Çünkü akşamları beni bıraktıktan sonra telefona ulaşılamıyor bi diyor abime verdim telefonu onun telefonunu kırdım işleri takip ediyor bi diyor gece ablam tedaviye gidicek üç aydan üç aya gidiyor kimliğini gösterdi kimlik eski kimlik kurana el basayım dedi dedim e devletten göster diyor herseyi sıfırladım virüs girdi ablası ararken açmıyor bilmem ne bacım diye kaydetmiş bugünde telefonu sesize almıştı akşamda neti kapalıydı dun aksam da görüldü atmisti
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Desene evindeki gardrobun fotoğrafını at bana komple kapaklarını açıp atsın bütün halini belli olur 😂
E devlet kesin cozum
He kesin atar bekle atar
Onu atmayan e devletini verirmi
Vermezse yer engeli
Nerden tanıştınız
Sosyal medya resmide yoktu ismi de nick şeklindeydi bi fotoda yzuuk vardı at dediğimde abimin demişti elini yıkamaya verdi taktım demişti orada killandim zaten ilk yazışma da o günden beri inkar ediyor
Eğer bu kadar canım seni herkes aldatır bence sen sevgili yapma
Ney
canım dedim ama
Yanlış çevirmiş
Kötü kelimeleri yazmıyor 😂
Ben inanmıyorum ki ona senelerdir de ilişkim yok kimseye de güvenmem kimsede kandirmadi bugüne kadar coksukur benim niyet farklı karısını bulup soylemek
Sen boş ver onu benim gibi bakir bekarla tanış ne upraşıcan onunla ya
Biliyorum KS çeviriyor bazı kelimeleri
Evet
Anlamışsınız işte daha neyi uzatıyorsunuz yol verin gitsin
Rezil edicem
Başınıza belayı satın almayın derim.
Bela olan benim
Bela olan siz olsaydınız bu soruyu buraya sormazdınız. Bana göre iyi niyetli karşı tarafın yalan söylediğini bildiği halde buna inanmak istemeyen sonucunda ise öfkeyle dolmuş hırsa bürünmüş birisiniz. Çünkü kandırıldınız ve kırıldınız. Sonuna kadar da haklısınız lakin ne demiş atalarımız öfkeyle kalkan zararla oturur. Yine de bir düşünün derim. Fakat nihayetinde siz bilirsiniz.
Ben ilk yazismada anladim evli olduğunu o günden beri inkar ediyor benim amacım bunu öğrenip karısına ulaşmak kesinlikle kırılma yok ben hemcinsimin iyiliginin peşindeyim
Başta ben belayım yazınca daha farklı şeyler düşündüm bunu kast ettiğinizi anlamamıştım. Bu konuda aynı fikirdeyim eşi kesinlikle bilmeli. Ayrıca sizi takdir ediyorum keşke herkes sizin gibi bilinçli olsa.
Anlamak yaşamaktan geçer:) tesekkur ederim
Son olarak anlamanın yaşamaktan geçtiğini düşünmüyorum. Empati yoluyla ve ya karışımızdaki kişinin kendisini daha iyi bir anlatım yoluyla da ifade ettiği zaman da anlayabiliriz. :) Örneğin aldatılmak kötü bir şey bunu biliyorum fakat daha önce hiç aldatılmadım. Ya da tacize uğramak kötü bir şey ama daha önce taciz edilmedim gibi. Yaşamak bize tecrübe kazandırır. Kazandığımız tecrübelerle “anladığımız” durum ve ya olaylarda karşı tarafı ancak yönledirebiliriz. Yani anlamak yaşamaktan geçmiyor. İletişim eksikliği ve ya kopukluğu gibi durumlar da karşı tarafı anlamayabiliriz bunun için illa yaşamak gerekmiyor. Bu sitede herkes sorunlarından bahsediyor hepsi hepimizin yaşadığı şeyler mi hayır fakat onları anlıyor ve “anlattıklarına” göre cevap veriyoruz.
Öğretmenmisin kız sen okurken yoruldum
net evlidir hiç normal değil bu anlattıkların
Aynen oyle zaten şakaya karışık diyor he evliyim eşimle anlaşamıyoruz seni alcam bilmem ne diye dedim çektir git
yol yakınken uzak dur
Baksin isine kro
Kesin evli
Bencede
Uzak dur
Yol vericem
Kimliğine bak
Baktım eski kimlik bekar yazıyor
Salla ya uğraşma ne gerek var
Oyle bisey varsa eğer karısını bulup rezil edicem
Uğraştığına değmez bence ama bas engeli geç derim
Yarın bi soveyim nefretimi kusayim
Ahaha kus tabi be hakkındır kızz 😂
Aynen cakal olduğunu falan sanıyor ben daha ilk buluşmadan önce konuşma da anladim yazışırken o dakika dan bu yana inkar ediyor
Şereflesss 😂
He ya güzel kardeşim
kardeş deme lazım olur 😂😂
KS çevirdi onu başka bisey dedim yok lazım olmaz
Tamam tamam laf olsun diye demiştim zaten
Okey
Evlidir büyük ihtimalle
Bencede
Umarım yakınlaşma olmamıştıe
Hayir tabikide ayrıca bundan sanane
O zaman soru sorma a q 🤣
Bak isine cinsi sapik
Sen kendine bak evli olduğunu bile bile milletin kocasına sarkıntılık yapıyorsun
Eli elime değmemiş ne konuşuyorsun lan sen gizli
Öyle olur zaten 3 kere buluş eli eline değmemiş 🤣
Herkes senin gibi abaza mi
burada abaza sensin evli olduğunu bile bile kaşınıyorsun 🤣
Beyinsiz ben ne diyorum bu ne diyor
İşine geldiği gibi davran sen 🤣
Önce aynaya bak sonra başkasına laf at 😉
Bunu gizli mi diyor
1. ben bişey demedim sen söyledin bende karşılık verdim
2. mesaj atılmıyor sana
Sustun 🤣
Susmadım kaale almadım