• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Erkek neden 8 yıldır birlikte olduğu kızla evliliği sürekli erteler?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
59
Yapay Zekaya Sor
Erkek neden 8 yıldır birlikte olduğu kızla evliliği sürekli erteler?
Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
14 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Sakaryalim
    Sakaryalim Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.

Erkekler bizim gibi duygusal bakmıyor olaylara.
    Canları hangi kızı istiyorsa ayartıp istediğini yaşıyorlar.

Yorumlarda gördüğüm kadarıyla 8 yıllık ilişki zaten eskimiş. Bir heyecanı hiçbir getirisi kalmamış. Ailesi de istemediği için annesinin bulduğunla konuşmak daha cazip gelmiş.

Şunu belirteyim,
    Erkeğin yaptığına onay vermiyorum. Vermem de.
    Ama bu kadar şeyi yaşamışsa bir kız durup düşünmeli, sonucunun böyle olacağını az çok kestirebilmeliydi. 8 yıl az buz bir yıl değil.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• La_llorona
    La_llorona Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Cevabı çok basit aslında... Bir çok neden olabilir. Bunlar :
    -Sadece takılmak istiyor.
    -Seninle gelecek düşünmüyor.
    -Seni kullanıyor.
    -Evlilikten korkuyor.
    -Kafasında soru işaretleri var senden emin olamıyor. (Bu çok düşük ihtimal çünkü 8 yıldan bahsediyorsun. Ve bir erkek ciddi düşünüyorsa 8 yıl kadar beklemez bence. Planlarında sen yoksun.)
    -Bekar takılma kafasında. Evlenmek istemiyor. Flörtleşmeyi seviyor.
    -Maddi yönden sıkıntıda olabilir. Belki belli etmez. Bu da bir ihtimal olabilir. Yani bazı erkekler işleri kötü gittiğinde belli etmez. Maddi sıkıntılardan dolayı evliliği erteliyor olabilir.
    -Rahat kafada takılıyor. Gitsende , kalsanda umrunda değil. Yenisini bulurum kafasında.

Kafanda böyle soru işaretleri varsa, onun gelecek planların varsa ama onun seninle ilgili planları yoksa onu hayatından çıkar. Çünkü ikimizinde beklentisi farklı. Seven her zaman net olur , ne istediğini bilir. Kafada soru işareti bıraktırmaz. Yol ver gitsin...

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kızla yıllardır çok rahat bir ilişkisi olmuş, tatile gitmişler gezmişler her şeyi yaşamışlar ama kızın inanç problemleri varmış ve bu yüzden aralarında tartışma oluyormuş… 2 yıl önce nişan olmuş ve bir kaç ay önce annesi imam nikahı istemiş. Bir kaç zamandır çocuk tabiri caizse el değmemiş bir kızla konuşuyormuş ve onunla evlenmek istiyormuş. Neden evlenmek istemiyor?

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

Yaa açık değil mi? Gezmiş eğlenmiş tadını almış. İnanç konusuna gelince... Herkes istediğine inanır ya da inanmaz. Arada sevgi varsa, buna saygı duyulması gerekir. Eften püften sebeplerden kavga oluyorsa zaten bir sorun vardır. İstediğini almış ve istediği zaman birlikte oluyormuş zaten.
      Bak sana şöyle söyleyeyim. bu iki cinsiyet içinde geçerli bir insana istediği zaman istediğini vermemeli... Yani onun istediği gibi hayatı yönlendirmemeli Seni kabul etmiyor mu? Buyursun gitsin salla... Dünyada erkek mi kalmadı sanki.
      Pireyi deve yapma , tenekeyi altın yapma... Yani ona gereğinden fazla değer verirsen t*tişi kalkar.
      2 yıl önce nişan olmuş demişsin. Ondan sonrada annesi imam nikahı istemiş hahah
      Ve sorun zaten buradada var. "Annesi istemiş" diyorsun. Haha Demek ki bu annesi olmadan hareket edemeyen bir anne kuzusu. Uzak durulması gereken erkek modeli... Annesinin sözünden çıkmaz, işine geldiği konularda dindar olur ama kadına kızada bakar. ya da bir şeyler yaşar. Kendi sevgilisine ayı erkek modeli. Aynı zamanda ş*r*fsiz erkek modeli.
      Ve bu arkadaş annesiyle mi evleniyor o kızla mı? hahah
      özel alanlara ne anne ne de başkası karışır. Saçmalığa bak ya...
      Erkeklerin hepsi demiyorum fakat çoğu erkek evlenene kadar bir çok b*ku yer. Evlenmeyi düşündükleri zaman el değmemiş kız ararlar. Bu çok komik gerçekten. B*ka kelebek , çiçeğe sinek konar mı haha
      El değmemiş kız isteyen erkeklerde böyle işte. İlk önce kendine bakmalı yani.
      Neden evlenmek istemiyor konusuna gelirsek... bu sorununda cevabı açık. B*kire, el değmemiş kız arıyor. O yüzden onunla evlenmek istiyor. Genel olarak bir çok erkek, eski kız arkadaşının başka erkekle y*tmasını hazmedemez, istemez. Yani kız arkadaşının geçmiş ilişkilerini kafaya takar. İlk d*kunan kendileri olmak ister. Bu zihniyettedirler. Bu yüzden evlenecekleri kadının böyle olmasını isterler. Saçma bir zihniyet... Böyleleri zaten hayatından yok et. Ve kaçarak uzaklaş :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kızın annesi istemişti imam nikahını ve kız o çocuğun ilki.

Yorumla
    • La_llorona
      La_llorona
      +1 yıl

Dediğim gibi işte. Kaçılması gereken erkek modeli. Kafaya takma...

Yorumla
  • zarifbirokur_
    zarifbirokur_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Rahatı bozulmasın istiyordur senin ona karşı ilgi alakanı seviyordur ve kaybetmek istemiyordur evlilik çok ciddi ve sorumluluk isteyen bir mesele seni çok sevdiğini düşünmüyorum çünkü seven erkek evliliğe daha yatkın oluyor benim nişanlım mesela hemen evlenmek istiyor ben bir sene bekleyelim dedim ama istemiyor evlenelim senle uyuyup uyanayım yanımda ol her zaman diyor. Erkeğin bu kadar ertelenmesi gerçekten aşırı saçma kendini kullandırma sevginden güç alıp seni daha fazla üzmesin bide galiba başkasıyla beraber oldu yazmışsın böyle karektersiz biri için daha fazla bekleme emin ol çok pişman olacak seni mumla arayacak bunu unutma

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kızla yıllardır çok rahat bir ilişkisi olmuş, tatile gitmişler gezmişler her şeyi yaşamışlar ama kızın inanç problemleri varmış ve bu yüzden aralarında tartışma oluyormuş… 2 yıl önce nişan olmuş ve bir kaç ay önce annesi imam nikahı istemiş. Bir kaç zamandır çocuk tabiri caizse el değmemiş bir kızla konuşuyormuş ve galiba onunla evlenmek istiyormuş.

