Eski sevgilimin vefat ettiğini öğrendim?

Evliyim şu an 1 buçuk yaşında kızım var. 18 yaşındayken bi kızla beraberdim 1 yıl sürdü ilişkimiz 2 yaşındayken babası ölmüştü annesi başka bir adamla evlenmişti biz bi uygulama da tanışmıştık. Arkadaş çevrem falanda tanıyordu onu. Hiç yakın derdini anlaltabileceği bi arkadaşı yoktu hep bana anlatırdı sürekli sohbet ederdik ve annesi evlendiği adamdan d*yak yiyordu o zamanlar. O da sürekli ağyalayak bana dertlerini anlatıyordu sonra üniversiteyi kazandı ben kazanamadım beni küçük görmeye başladı ve aldattı ilişkimiz 7 yıl önce bitti sonra ben şuanki eşimle tanıştım 4 yıllık bir beraberliğimiz var. Bugüne kadar hiç aklıma bile gelmedi merak bile etmedim sonra benim telefonuma o uygulamayı indirip kızlarla konuşayım diye gazlayan şerefsiz var arkadaşım. Onun sayesinde o kızla tanışmıştık geçen gün geldi bana o kız bi süredir kanser tedavisi görüyormuş kanka vefat etmiş üstünden çok zaman geçti ama belki bilmek istersin dedim dedi günlerdir bi ağlama geliyor ama sevdiğimden değil insanlığımdan eşime de anlatamıyorum yanlış anlar diye ne yapacağımı bilmiyorum size soru olarak sorayım dedim.

Eski sevgilimin vefat ettiğini öğrendim?