Az önce eski erkek arkadaşımın annesinin vefat ettiğini öğrendim?

Az önce eski erkek arkadaşımın annesinin vefat ettiğini öğrendim. Benim de onun da ilişkisi var iki yıl olacak nerdeyse ikimizinki de beni arada göndermeler takipler falan beni rahatsız ettiği için 3 -4 hafta önce sert bir konuşma yaptık iki tarafta bir daha rahatsız etme yazma gibilerinden konuşmuş olduk ve engelledim. Bugün böyle bir haber aldım. Şoka uğradım elim ayağım titredi. Annesini tanıyordum. Zor zamanlar bunlar. Şu an mantıklı düşünemiyorum. Yazmam uygun olur mu bilmiyorum iki tarafta hayatına bakıp düzenini kurdu. Ama ölüm bu ne yapmam uygun olur? Hiç duymamış gibi mi yapmalıyım yoksa biraz zaman geçsin başsağlığı mı dilemeliyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Mesaj attım aradı, teşekkür etti böyle bir davranış gösterdiğim için. Olayın psikolojisini üzerimden atamadım hala. Daha fazlasına gerek var mıdır sizce. Yani eski bir arkadaşım olsaydı nasıl olduğunu sorar yanında olmaya çalışırdım ama bu sefer durum farklı biliyorsunuz eski sevgili. Sizce doğru olan nedir?
Az önce eski erkek arkadaşımın annesinin vefat ettiğini öğrendim?