Yorumla
    • zarifbirokur_
      zarifbirokur_
      +1 yıl

Bak sen şu işe el değmemiş kız mı istiyormus tam namussuzmus bu kız biliyor mu geçmişini o çocuğun hadi bilse de bilmese de o çocuk mutlu olamaz bunu kenara yazın 1 o kızın ahını alacak 2 kimse yaşattığıni yaşamadan ölmez 3 o kız biliyorsa kabul etmemesi lazım Allah'ım böylelerinden uzak etsin şimdi anlamadım sen 8 senelik misin yoksa yeni ki bacım uzak durun bu çocuktan adam mi kalmadı yazık değil mi size

Yorumla
  • Alisam21
    Alisam21 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 93%
    +1 yıl

Ex sözlümün benden önce 8 yıllık ilişkisi olmuşdu . Aynen öyle gezip tozmuşlar , karı koca gibi yaşamışlar ama ayrılmışlar. Bana anlatdığına göre de önceden kıza söylemiş bu işin evliliğe gitmeyeceğini kız da razı olmuş öyle 8 yıllık birliktelik olmuş. Bide guya hiç sevmemiş de . Neyse kuzum eğer yolun başındaysan hiç başlama derim. 8 yıl kolay bitecek bitire bilecek bir şey değil. Beni deli gibi sevdiği halde hep eski 8 yıllık ilişkisiyle kıyaslalıyordu . Ben yapdım pişman oldum ayrıldım. Sen yapma.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

88

Cevap

127

Cevap

• MustiEmre u
    MustiEmre Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Evliliğe sıcak bakmayan ve bu şekilde yaşamayı kabul etmiş biri demek ki

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kızla yıllardır çok rahat bir ilişkisi olmuş, tatile gitmişler gezmişler her şeyi yaşamışlar ama kızın inanç problemleri varmış ve bu yüzden aralarında tartışma oluyormuş… Kızın ailesi baskı yapmış 2 yıl önce nişanlanmışlar ve bir kaç ay önce annesi imam nikahı istemiş. Bir kaç zamandır çocuk tabiri caizse el değmemiş bir kızla ve annesinin beğendiği bir kızla konuşuyormuş ve galiba onunla evlenmek istiyormuş. Bu çocuğun amacı ne?

Yorumla
    • Mavitüylükelebek
      Mavitüylükelebek
      +1 yıl

Amacını aslında yazmışsın 😂 diğeri ile gönül eğlendirmiş istediğini yaşamış şimdi el değmemiş i arıyor işte bişeyler kafaya dank etmeden önce düşünerek adım atılmalı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@Mavitüylükelebek Bu kadar kolay başka bir kızla evlenebilir mi?

Yorumla
    • AydınlıkMYHEART
      AydınlıkMYHEART
      +1 yıl

Hem de çok rahat evlenir çünkü karakter yok o yüzden evlilik bekleme @ soran

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.

Korkuyordur parası yoktur ya da yedek tutuyordur öyle kullanmak için sadece

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kızla yıllardır çok rahat bir ilişkisi olmuş, tatile gitmişler gezmişler her şeyi yaşamışlar ama kızın inanç problemleri varmış ve bu yüzden aralarında tartışma oluyormuş… Kızın ailesi baskı yapmış 2 yıl önce nişanlanmışlar ve bir kaç ay önce annesi imam nikahı istemiş. Bir kaç zamandır çocuk tabiri caizse el değmemiş bir kızla ve annesinin beğendiği bir kızla konuşuyormuş ve galiba onunla evlenmek istiyormuş. Bu çocuğun amacı ne?

• Surprisebox_42
    Surprisebox_42 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Çiftlerden bir taraf ilişkileri iyi gitsede bazen ciddi kararlar alamazlar. Karar alamayışlarının altında yatan temel sebebler olabilir. Karşılıklı sağlıklı bir iletişimle bilinçaltında yatan sebebi bulmanız gerekir. Özellikle ülkemizde hem dini hemde tomlumsal ahlakımız gereği evli olarak yanyana yaşayabileceğimiz için kişilerin bu altta yatan sebebleri bir an önce tespit edip sorunları halletmeli halledemediği sorunları ve korkularla yüzleşip onları kabullenmeli ve evlilik için hareket etmelidir. Her zaman bunu unutuyoruz ama insanın hayatında en önemli kavramın ve gerçeğin zaman olduğunu unutuyoruz. Geç kalınmadan bir sonuca varmanızı varamadığınız takdire size yakışan sağlıklı düşünebilen yuvasına sadık kalabilecek , paylaşımcı, ahlaklı ve zeki insanlarla tanışıp yuva kurmanızı isterim. Sağlıcakla kalın...

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Surprisebox_42
      Surprisebox_42
      +1 yıl

