Bizim normal giden bir ilişkimiz vardı, annesi yoğun bakıma yatınca tavırları vs. değişti. Ama ben elimden geldiğince yine yanında oldum. Vefat etti, bu ölüm haberi onu yıktı. Cenazede de her zaman yanındaydım ancak acısını kimseyle paylaşmak istemeyen biri. Vefatının ardından 1 hafta sonra benden ayrıldı, bana karşı hissizleştiğini söyleyerek.. Sizce ne yapmalıyım..
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bekle bence olabiliyosan arkadaşı ol sevgili gibi değil de
Onu da olamadım 😔
Aileden birinin ölüm acısı çok ağırdır bir süre içine kapanacak acısını yaşayacak zamana bırak
Bana hissinin olmadığını söyledi ve bu yüzden de ayrıldı. Başka türlü ayrılsaydı gerçekten içimde bişe düşünmezdim. Korkuyorum dönmezse diye
Bir kaç hafta sonra sen arar sorarsın
Öyle mi diyorsunuz? Sağlıklı düşünmemiştir belki de
O an sağlık bir düşünce bekleme zaten sadece zamana bırak zamanla toparlanılıyor zaten
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 İçim biraz da olsa rahatladı
Şimdilik fazla üstüne gitme
Herkes öyle diyor, hissizleştim demesi normal mi? Bilmiyorum ya çok üzgünüm bende
Yanlız bırak bir süre
şu an onu yapıyorum, sağlıklı düşünmediğini söyledim. Hislerinin olmaması ya da hissetmemesi normal dedim ama tek korkum ylnız bıraktıkça ya hissi varsa ve bana dönmezse. İnanın çok seviyorum
Bak bende bir acim varsa canım sıkkınsa kimseyi etrafımda istemem kendim yaşarım ve ayağa kalkınca etrafımdaki insanlara tutunurm
Oda öyle, sadece bana karşı değil bütün arkadaşlarına karşı da öyle yalnız kalmak istiyor. Şehir dışından çok yakın arkadaşı yanına gelmek istedi yine reddetti. Ama sorun şu bana karşı hiçbişey hissetmediğini. İçindekinin sevgi mi alışkanlık mı olduğunu çözemediği için ayrıldı
Birisinin hayatın devam ettiğini sadede kendisinin annesinin vefat etmedigini fark ettirip ayaga kaldirmali
Ayrılalı bir hafta oldu, ona yazmamak için kendimi çok zor tutuyorum
Benden sana bir tavsiye sen sen ol yazma
Neden ki?
Olmuyor daha yeniyim😔🥺
Adam travma yasamis bir sal. zamana birak
Travma yaşayan neden ayrılmak istesin ki zor günlerinde hep ben yanındayken..
Ne bilim erkekler bi cins. gercekten seviyosa seni gelir beklr sadece
Bekliyorum şu an zaten 🥺 bana çok iyi davranırdı normalde ayrılırken çok kırdı beni
Gitmek isteyeni tutamazsın zorla
Haklısın ama biz normaldik , sağlıklı düşünmediğini düşünüyorum
bahane etmiş
Öyle mi diyorsun 🥺😔
bence öyle düşme ğeşine
Arkadaşları da yazıyor mesela gel biraz hava alalım vs onları da reddediyor
oz aman luruna burak
Yanında olmalısın
Ama benden ayrıldı, hissizleştiğini söylüyor
Üstüne gitme bence
1 haftadır ayrı benden, sence bitiren insan ortak hesaba günde 1 kez de olsa girer mi? Kesin dönüşü yok dedi
Bazen insan acısını tek yaşamak ister annesini kaybetmiş kolay değil biraz zaman geçsin belli olur her şey
Hissizleştiğini söyledi, hiçbişey hissetmediğini söyledi..
Şu an sağlıkı düşünemiyor biraz zaman geçsin acele etme
Bunu duymak bile içimi biraz rahatlattı, çünkü ortak hesaba günde bi kez olsa bile giriyor
Tamamdır iy geceler