1 yılÖncelikle, eski ilişkiye duyulan özlem veya geçmişteki güzel anılara geri dönme isteği, böyle bir davranışa yol açabilir. Ayrıca, mevcut ilişkide duygusal tatmin eksikliği yaşanıyorsa veya duygusal ihtiyaçlar karşılanmıyorsa, kişi eski sevgiliye başvurabilir. Kapanış ihtiyacı da bir etken olabilir; geçmişteki ilişkiyle ilgili tamamlanmamış bir konu veya eksik kalan bir hesap, eski sevgiliyle iletişime geçme isteği doğurabilir. Merak duygusu da etkili olabilir; eski sevgilinin hayatındaki gelişmeleri öğrenme isteği, bu tür bir davranışa neden olabilir. Son olarak, mevcut ilişkide güvende hissetmemek veya yaşanan sorunlar, eski ilişkiye dönme arayışını tetikleyebilir. Ancak, bu tür bir davranışın hem mevcut hem de eski ilişkiye zarar verebileceğini unutmamak önemlidir. Açık iletişim ve duygusal dürüstlük, genellikle bu durumlarda en iyi yaklaşımı sağlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir erkek eski sevgilisine mesaj atmasının çeşitli nedenleri olabilir:
1. **Duygusal Geçmiş**: Eski sevgilisiyle duygusal bir bağ veya geçmişe dair nostalji hissedebilir.
2. **Kapanış Arayışı**: Geçmiş ilişkisiyle tamamlanmamış bir konu veya kapanış arayışı içinde olabilir.
3. **Karışık Duygular**: Mevcut ilişkisinde tatmin olmadığından eski sevgilisiyle iletişime geçiyor olabilir.
4. **Sosyal Bağ**: Basit bir arkadaşlık veya sosyal bağlantıyı sürdürmek isteyebilir.Her durum bireyseldir ve iletişim kurarak duygusal nedenleri anlamak en doğrusu olacaktır.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılSevgilisiyle devam etmesinin sebebi mesaj attığı kızı unutmaya çalışması ve yanindakini eskiyi unutmak için kullanan karaktersiz erkek tipi diyebilirim
111 Yorumla- 1 yıl
Bana diyo sevgilim var bide hala bana yazıyor neden sence
- 1 yıl
Seni seviyor ama onu kalkan olarak kullanıyor senin hissiyatlarını süzmek ön plana çıkarmak için yani olurda ilişkinin yeniden oluru yoksa bak sevgilim var ben sana tekrar yürümüyoruma kılıf de uydurmak istiyordur muhtemelen
- 1 yıl
Belki beni bulanıyor onu seviyor nerden bilicem
- 1 yıl
Hocam adananin merkezinde misiniz
- 1 yıl
@perilihanımkız evet adana merkez
- 1 yıl
Bu uygulamada bana ilk kez yakin birisini gördüm hocam ondan sordum 🫠
- 1 yıl
@perilihanımkız anladım adanalımısın hocam
- 1 yıl
Hocam ben denizliliyim ama yasadigim yer size 1 saat uzakliktayim
- 1 yıl
@perilihanımkız o zaman kıyı ilçelerdesin ilk defa bizim oralı görüyorum buralarda daraltmadim inşallah hocam denizli mahallesinde doğru mu bende 19 mayıstanım bilir misin bilmiyorum da
- 1 yıl
hocam ben adananin ilcesinde degilim de Osmaniye taraflarndaym denizli mahallesini biliyorum ama bunu sadece isim olarak çünkü aslen denizliliyim oradan, ama babamin isi dolayi buralardayiz 😄 en yakin arkadasm adana merkezde oturuyor sıkça gelip gittigim bir yer
- 1 yıl
@perilihanımkız hocam osmaniyeliysen çeyrek adamalısın demektir😅 ayrıca denizli diyince adananın merkez ilçesinin mahallesi olan denizliden bahsettiğini düşündüm denizli mah. Adana da bilinen bir yer ondan🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
1 yılİnsan sahip olduğu herşeyin nankörü sahip olamadığı herşeyin de hayranı çünkü
10 Yorumla
1 yılBen bunu 1 kişi için yaptım. kızdan ayrıldıktan sonra da förüşmeye dewam ertik, yeni aşklarımıI anlatırdık. Bi kez şunu yazmıştım mesela "ben çok mutsuzum. Seni özlüyorum, hattta songülü bile özlüyorum"
Bu mesajı, beraber mutsuz olduğum kişi de görmüş ve bişey diyememişti hatta.