Bence çocuğun ahlak problemleri var. Bir kızla gezip tozup herşeyi yaşayacaksın sonra annesinin bulduğu el değmemiş kızla konuşacaksın böyle bir şey yok. Birkere kıza el değmemiş olabilir ama düşünceleri kirliyse ne olacak. Bir kişi inançsız diye herşeyi yapamazsın. Çıkarların doğrultusunda davranamazsın. Karşıdaki kişinin haklarına saygılı olmak zorundasın. İnancı yoktu kızın maden erkek bundan rahatsız olmadı neden annesine bu sorun beni rahatsı etmiyor demedi? İkinci durum uzun zamandır ilişkide olan kız bunları yaşarken zaman akıp giderken neden bu kadar uzun bekledi. İyilerinde iyisi güzellerinde güzeli olduğunu neden görmedi? His denen duygu selin geçici olduğunun neden bunca zaman farkına varmadı? Daha güzel seven illaki vardır. İnançsız kız bu yüzden zaman geçse bile yaşanılanlar umrunda olmadı mı acaba? Burada anlatılmayana şeyler var bence sürecin seyrini değiştirebilecek şeyler. Ama eğerki oğlan annesinin bulduğu kızla ciddi düşünüyorsa hem karaktersiz hemde ahlaksızdır. Karşıdaki kişinin değerlerine saygı göstermeyen benim açımdan yaşayan bir değersiz ölüdür. Kız açısından değerlendirecek olursak bu kızda zeka problemi mi var neden bu kadar takılı kaldı bu çocukta bunu bir sormak gerek. Annesinin bulduğu o el değmemiş kızında bunları bir şekilde öğrenmesi gerek. Haberi olupta eğer oğlana evet kabülüm derse o da karaktersizdir. Neticede bir kadına kötülük yapana karşı sessiz kalmış olur. Haberi yoksa da insallah bir şekilde gerçekleri öğrenir. İnsanların inançlarından önce , kendi kiltür ve değerlerine ne kadar bağlı ve karşısındaki insanlara ne kadar saygılı ve dürüst bunu bilmesi gerekir. Bireyler olarak dururumuz gerçekten sor. Hayatınıza alacağınız kişiyi iyi araştırın ilişkiye başlamadan önce. Zayıf ve kuvvetli yanlarını öğrenin. Bencil ve saygısız insanlar her toplumda dışlanır. İnançlar ikinci plandadır. Anne babanın isteklerine görede evlenilmez bunu da bilmek gerekir. Hayat kuracak olan sizsiniz.

Yorumla
  • CallSignVanguard
    CallSignVanguard Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 73%
    +1 yıl

Evlilik sorumluluk, tek basına değil de iki kişilik düşünmek demektir... bu sorumluluğun altından kalkabilecek kapasitede olduğunu düşünmüyordur ya daaaaa ısın maddi boyutunu düşünüp , lan bu evlilik yürümezse yaptıgım onca masraf bana kalacak, evliyken kendi paramla aldığım mal mülkte hak iddia edecek , hayat boyu nafaka ödemek zorunda kalacağım vs vs diye düşünüp burada akıllılık ediyordur ki bana göre ikinci kısım daha olası.. bu devirde evlenmek cighhhhh insanın kafasına saksı düşmesi lazim...

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • Atarca07
    Atarca07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 76%
    +1 yıl

1. si eğer evlenmeden yani sevgiliyken gerçekten onunla sevgili miydin yoksa evli gibi aynı evde sürekli onunla miydin bunun evliliksiz daha masrafsız olduğunu düşünüyor olabilir.

2. Si hayatının sonuna kadar o kızla yaşayacağı düşüncesi bazen erkekleri korkutur ya bazı fikir ayrılıkları yaşarsak diye düşünür.

3. sü evliliğin sorumluğundan korkuyor olabilir yani o birbirinizin ailesinin tanışma süreci onun için bütün bu süreçler zorlayıcı geliyor olabilir. Partnerinle bunu açık açık konuşabilirsin ki zaten evlilik için bu da önemli bir şey.

0
    0 Yorumla
  • dobracidede
    dobracidede Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47 , eic 99%
    +1 yıl

Bunun bi4kac sebebi olabilir aklıma gelenleri yazayım buraya:
    1) Maddi olarak evlilik hazırlıkları veya evlilik sonrası hayatı devam ettirme konusunda şüpheleri olabilir. Şu an birlikte yaşıyor olmanız bu kaygıyı hafifletmez.
    2) Aile kavramına ve resmi evlilik olayına sıcak bakmıyor olabilir. Ailesinde veya çevresinde başarılı evlilik sayısı azdır.
    3) Sizinle olan ilişkisi aşk ilişkisinden alışkanlık haline gelmiş olabilir ve bunu bozmak istemiyor olabilir.
    4) küçük bir ihtimal bile olsa sizinle evlilik düşünmüyor hatta sizi aldatıyor olabilir.
    Şimdilik aklıma gelenler bunlar

0
    0 Yorumla
  • Akhlys08
    Akhlys08 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Ne kadar saçma sapan yorumlar yav. Bir insan bir insanla takılcaksa 8 yıl vermez. Benimde başımdan geçti. Bence şuna odaklan belki gelirini yeterli bulmuyordur belki evlenince nasıl geçinicez ya da düğün takı işlerini nasıl yapıcaz kaygısı vardır. Belki de ailevi ya da kendinde bir düzeltmesi gereken durum vardır. burada saçma sapan ergenlerin yorumlarına hak vereceğine kardeşim al çocuğu karşına maddiyat gelir durumu düğün şartları vs vs konuş. Ben kendi kız arkadaşımın sürekli değişen isteklerine 7 yılda yetişemedim. Sonra şuradaki ergen muhabbetleri gibi istemiyosun sıkıldın vs vs durumlarından dolayı ayrıldık. Bence konunun bunla alakası yok.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Akhlys08
      Akhlys08
      +1 yıl

Eğer böyle bir durum varsa gezdiğini seviyo ama ailesinin içine sokamayacağını ve kendisinin de diğer ailenin içine giremeyeceğini biliyo o yüzden de ailenin beğendiği kızla konuşuyorr ama aynı hisleri alamadığı için bunu da bırakamıyor gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok erkeğin ailesi baskı yapmıyor

Yorumla
  • dosemi
    dosemi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı.

Lütfen kullanıyor falan diyene bakma. Ancak bu söylediğim karşındakinin iyi niyetli olduğu anlamına da gelmez. Belki evlenmekten korkuyordur, ailesi kötü bir ebeveynlik yapmıştır ve evlilik örnekleri kötüdür. Neyi nasıl yapacağını bilmiyordur. Öncelikle ilişkin halkında biraz detay vermen lazım. KS gençlerine biraz daha kendini açar mısın?

