansız diye bir şey yoktur kendini neden geri plana atıyorsun anlamadım
Soran+1 yılAyıp günah evli birinin böyle iletişimde olması uygun değil , boşan diyeceksiniz cesaret toplayamıyorum bir türlü yoksa şu an yaşadığım rezillik. Dayak aldatılma yok ama ortada bir ilişki de yok
Cevap sahibi+1 yılBoşanman kolay zor değil dertleşmek istermisin
Soran+1 yılBen hayattan korkuyorum, dul damgası ile herkesin açık kapı girip çıkayım kullanayım kafası ile yaklaşmaya çalışıp taciz etmeye çalışmasından korkuyorum, çok korkularım var
Cevap sahibi+1 yılKorkacak bir şey yok bak insanların sana yaklaşıp yaklaşmamasi kuracağı mesafe senin elinde bunu unutma sakın bu gibi şeylere kafana takma özel gelsen
Soran+1 yılÖzele gelmem, etrafımda çok kadın var, ne kadar ciddi dursalar bile akrabalarından komşularından gencecik küçük çocuklardan bile tacize uğrayıp çok üzülüyorlar
Cevap sahibi+1 yılHerkes karektersiz değil iyi gecelerrrr
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yürüdüğünüz evli kişi sizi reddetti. Ve bir kaç hafta sonra sizi gece yarısı whatsaptan aradı? Ne düşünürsünüz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım