Sürekli ayrılıp barış barışıyorsun ben seni annemle nasıl tanıştırayım dedi beş senedir birbirimizi tanıyoruz üç aydır da sevgiliyiz ama beş senedir birbirimizi çok yakından tanıyoruz ilk defa ben ayrılayım mı dediğimde tamam dedi uzatmadı ayrılmamak için çaba sarf etmedi ama bir hafta geçti Instagram’da fotoğrafımı beğeniyor bütün Store ilerime bakıyor ve bana gönderme yapıyor sizce neden beyler lütfen dürüst cevap verin kimse bana yazılmak için sahte cevaplar vermesin lütfen rica ediyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Merhaba Bana yazılma kısmına çok güldüm:) erkekler emin oldukları kadını anneleriyle tanıştırır demek ki kafasında soru işaretleri var
Nasıl? Leri yani
Birçok sebebi olabilir, annesinin kafasındaki gelin misin? ya da onun hayalindeki eş tipi misin veya sürekli kavga ediyorsanız bu da tereddüt yaratabilir onda
Ailesi kapalı ben açığım ama defalarca sordum sorun olmaz ne benim açımdan ne ailemin açısından dedi benimle evlenmek istediğini bile söyledi ama parasal sıkıntıdayım dedi bu sene olmaz dedi devlet 150 bin katkı veriyordu söylemedim ona yeni evleneceklere 150 bin kredi var yarısı geri ödemesiz yarısı 6 sene sonra
O zaman sorun sürekli ayrılmanız, benim ilişkim de öyle kız arkadaşım sürekli her tartışmada ayrılıktan söz ediyor ve bu kadın evlenme hayalî kurduğum kadın. Şimdi inan ki ben bile tereddüt içindeyim annemle tanıştırma konusunda
Ama tanıştırsaydı ayrılmazdım ayrılamazdım iş neticelenmediği için huzursuzum bir nevi o yüzden uzuyor kavgalar
O yüzden siz onun yaptığını kız arkadaşınıza yapmayın derim
Tabi oda tanışmak istiyorsa gönlü varsa
Benim kız arkadaşım bana neler yapıyor bir bilsen niye hâlâ uğraşıyorsun dersin, inan ben istesem de o istemez şu an öyle bir kafada anlam veremiyorum annemle tanışmayı evlenmeyi isteyen kız gitti başkası geldi sanki
Dinlemek isterdim ama kafam çok dolu yardımcı olamam kafamda almaz zaten🫨😢😢
Bende isterdim onun cinsinden biri onun davranışlarını daha iyi anlardı, ama teşekkür ederim şu an ne halde olduğunu tahmin edebiliyorum zamana bırak biraz
İyi olursam yazarım dinlerim ama cidden çok doluyum
Hiçbir şey değil de beni öpüp koklama derdinde olup asla bir adım atmaması çok zoruma gidiyor değersiz hissettiriliyorum
Sen iyi ol da dinlemesen de canın sağolsun, her şey gönlünce olur umarım
Öpüp koklamak derken sadece cinsel istek mi var sana karşı
Felaket hem de ama benimde oluştu o bana yaklaştıkça ilklerimi yaşadım onunla ve defalarca istemediğimi söylediğim halde tahrik etti beni zorladı saygı duymadı ama beni tanıyan ve zamanında her şeyden koruyan bir arkadaşımdı geçmişte de beni sevmişti ilk başlarda yani sevgili olmadan önce de çok yakın iki arkadaştık ve birbirimizin huyunu suyunu kalitesini biliyoruz beni nasıl bu kadar kolay harcadı anlam veremiyorum
Sen anlattıkça neden çoğalıyor yaa üzüldüm cidden acaba seni elde etme duygusu mu veriyor ona bu rahatlığı demiyor değilim
Birlikte olmadık sadece küçük çaplı sevişme çok küçük ama benim için büyüktü hala hayal gibi geliyor asla yapmayacağım şeyler şaka gibi
Elde etti hevesini mi aldı demek istedin yoksa elde ettim zaten bana mecbur başkasına gidemez rahatlığı mı
Sevişmeden ibaretse elde edememiş ki, her türlü gidersin bu devirde hangi kızın eline erkek eli değmemiş
Kısa sureli birliktelik olsa diycem ki sevişmekten öteye gecmiyorsun diye bıraktı ama uzunmuş yani cinsellikle ilgili değildir bence
Benim değmemişti ondan öncem yoktu 🥹 neyse ben onun için değil beni kullanmış gibi hissettiğim için üzülüyorum üstelik beni yalamak istedi kızdım kabul etmedim kararım değişmedi ama anlamıyorum madem evlenmek yoksa kafanda benden emin değilsen niye benim bedenime özelime yakınlık kurmaya çalışıyorsun ısrarla hemde zorlayarak
Bak ben yine ikisi arasında kaldım ya annesinin istemeyeceği bir gelin adayisin ya da sürekli kavga etmeniz yüzünden bir gelecek dusunemiyor ve işin maddi boyutu apayrı bir konumda çünkü bu ekonomide evlenmek cidden erkeği düşündürüyor
Aslında kısa süreli bir ilişki üç ay değil iki ay ama bu kadarı da yetmese de ona şikayetçi değildi mutluydu benimleyken. Ama beni tanıyor kimseyle yaşamadığımı da biliyor onsuz yapamam mı sanıyor lütfen bana yardım et onun canını yakmak istiyorum ama sevgili yapmadan
Mesaj atar mısın ben atamiyorum sanırım
Yorum olarak çok geç düşüyor
Takip ettim kabul et mesaj at
Xper seviyesi dusukmus :)
Ya devamlı ayrıl barış yapıyorsun.
nasıl evleneceksin bu adamla.
evlenince de evden mi kovucan adamı. Hata sende
Onun saçma sapan tavırları yüzünden aslında ama bir çoğunda ayrılma konusunda haklıydim ama bazılarında bokunu çıkardım kabul ediyorum
İşte adam sana gevenmiyor. Bu sebeple tanıştırmıyor. Yani senle bir gelecek görmüyor.
Gereksiz kıskançlıklar. Gereksiz tripler ilişkinin yıkılmasına sebep
Ben trip atmam kıskançlık da yerine göre abartı değil
tamam
Gelecek görmüyorsa niye öpüp kokladı pislik beni ondan önce kimseyle el ele bile tutuşmamıştım hakkımı helal etmiyorum
Oğğğ sen erkekleri yeni tanıyorsun
Ooo 5 senedir niye tanıştırmadı millet 8 ayda evleniyor
Okuduğunu anlamamışsın beş senedir yakın arkadaştık sonra sevgili olduk üç aydır sevgiliyiz
Sizinki yalama olmuş artık
Son zamanlarda bu şekilde oldu
Geçmiş olsun artık
Soruma yanıt vermeyi değil sohbet etmeye gelmişsin
Niye sohbet edeyim senle cevabı verdim ya
Onu sordu mu emin misin ben neden sosyal medyada fotoğrafımı beğeniyor hikayelerime bakıyor diye sormuştum🤔🤔
Aklında biyerde hala varsın ama ilerisi olmaz bunun
Neyine girelim iddiasına
Ne iddiası
İlerisi olmaz demişsin ya
Bişey derdim de kötü bişey demek istemiyorum iyi geceler
Söyle lütfen djdkdkkd benim açımdan olmaz ilerisi onu istemiyorum ama sen o kadar emin konuşuyorsun ki artık beni istemezmiş gibi. Gıcık oldum sana iyi geceler
Gerçeği söyleyeni kovarlarmış iyi geceler
Müneccim misin Kaan
Görcez bak
Nasıl karar verdim ona
Kendin diyon ya ayrıl barış ne dememi bekliyon
Çok zekisin
Sen Kadar değilim