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • SpringSun
    SpringSun Takip Et
    Xper 6 Yaş: 50 , eic 100%
    +1 yıl

Ben ikinci eşimle bir haftada evlenmiştim. Şartlar uymuşsa bunu uzatmanın manası yok, kendi aranda plan yaparsın işte okul bitince şu olunca bu olunca o ayrı tabiki. Ama rutin durum hoşuna gidiyor demektir. Bu durumda neden evlensin ki. Bu arada ilişkinin 8 yılda ne kadar yıprandığıda önemli belki ilk günlerdeki heyecanı da kalmamıştır artık o yüzdende istemiyor olabilir.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • Mascren
    Mascren Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 96%
    +1 yıl

Bunun bir kaç nedeni olabilir. Evlilik düşünen biri değildir eğlenmekten hoşlanıyordur sadece ya da kendinde ev geçindirecek, sorumluluk alacak bir potansiyel görmüyor olabilir ya da durumunu evlilik için hazırlayamamış olabilir. Ana nedenleri yazdım daha çok dallanıp budaklanabilir tabi ki ama bunlar genel başlıklar diyebilirim. Ama bir insan birinin yanındayken kendini kullanılmış ve değersiz hissediyorsa, kendine olan saygısını kaybetmeden ne olursa olsun oradan uzaklaşmalıdır.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • mekanınsahibinil
    mekanınsahibinil Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 33
    +1 yıl

Bu ertelemek değil bence istemiyor evlenmeyi isteyen 8 sene birlikte olmaz zaten evlenirdi

3
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet haklısın. Kızın ailesi baskı yaptı, tatile falan gitti kızla, 2 yıl önce nişan yapıldı ve bir kaç ay önce annesi imam nikahı istemiş ve yapmışlar. Bir kaç zamandır çocuk başka bir kızla konuşuyor ve onunla evlenmek istiyormuş. Niye bu yıllardır olduğu kızla evlenmiyor, sebebi ne olabilir?

Yorumla
    • mekanınsahibinil
      mekanınsahibinil
      +1 yıl

Sıkılmıştır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Diğer kızı mı tercih eder?

Yorumla
    • mekanınsahibinil
      mekanınsahibinil
      +1 yıl

E herhalde yani. 8 yıldır yaşayacağı her şeyi yaşamıştır adam artık istemez onu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu kadar kolay mı? Duygu, alışkanlık yok mu?

Yorumla
    • mekanınsahibinil
      mekanınsahibinil
      +1 yıl

8 yıl da doymuştur artık kızım. Millet 10 yıl katlanamıyor eşine 8 yıl sevgili kalmak ne demek. Tatile çıkmak dahil her şeyi sunmuşsun adama ne kaldı geriye? Evlenmek için bir isteği heyecanı kalmamıştır doğal olarak. Yeni birini keşfetmek istiyor o artık geçmiş olsun.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ve biliyor musun o diğer kız çok akıllı evlenmeden asla cinsellik yaşamaz…

Yorumla
    • mekanınsahibinil
      mekanınsahibinil
      +1 yıl

Çok akıllı ya da değerlerine aykırı bulduğu için yapmıyordur onu bilemem ama bu 8 senelik sevgili belli ki sensin unutmaya çalış önüne bak

Yorumla
    • mutluson2023
      mutluson2023
      +1 yıl

Arı her çiçekten bal alır 🍯🍯🍯🌹🌹🌹 neden tek bir 🌹 🌺 🐝🐜🐝🐝🐝 bal almaz 🍯🍯🍯 çünkü her biri ayrı bir leziz ve tatlı ama sürekli aynı baldan tadarsa sıkılır şair burada ne anlatmak istedi anlayanlar varsa yazsın

Yorumla
  • GünesiBaglasamAya
    GünesiBaglasamAya Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 90%
    +1 yıl

Merhaba,

Öncelikle sekiz yıl az bir süre değil mini bir evlilik yaşamış gibi oldunuz diye düşünüyorum. Zaten aşkın süresi iki yıldır derler bu süre zarfında aşk biter sevgi kalır. Normal evliliklerde bile iliskiler ilk gün formunda kalmıyor heyecan sönüyor. Sizin erkek arkadaşınız evlilikten korkuyor ya da hiç evlenmek istemiyor olabilir.

0
    0 Yorumla
  • mutluson2023
    mutluson2023 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 94%
    +1 yıl

Arı her çiçekten bal alır neden tek bir bal almaz çünkü her biri ayrı bir leziz ve tatlı ama sürekli aynı baldan tadarsa sıkılır şair burada ne anlatmak istedi anlayanlar varsa yazsın

https://www.youtube.com/embed/2o_ZUvJlJBI
    0
    0 Yorumla
  • gaddarım
    gaddarım Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl

Bugün yorum yok çünkü birileri abazaliktan siyasete herseyi not etmiş terbiyesizce video kaset gibi önümüze döküyor bu anlamsız islerle işimiz olmaz izmirliyim jigollosunu bilirim geyiğinei de sosyalistinexde hepimiz insanızxrengiz dostuz, abartmayalım, herkes uyumlu olsa burası biter uyumdusuz serisini izlemeleri gerekir.

0
    0 Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

Böyle rahattır istediği her şeye bu şekilde kavuşuyor olabilir. Evlilik sorumluluk demektir. Ayrılınca nafaka tazminat masraf... Evlenmesi ayrı masraf... Ama böyle ayrılırsa bitti demek yeterli oluyor. Masrafsız

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • saskinomayra
      saskinomayra
      +1 yıl

Sen yazmışsın amacını.
      Sen o el değmemiş olan kız mısın? Öyle sormuşsun 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu kadar kolay başka bir kızla evlenebilir mi?
      Erkekler uzun ilişkilerini böyle unutabilir mi?

Yorumla
  • Ahmetbüyükbaş
    Ahmetbüyükbaş Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.

Kendisini evliğiğe hazır görmediğinden ötürü veya imkanları olmadığından evlilik kutsal dır ama birbirilerini 8 yıldır tanıma fırsatı olmadıysa sıkıntı 8 yıl değil 10 yıl bekler evlilik konusu bekletilmez

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Ahmetbüyükbaş
      Ahmetbüyükbaş
      +1 yıl

Bak aile baskısı var ama imam nikahı neden kıydı kızın inanç problemi olsa imam mikahı kıymaz ki kıydı allah katında eşi oldu ve buna rağmen başka bir kızın gönlüne girdi ise vay oldu eski sevdiğine bu aile daha öce onay verip sonra cayması başka birini oğluna yapmması ailesi de günahın o payını alır olan o kıza oldu ondan hayır gelmez ve geçirilen oca seneye yazık oldu ben herzaman söylerim evlilik ciddiyet dürüstlük içerir samimi görünüp gönül eğlendirilmez imam nikahı kıydı başka bir kızla ilişkisi olmasa huyu değişmez insan sevdiğine kıyabilirmi seven kendi gözünden sakınır adam aldı alacağını yoluna bakıyor kızlar hep bu durumda açı çekmekte kişiyi iyi tamımadan el ele bile tutulmaz ben sevdiğim kızın elini yüzük takmadan tütmam diyen adamım sevdim sevilmedim neden doğru işi yapan allahtan korkan sevilmez ne oldu beni bırakan kızı başkası bıraktı neden aldı alacağını bebek hediyesiyle bir başına kaldı hatayı insan kendisi yapar nişana evliliğe gidenekadar güven verilmez herkese

