Eski sevgilim öldü mü acaba?

5 aylık bi ilişkim vardı 1 sene oldu sosyal medyada tanışmıştık aynı sehirde farklı ilçelerde oturuyorduk gerçekten bişeyler hissetmiştim oda geri durmadı ilgilendi falan benimle bişeyler hissettiğini falan söyledi başta öyle biri olduğunu anlayamadım sonra bi şekilde sevgili olduk aldatmasaydı bulusucaktık aldattı ben ayrıldım o süre zarfında hiç peşimi bırakmadı yeni biriyleyken bile yazdı o süre boyunca çok fazla şey oldu en son tartıştık barismamistik ama konuşmuştum o zaman yenik düştüm hislerime ama dönmemek içinde hep içimde savaştım engeller koydum sonra en sonki konuşmada ipler iyice koptu bana çok terbiyesizce bi şey söyledi engelledim o engeli bidaha hiç açmadım ve konuşmadım sonra baktimki wpde kayıtlı uzun bi süre silmemis şimdilerde baktım Instagram hesabı yok wpdende sanırım silmiş çünkü profilini artık göremiyorum acaba öldümü yoksa hesaplarımı kapattı çünkü bu çocuk baya ortam çocuğu içen eden baktım arkadaşlarının duruyor ama onun yok acaba öldümü diye düşündüm sizce?
Eski sevgilim öldü mü acaba?