Aşk İlişkileri 3 ay Erkekler neden yeni bir sevgili yapınca eski sevgililerine mesaj atar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bir de seninle ciddiyim onunla öylesine dedi. Erkekler neden yeni bir sevgili yapınca eski sevgililerine mesaj atar? Cevapla 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Furkankoper Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 3 ay Abla kusura bakma ama senin gibi enayiler oldukça böyle cesaret alıcak bunlar. Böyle adamları ötanazi ile soylarını kurutmak lazım. 1 0 Yorumla
Cemilclk Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 3 ay Öyle yapan erkeğin beyninden şüphe ederim Ayrılmış bitmiş gitmiş olay daha niye mesaj atarsın ki 0 1 Yorumla Soran 3 ay Yani Yorumla
Beyazid Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 45% 3 ay Sen nerden biliyorsunki öyle bisi oldugunu? kafanda kurup öyle olmus gibi göstermek ile nereye varcan hadi bakalim 0 15 Yorumla Soran 3 ay Nasıl yani anlamadım Yorumla Beyazid 3 ay erkeklerin eski sevgililerine mesaj attigini nerden biliyorsun diyorum nan türkce yazdim nesini anlamadin Yorumla Soran 3 ay Benim ki yazdı ki ondan soruyorum Yorumla Beyazid 3 ay Benimki yazdi de o zaman erkekler adina genelleme yapma :D Yorumla Soran 3 ay Peki buna yorumunuz nedir @beyazid Yorumla Beyazid 3 ay peki yapayim erkekler her zaman yedegini ister, yani bir kenarda dursun ilerde illa lazim olacaktir misali Yorumla Soran 3 ay Yedek ben mi oluyorum burada Yorumla Beyazid 3 ay onu anlasan zaten gelip burdan bunlari yazmazdin :D Yorumla Soran 3 ay @beyazid abicim az açık olsana sen ya sal gitsin ya benmiyim yedek Yorumla lskdkrkles 3 ay Rvet sensin diyor yedek adam Yorumla Soran 3 ay @lskdkrkles Aaaaaaaaaa 😲😲😲😲😲geberticem onu Yorumla Beyazid 3 ay günaydin nan :D Yorumla Soran 3 ay Ezik miyim lan ben 🍺 Yorumla Beyazid 3 ay Ne bilelim nan kimsin nesin :D Yorumla Soran 3 ay Bu dünyada doğmuş ama buraya ait olmayan bir garip... Yorumla
Lordseyfo Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 69% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bilmiyorum denk gelmedim 1 1 Yorumla Soran 3 ay Eyvallah seyfo Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 49 , eic 99% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. öyle mi yapıyorlarmış 1 2 Yorumla Soran 3 ay @golumta çok üzgünüm şu an adını yüzüklerin efendisindeki gollumdan mı esinlendin öyle yaptı biri evet ve ben bünyenize bilmiyorsan öğren her an sana da yapabilirler gardın açık bekle Yorumla Golumta 3 ay yok ya adım türk efsanelerinden, yüzükler benden esinlenmiş.. Yorumla
mert1512 Takip Et Guru Yaş: 26 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Başkasına yapan sanada yapmıştır 1 2 Yorumla Soran 3 ay Soruyla ne ilgisi var cevabının Yorumla mert1512 3 ay Yani seninle ciddiliğide tartışılır Yorumla
DigitalRuh Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Nanik çatlada patla demek için 0 3 Yorumla Soran 3 ay Şerefsizin teki yani Yorumla DigitalRuh 3 ay Adam arkanızdan sürünsün ağalasın beter olsun istiyonuz hep Yorumla Soran 3 ay Ben öyle istemedim umarım mutlu olur ama başka bir kızla çıkarken bana yazması doğru değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Abla kusura bakma ama senin gibi enayiler oldukça böyle cesaret alıcak bunlar. Böyle adamları ötanazi ile soylarını kurutmak lazım.
Öyle yapan erkeğin beyninden şüphe ederim
Ayrılmış bitmiş gitmiş olay daha niye mesaj atarsın ki
Yani
Sen nerden biliyorsunki öyle bisi oldugunu? kafanda kurup öyle olmus gibi göstermek ile nereye varcan hadi bakalim
Nasıl yani anlamadım
erkeklerin eski sevgililerine mesaj attigini nerden biliyorsun diyorum nan türkce yazdim nesini anlamadin
Benim ki yazdı ki ondan soruyorum
Benimki yazdi de o zaman erkekler adina genelleme yapma :D
Peki buna yorumunuz nedir @beyazid
peki yapayim erkekler her zaman yedegini ister, yani bir kenarda dursun ilerde illa lazim olacaktir misali
Yedek ben mi oluyorum burada
onu anlasan zaten gelip burdan bunlari yazmazdin :D
@beyazid abicim az açık olsana sen ya sal gitsin ya benmiyim yedek
Rvet sensin diyor yedek adam
@lskdkrkles Aaaaaaaaaa 😲😲😲😲😲geberticem onu
günaydin nan :D
Ezik miyim lan ben 🍺
Ne bilelim nan kimsin nesin :D
Bu dünyada doğmuş ama buraya ait olmayan bir garip...
Bilmiyorum denk gelmedim
Eyvallah seyfo
öyle mi yapıyorlarmış
@golumta çok üzgünüm şu an adını yüzüklerin efendisindeki gollumdan mı esinlendin öyle yaptı biri evet ve ben bünyenize bilmiyorsan öğren her an sana da yapabilirler gardın açık bekle
yok ya adım türk efsanelerinden, yüzükler benden esinlenmiş..
Başkasına yapan sanada yapmıştır
Soruyla ne ilgisi var cevabının
Yani seninle ciddiliğide tartışılır
Nanik çatlada patla demek için
Şerefsizin teki yani
Adam arkanızdan sürünsün ağalasın beter olsun istiyonuz hep
Ben öyle istemedim umarım mutlu olur ama başka bir kızla çıkarken bana yazması doğru değil
Egolarını tatmin etmek için.
Adilik.
MaI oldukari icin
şerefsizler