Yorumla
    • Ahmetbüyükbaş
      Ahmetbüyükbaş
      +1 yıl

Senin anlayacağın çocuk adam herneyse ondan kurtulmak için huyunu değiştirdi tavırları serin ama aldatmaya başlayan kişi herdaim fırsatını bulunca altatır yenisinede geçmiş olsun şimdiden aklı varsa inanmadan cayar

Yorumla
  • Mildrith
    Mildrith Takip Et
    Xper 5 Yaş: 103 , eic 100%
    +1 yıl

Eğer karı koca birlikteliği yaşıyorsanız zaten bu düzene alışmıştır, evlilik cüzdanı ekstra bir şey olduğundan gerek görmüyor olabilir.
    Bu hayatı yaşamayıp sevgililik sürecindeyseniz de evlilikten korkuları veya çekinceleri olabilir.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Mildrith
      Mildrith
      +1 yıl

Bazı erkeklerde vardır bu. Benle ilişki yaşadıysa kim bilir kimlerle de yaşamıştır, ben bununla gönül eğlendireyim sonra el değmemiş kız alayım.
      Herkesin mantığı farklı maalesef

Yorumla
  • batucuk94
    batucuk94 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 83%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.

8 yıldır birlikte ne yapıyorlar acaba? Erkeği geç kadının aklı nerede? Belki de evlilik artık bir anlam ifade etmiyordur 8 yıllık birlikteki ilişkiden sonra…. Bence önce evlilik denen olayı tartışalım….

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kızla yıllardır çok rahat bir ilişkisi olmuş, tatile gitmişler gezmişler her şeyi yaşamışlar ama kızın inanç problemleri varmış ve bu yüzden aralarında tartışma oluyormuş… Kızın ailesi baskı yapmış 2 yıl önce nişanlanmışlar ve bir kaç ay önce annesi imam nikahı istemiş. Bir kaç zamandır çocuk tabiri caizse el değmemiş bir kızla ve annesinin beğendiği bir kızla konuşuyormuş ve galiba onunla evlenmek istiyormuş.
      Bu çocuğun amacı ne?

Yorumla
    • batucuk94
      batucuk94
      +1 yıl

Çocuğa sormak lazım

Yorumla
  • hayatinirvanasi
    hayatinirvanasi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Takilma sireci ne kadar uzarsa erkek o kadar bu duruma alisir hele bir de iliskiniz de cinsellik de varsa ozaman hic evlenmeye gerek duymaz. Sana tavsiyem eger evlilik beklentin varsa direkt ayrilman cunku bu tipler evlilik kolay kolay dusunmez.

1
    1 Yorumla
    • drhakannnnn
      drhakannnnn
      +1 yıl

Bedava olduğun için tabiki... çok ucuzssun senle evlenmez

Yorumla
  • BᴬLKᴵZ
    BᴬLKᴵZ Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

8 yıldır evlenmek istememişsin ya da konuyu acmamissin 8 yıl sonra evliliği reddetmiş buna mı takılıyosun yani? Evlilik aşkı öldürür derler ya bu söze cidden inaniyo ya da rahatlığı bozulsun hayatı değişsin istemiyor.

0
    0 Yorumla
  • gezer16
    gezer16 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 64%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Evlenmek istemiyordur... bıkmıştır, heyecanı kalmamıştır... yeni birini arzuluyordur... muhtemelen de kızın yakın çevresinden birini gözüne kestirmiştir...

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • Anonimme
    Anonimme Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

Parayla pulla alakalı değil adam seni evlenecek bir nitelikte görmüyordur sekiz sene az bi süre değil bence niyetini öğrenmek adına konuş baktın hala tık yok ver yolu gitsin nereye kadar böyle uzayacak erkekler nikahı basacağı kadına bi basıyolar ki palavralara kanma boş ver

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Anonimme
      Anonimme
      +1 yıl

Ya klasik Türk erkeği yemedikleri nane kalmaz namus peşine düşerler amacı temiz bi kız olduğunu düşündüğüyle olmak bence

Yorumla
  • Yzlmm
    Yzlmm Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 97%
    +1 yıl

Maddi yetersizlik

İşi olmayabilir

Hazırlığı yoktur

Ailesi istemiyor olabilir

Evlenmek korkuyor olabilir

Söylediği her şey yalan olabilir

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Yzlmm
      Yzlmm
      +1 yıl

Anne kuzusu bu işte millet zaman geçirip annesinin istediği kişi ile evlenmek

Yorumla
  • esmakrn01
    esmakrn01 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Maddiyat ve ailevi problemler dışında bir şeyse kesinlikle seninle evlenmek istemiyordur senden ayrılır ayrılmaz başka birini bulup evlenmesi de ışık hızında olacaktır biraz detay versen ona göre yorum yapardık sen ona evlenelim deyince ne diyor mesela

0
    5 Yorumla
    • esmakrn01
      esmakrn01
      +1 yıl

Birde şöyle bir şey var 8 yıl boyunca aranızda illa bır şeyler yaşanmıştır her haltı yiyip evlenince bakire kadın arayan tiplerden olmasın bu? Artık seni evlenilecek kız gözüyle bakmayan malın teki olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İşte olabilir mi bu?

Yorumla
    • esmakrn01
      esmakrn01
      +1 yıl

Amacı basit hiçbir şey yaşamamış kadınla evlenmek istiyor her şeyi yaşayıp zamanını geçirdiğini yarı yolda bırakıp yoluna bakacak olan o kıza olacak işte bu yüzden evlenmeden bir şeyler yaşanmasına karşıyım tabi yaşayan istediğini yaşar ama serefsiz erkekler böyle yarı yoldada bırakır maalesefki o kadar ikiyuzlulerki ayrılıp başkasıyla şipşak evlenir ruhun duymaz gerçi şu an aldatıyor zaten muhtemelen de annesinin görüştürdüğü o kızla evlenecek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gerçekten mi? Bu kadar yılı böyle kolayca silip atabiliyor mu erkekler?