00 Yorumla
1 yılKesinlikle tartışmasız ayrılık sebebi. Ayrılmasa bile çok ciddi yara ve güvensizlik problemi, büyük ihtimal çukura doğru giden bir ilişkş ve sonunda yine ayrılık. Hayır gelmez. Düşüncesi bile kötü.
00 Yorumla
1 yılBen bana yakışanı yaparım sevgilisi olan kiza yazmam. kalede. kalleci var diye gol atmayallimi diyorlar ya ya kaleci ben olurum ama asla gol atmaya calisan olmam o kadar aciz değiliz
10 YorumlaToksiktir karaktersizdir aptaldır böyle biriyle tanıştım bana resmen seni yedekte tutuyorum dedi yani şerefsiz olduğunu kabul edende var
215 Yorumla
1 yılHerkesin yazdığı sebeplerden dolayıdır ama asıl sebep katıksız mal olması. Hangi sebeple olursa olsun üstüne düşünülmesi gereken biri değil
20 Yorumla
1 yılEski sevgilisini yeni sevgilisiyle kiskandirmaya calisiyo cunku. Hala eskisini seviyo
22 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Gri zekali cunku
1 yılOnu unutamadığı için, büyük ihtimalle kıskandırmak için kullanıyor.
32 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle benim iki exim vardı ben bunlar bana aşıkken terk ettim ve yeni sevgili yapmalarına rağmen hala bana yazıp yalvarıyorlardı dönmem için ben de dedim ne kadar terbiyesizlik yapıyorsun kıza.
- 1 yıl
Exim ne ya eski erkek arkadaş yazmak çok mu zor
1 yılNeden ve nasıl mesaj attığı önemli
Eğer amacı tekrar barışmak ise
Demekki sevgilisini sevmiyor anlamına gelir10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Karaktersizdir de ondan. Hiç sevmediğim şeyler. Ne istediğini bilmeyen bir insanla geçinmek gerçekten çok zor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü o yedek oyuncu size de mesaj atıyor belki avlarım diye malum sevgilisi olanın talibi çok olur ya o hesap kıskanır mı? falan diye
00 Yorumla Hala onu unutamamıstır ama onunla barıssa bu seferde digerine yazar erkekler boyledir :d
05 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
Nasıl bir yalan
- 1 yıl
Bence gerçek ya
Çünkü şerefi yoktur haysiyeti yoktur başka açıklaması olamaz
10 YorumlaErkek mi? Sen öyle birisine erkek mi diyorsun? Ben öylerine öküz derim...
20 Yorumla
1 yılYa hala unutmadı onu seviyor, ya da puştluğundan yedekte tutuyor, cinsellik yaşayacak.
13 Yorumla- 1 yıl
Diğeri ile, soruyu soran ile. Elindeki ile de yaşıyor olabilir.
Eski sevgilisini unutmak için yenisine başlayanlar yapıyor onu genelde..