Yorumla
    • esmakrn01
      esmakrn01
      +1 yıl

Maalesef oyleler ana kuzusu ve görücü usulü olunca böyle yapıyorlar bizzat arkadaşım yaşadı 6 yıldır beraberlerdi sonra evlilik konusunda anlasamadilar 1 yıl içinde gorucu usulü görüştüğü kızla evlendi o kadar çabuk evlenebiliyorlar deme o kadar zamanımız geçti unutur mu unutur hiç yaşanmamış gibi seni sevse çoktan evlenirdi

Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.

Öyle bir niyeti yoksa bahane her zaman hazır.
    Erkeğin evlilikten korktuğu falan hiç yoktur.
    Kendi adıma konuşmam gerekirse.
    her şey aceleye gelmez.
    Çocuk oyuncağı da değildir.

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • dosemi
      dosemi
      +1 yıl

Erkekler evlenmekten korkar ya da korkmaz demek yerine bence bazı insanlar evlenmekten korkar, bazı insanlar korkmaz gibi bir bakış açısıyla bakarsak, belki bu kişi evlenmekten korkuyordur.

Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      +1 yıl

Şunu söylemek daha doğru olabilir insanlar hayatlarında doğru insan olsun ne kadar istiyor.
      Gerçekten mutlu olmak mı amaç evlilik için.
      ya da sadece tatmin edilmek veya dışarıya gövde gosterisi mi yapmak.
      şu an genel konuşuyorum sizin için söylemiyorum.

İlişki gerektiğinden fazla uzar ise evlilik ile bitmesi gerekirken.
      Ben gerçekten kuşku duymam için bir neden niye arıyım her şey ortadayken.
      1 sene 2 sene 3 sene anlarım ertelersin ama 8 senede bence hala o kişi hakkında iyi düşünüyorsanız size de helal olsun.

Yorumla
    • dosemi
      dosemi
      +1 yıl

Hayır şu an iyi düşünmüyorum. Çünkü adam bunla sevişiyor evlenmiyor ama başka bir dini bütün el demlemiş bir kadınla evlenmeyi planlıyor. Geri kafalı bir karakter.
      Soruyu soran arkadaşım. Bir problem var doğru olmayan bir şeyler var.

Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      +1 yıl

Saçmalık tamamen saçmalık.
      Madem öyle bu adam ilk kadınla gönül eylendirmis demek oluyor.
      Kalitesiz seviyesiz miğde bulandırıcı bir durum

Yorumla
    • Sarpergülsoy
      Sarpergülsoy
      +1 yıl

Bunlar bırak erkek olmayı insan olmayı bile hak etmiyor

Yorumla
  • 1sualimvar
    1sualimvar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 40%
    +1 yıl

Faydalanmaya çalışıyordur ya da herkese onunla iyi çocuğu oynar ama arka planda herkesle her halti yer ama sonunda darbeyi vurur

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • 1sualimvar
      1sualimvar
      +1 yıl

Öncelerden rahatti evlenme bahsi yoktu ama iş ciddiye binince aceleye gelince bari iyi biri olsun düşüncesiyle böyle bir düşünce neyse öyle biri için düşünmeye bile değmez saliver gitsin

Yorumla
  • Dispatcher25
    Dispatcher25 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Evlenmek isteyen bir erkek, bir yıl içerisinde gerekli adımları atar. 8 yıl boyunca yalnızca vakit geçirmiş

1
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olabilir. Kızın ailesi baskı yapmış, tatile falan gidiyorlarmış kızla, 2 yıl önce nişan olmuş ve bir kaç ay önce annesi imam nikahı istemiş. Bir kaç zamandır çocuk başka bir kızla konuşuyormuş ve onunla evlenmek istiyormuş. Niye bu yıllardır olduğu kızla evlenmiyor, sebebi ne olabilir?

Yorumla
    • nurdannffleex
      nurdannffleex
      +1 yıl

O zaman yıllardır kızı kullanıyormuş geçen zamana yazık gerçekten hani ne olduda 8 seneyle değilde iki günlük insanla evlenmek istiyor sebebi ne? Böyleyse madem neden o kızın günahına giriyor hala beraber? Kızın vaktini çalıyor kız bence ayrılmalı yol yakınken dönmeli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@nurdannffleex el değmemiş kız derler ya o kız tam o tip ve annesi çok beğeniyormuş

Yorumla
    • nurdannffleex
      nurdannffleex
      +1 yıl

O zaman belki çocuğu ailesi özellikle annesi baskı yaptırıyor olabilir aslnda onla evlenmek ister ama baskıdan dolayı diğerni seçer o 8 senelik kız başta hata yapmış onunla tatile falan gitmicekti böyle işte çocuğun annesine basit göstermiş kendisini belki başkasıyka hayatta gitmez ama böyle yaparak gider edası bırakmış olabilir

Yorumla
    • nurdannffleex
      nurdannffleex
      +1 yıl

Zaten şöyle düşün o kız eninde sonunda o çocukla evlense bile ayrılırlar neden biliyormusun? Annesi yüzünden. annesi napar neder akla girer her türlü ayırır (istisnalar hariç) bence evleneceğine ondan vazgeçsin 8 sene kolay değil ama sonradn keşke vazgeçseydim pişmanlığından kat kat iyidir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@nurdannffleex aynen öyle… Kızla yıllardır çok rahat bir ilişkisi olmuş, tatile gitmişler gezmişler her şeyi yaşamışlar ama kızın inanç problemleri varmış ve bu yüzden aralarında tartışma oluyormuş…
      Ama o diğer kızıda kendi bulmuş.

Yorumla
    • Dispatcher25
      Dispatcher25
      +1 yıl

Hanımlar, mesajdan konuşsanız da bildirim gelmese? 😅

Yorumla
    • nurdannffleex
      nurdannffleex
      +1 yıl

İşte bak inançta olabilir ailesi büyük ihtimal bu yüzden istemiyordur

Yorumla
    • nurdannffleex
      nurdannffleex
      +1 yıl

@Dispatcher25 sevdik biz burayı😂😂 neyse ama dediğim gibi bu yüzdendir birazda katı ve geri kafalı aileyse

Yorumla
    • Dispatcher25
      Dispatcher25
      +1 yıl

Hayatıma alacağım kadın da umarım böyle hakkımda konuşur hahahaha

Yorumla
    • nurdannffleex
      nurdannffleex
      +1 yıl

@Dispatcher25 amin knk amin KCPAMXLS ama dediğim ihtimaller olabilir düşününce kapı buraya çıkıyor

Yorumla
  • cem0658
    cem0658 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 50
    +1 yıl

merhaba 8 yil sure uyun bir sure bir flort donemi icin bu surede zaten ciftler birbirlerini tanis olurlar hala devam ediyor ve sorun yoksa evlilge dogru adim atilmalidir hala evlilikle ilgili bir laf soz ya da kinusma gecmiyorsa bu kisinin evliligi dusunmedigini anlasilir diye dusunuyorum bian once konusmak lazim bu konuyu acikliga kavusturulsun mutluluklar...

0
    0 Yorumla
  • 1BR4H1M
    1BR4H1M Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Verdiğin emeğe yazık keşke bu emeği bir hayvana bir ağaca verseydin en azından karşılık olarak meyvesini falan yerdin yani yazık

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Maalesef :/

Yorumla
    • 1BR4H1M
      1BR4H1M
      +1 yıl

Çocuk arkadaşı eğlenecek kız olarak görmüş evleneceği bakireyi de bulmuş çok bir gizem yok yani açıkcası

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ciddi misin? Bu kadar kolay başka bir kızla evlenebilir mi?

Yorumla
    • 1BR4H1M
      1BR4H1M
      +1 yıl

Tabi ki evlenebilir arkadaşın her istediğini vermiş yani çocuğa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlamıyorum her istediğini verince ne oluyor, ne değişiyor?

Yorumla
    • 1BR4H1M
      1BR4H1M
      +1 yıl

Erkek malı hevesini almış bir nevi e uzunda sürmüş ilişki evliyken yapıpta sevgiliyken yapmayacağı bir şey kalmamış ki

Yorumla
  • BlackJack_0642
    BlackJack_0642 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı.

Kız malmış bu kadar net 8 yıl her haltı yemişlerdir zaten erkek evşenip nabacak 8 yılda istediği gibi pompei yapıyordur canımsın kız

0
    5 Yorumla
    • BlackJack_0642
      BlackJack_0642
      +1 yıl

Soran bu bir arkadasın heralde yoksa sen misin kız😂 insanlar kendilerini gizleyip saklar bi arkadasım diye konusurlar ya nebiliyim yani olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok kötü bir durum…

Yorumla
    • BlackJack_0642
      BlackJack_0642
      +1 yıl

Evlenmekden soğumuş heyecan kalmamış her haltıda yemişler kız madem ailesinin dediğini yapıyor neden çocukla 8 yıldır beraberdi peki o cocuk evlemez yeni bulduğu kızla evlenir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Niye yeni bulduyla evlenir anlamıyorum? O kadar yılı böyle kolayca silip atabilir mi?

Yorumla
    • BlackJack_0642
      BlackJack_0642
      +1 yıl

Yapar yapar ne bilim bugun 3 yıllık ilişkim bitti evlenmek istemiyormuş hanım efendi

Yorumla
  • MasalsızKaldım
    MasalsızKaldım Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Amacı evlilik değil, cinsellik demek ki. Her türlü senden faydalanıp yarı yolda bırakacak diğer 87658865689 erkek gibi ~ ℳ

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

• MasalsızKaldım
      MasalsızKaldım
      +1 yıl

Amacı bilmem de sorunu belli, karaktersizlik

• subaru1919
    subaru1919 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Alıştırana bakmak lazım...

Ayrıca, alışmış kudurmuştan beterdir gibi bir söylem de var.

🌹

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • subaru1919
      subaru1919
      +1 yıl

8 yıl çok uzun bir süre ve aralarında artık anlaşmazlık yaşanıyor çünkü hevesler tükenmiş. Ayrıca inanç problemlerini şu an tüm dünya yaşıyor çünkü deccal, kendisini dindar olarak gösterip insanların imanlarını yok ediyor VS VS VS başka yorum yapamayacağım.

Yorumla
  • İndeepth
    İndeepth Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 67%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

İlişkisinde evlilikte yaşadıkları evlenmesini gerektirmeyecek yeterlilikte.
    ya da maddi olarak bir evi geçindirme gücünü kendinde görmüyor.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      +1 yıl

Bu kişi sensin değil mi? İnanç olayı sanırım mezhep ile ilgili.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayır aynı mezhep ama farklı şekilde inanmak diyelim

Yorumla
    • İndeepth
      İndeepth
      +1 yıl

O konuda bile seni sahiplenmiyorsa sana ben senden alacağımı aldım demek gibi davranmış başka biri ile evlenecekse. af buyur o önünde organım var diye kendin erkek sanmasın sende onu düşünme artık derim aklında bir şeyler var ise yazarsan dinlerim beklentisiz.

Yorumla
  • Buttholebreaker
    Buttholebreaker Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37 , eic 85%
    +1 yıl

Yine eksik bilgi var. Nasıl bir adam sen nasıl birisin aileler ne durumda. Etnik kökenler nedir. Sosyoloji olmadan açıklama yapılamaz bu tip sorulara.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Buttholebreaker
      Buttholebreaker
      +1 yıl

O kızı sevmemiş. Kullanmış. Kizda kullanıldıgini biliyormus. Tatile gidip gezdilerse bu cocugun maddi durumu iyi demektir. Kizlar genelde fakir erkege bakamazlar pek. Ikiside zevklerini gormusler. Derdi tasasi bize kalmis kardesim. Ben birini sevsem ve bir bakire gelse o bakireyi kibar dille ugurlarim. Muhtemelen bu kadından da evlendikten sonra ya bosanir ya aldatır. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Kızlar sizi gerçekten seveni sevin. Siz seçmeyin. Anlamıyorsunuz bu işlerden hayal dünyasında yaşıyorsunuz. Söylediğiniz yalanlara inanıyorsunuz. Her istediğinizi yapıp mutsuz oluyorsunuz.