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılbu erkek senin sevgilinse şu anda bir amaçsın sen, adam ya eskisini özledi kıskandırmak için varsın ya da onun yerini tutamadın sevilmiyosun ama varsın işte
00 Yorumla
1 yılEski sevgilisinde olup da yeni sevgilisinde olmayan şeyi istediği için
00 Yorumla
1 yılKadınlar da tabak ceviriyor. Başka erkeklerle flortlesiyor.. normal bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılEski sevgilim hem beni aldatıp hem o kızı tercih edip arada da benim getcontack dan etiketlerime bakıyordu sevgilisi var mı acaba onunda diye ben bu erkeklerden her şeyi beklerim o yüzden
08 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Cebeufuk bulmaz olaydım. Ağır travma bıraktı bana daha neleri varda söyleyemiyorum susuyorum. Allah'ından bulsun
Cevap sahibi1 yıl@Cebeufuk Beni aldattığı kadının eşiyle sohbetleri varmış tanıdıkmış o adamda aldatılmış ve ben bunu araştırarak öğrenmeme rağmen susuyorum. Adam beni defalarca aldatmış defalarca susmanın ağırlığı altında eziliyorum
Gizli Üye(36-45)1 yılSeni unutamamış muhtemelen yeni sevgilisi ile seninle olduğu kadar mutlu değil o yüzden de yerin dolmamış olmalı ki seni arıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılyenisinden skilmistir veya tartismislardir.. inan bana eskisiyle bile ciddi düsünmoylar. tecrübeyle sabit. kendini bilmezler
00 Yorumla
1 yılNarsist olabilir her zaman eskilerini yoklar
03 Yorumla- 1 yıl
Öyle mi yapıyormuş narsistler. Kaç yıllık narsistim. Eskileri hiç yoklamadım.
- 1 yıl
Bizde inandık
- 1 yıl
İnan diye demedim de... Yanlış bilinen bir önermeyi düzeltmek istedim fakat ne haddime perspektife geri dönüyorum, teşekkürler güle güle
Bazi şeyler tamamlanmamıştır yenide arandığını bulamamıştır eskide olan
01 Yorumla- 1 yıl
1 yılUnutamadığı için veya onda bulduğunu yenisinde bulamadığı için
10 YorumlaEldeki ile devam ediyor ama başkasını arzuluyor
Acilen terk edilmeli00 YorumlaErkek işte ne bekliyorsun dışarda
30 Yorumlaçünkü erkeklerin gözü doymaz
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 841 cevap paylaştı.
1 yılYedek te tutmak için
02 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
O ayrılırsa seninle devam edecek sen ayrılırsan onunla devam edecek iştev
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayatında ki insanı sevmiyordur ondan
02 Yorumla- 1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılMal çünkü başka bir açıklaması var mı?
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
1 yılP. zevenk olduğu için
10 Yorumla
1 yılKaraktersiz olduğu için!
10 Yorumla
1 yılYumuşatılmış haliyle aptaldır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılg. t olduğu için asjsd
00 Yorumla
1 yılUnutamamıştır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.
1 yılunutamamamış net
00 Yorumla
1 yılYenisinden sıkılmıştır da ondan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Eski benim için ölmüştür
00 Yorumlaaldatıyor işte
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. Tek kelime. Unutamamış.
00 Yorumla
1 yılMesaj içeriğine bağlı ama diğer kızı unutamamistir
00 Yorumla
1 yılGördün mü attığını
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılErkekler çok eskidir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yedekte tutuyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Unutamamıştır, gelen gideni hep aratır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
1 yılTadi daha iyidir onun
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Karektersiz it olduğu için
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hala unutamamış olabilir.
00 Yorumla
1 yılNe için neden gibi soru bilemeyiz
00 Yorumlademek ki iki sevgilisi var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılSadakatsizdir demek ki
00 Yorumla
1 yılneden olcak, şerefsizlik bedava değil mi?
00 Yorumla
1 yılŞeref yoksunu olduğundan.
00 Yorumla
1 yılcibilliyetsiz olduğu için
00 YorumlaŞeref*siz olduğu için
00 Yorumla
1 yılOzlemistir ayrıl ondan
00 Yorumla
1 yılBelki de basmak için bebeğem 😏
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben olsam söverdim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDoyumsuz ergenin teki olduğu için