Yorumla
  • merveeey53
    merveeey53 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

yaşamak isteyip henüz yaşamadığı şeyler olabilir. ilişkinizi tam anlamıyla sen biliyorsundur.1 yıl önceki eski sevgilimin 8 yıllık bir ilişkisi olduğunu öğrenmiştim sonradan.6 ay beraber olduk ve banada evlenme vaadleri vermişti kaç kez. yaşadığım olaydan pay biçerek bu cvbı verdim sana

0
    0 Yorumla
  • Ephoria_
    Ephoria_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 98%
    +1 yıl

Erteliyorsa bir sorun vardır. Az bir zaman değil sonuçta 8 yıl. Sebebini öğrenip ona göre kendine yol belirlemeli

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kızla yıllardır çok rahat bir ilişkisi olmuş, tatile gitmişler gezmişler her şeyi yaşamışlar ama kızın inanç problemleri varmış ve bu yüzden aralarında tartışma oluyormuş… 2 yıl önce nişan olmuş ve bir kaç ay önce annesi imam nikahı istemiş. Bir kaç zamandır çocuk tabiri caizse el değmemiş bir kızla konuşuyormuş ve galiba onunla evlenmek istiyormuş. Niye yıllardır birlikte olduğu kızla evlenmiyor?

Yorumla
  • yagızdelıkanlııı
    yagızdelıkanlııı Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Daha hazır hissettmiyordur sorumluluk almaya korkuyordur bekar hayatı rahat geliyordur ekmek elden su gölden hesabı

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kızla yıllardır çok rahat bir ilişkisi olmuş, tatile gitmişler gezmişler her şeyi yaşamışlar ama kızın inanç problemleri varmış ve bu yüzden aralarında tartışma oluyormuş… 2 yıl önce nişan olmuş ve bir kaç ay önce annesi imam nikahı istemiş. Bir kaç zamandır çocuk tabiri caizse el değmemiş bir kızla konuşuyormuş ve onunla evlenmek istiyormuş. Sebebi ne olabilir?

Yorumla
    • yagızdelıkanlııı
      yagızdelıkanlııı
      +1 yıl

El değmemiş ne yaa kendisi her bku yemiş birde sana geçmişini mi anlatmış hiç utanmadan kasıla kasıla anlatmıştır birde

Yorumla
  • KediMırnaww
    KediMırnaww Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Daha iyi ihtimallerim var mı diye dışarıya bakıyordur gerçekten seven bir zihniyet değildir uzak durman en iyisi

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kızla yıllardır çok rahat bir ilişkisi olmuş, tatile gitmişler gezmişler her şeyi yaşamışlar ama kızın inanç problemleri varmış ve bu yüzden aralarında tartışma oluyormuş… 2 yıl önce nişan olmuş ve bir kaç ay önce annesi imam nikahı istemiş. Bir kaç zamandır çocuk tabiri caizse el değmemiş bir kızla konuşuyormuş ve galiba onunla evlenmek istiyormuş. Niye yıllardır birlikte olduğu kızla evlenmiyor?

Yorumla
    • KediMırnaww
      KediMırnaww
      +1 yıl

Senden başka bir kız old mu öğrendin hayatinda

Yorumla
  • OtuzlarındaBirAdam
    OtuzlarındaBirAdam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl

Ya Gönül eğlendiriyordur ya da belki de maddi imkanı yoktur 8 yıl ertelenen bir ilişkinin de evlilikle sonuçlanacağını düşünmüyorum

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden? Kızın ailesi baskı yapmış, tatile falan gidiyorlarmış kızla, 2 yıl önce nişan olmuş ve bir kaç ay önce annesi imam nikahı istemiş. Bir kaç zamandır çocuk başka bir kızla konuşuyormuş ve onunla evlenmek istiyormuş. Niye bu yıllardır olduğu kızla evlenmiyor, sebebi ne olabilir?

Yorumla
    • OtuzlarındaBirAdam
      OtuzlarındaBirAdam
      +1 yıl

Vallahi Yanlış anlama güzel şeyler aniden olur diye bir şey var benim görüşüm 1 2 Hadi maksimum 3 sene olsun evlilikle sonuçlanmıyorsa o ilişkiden çok da bir hayır gelmiyor Hani bu bir iki dediğimde maddi olarak zorluk çeken insanların Biraz kendini toparlayabilmesi gibi şeyler de yardımcı olabilen bir süre çok uzun süreler Bence sonucunda zaman kaybıyla sonuçlanan hüzünlü bir ayrılık yaşayabiliyorlar bilmiyorum zaman diliminden sonra pek bir şey bekleyemiyor

Yorumla
  • KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

8 yıldır biri ike ılıskı yasayıp evlenmeyen kısı daha evlenmez... ondan ümidi kes

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden?

Yorumla
    • KahveSacliHeRif
      KahveSacliHeRif
      +1 yıl

yaa hala nedenmi dıyorsun cidden.. sen karasevdaya tutulmuşsun. gerçekleri göremiyorsun.

Yorumla
  • Prenses00016
    Prenses00016 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 82%
    +1 yıl

Çünkü seninle değil bir başkasıyla evlenmek niyetindedir o yüzden yani çok net seni istemediği içindir

0
    0 Yorumla
  • diloyer
    diloyer Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 85%
    +1 yıl

Evlenecek vakit içine sinmeyen şeyleri fark ediyor olabilir evlenicem ama şu şu sorunlar var evlenmesek mi ki gibi

0
    0 Yorumla
  • Hories
    Hories Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Evlenmeye değer görmüyordur , aradığı kadın modeli değildir. Ayrılmak işine gelmiyor aynı zamanda evlenmek daha çok işine gelmiyor

0
    0 Yorumla
  • UfkunÖtesi
    UfkunÖtesi Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.

Evlenmek istemiyordur, niyeti olsaydı çoktan evlendirdi

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • UfkunÖtesi
      UfkunÖtesi
      +1 yıl

Kızla gönül eğlendirmek
      O kız sensin galiba

Yorumla
  • Gezginn34566
    Gezginn34566 Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.

2 yıldan sonra evliliğe gitmeyen ilişki bitmeye mahkumdur

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Gezginn34566
      Gezginn34566
      +1 yıl

Amacı temiz kız işte daha ne olacak

Yorumla
  • Kinyas22
    Kinyas22 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 79%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Arkadaş olalım manita olalım knk olalım fb olalım ama karı koca olmayalım kafasında birisi sanırım

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Kinyas22
      Kinyas22
      +1 yıl

Copy pastelere cevap vermiyorum teşekkür

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

düzenli seks hayatınız varsa erkek evlenmek istemez seninle cinsellik yaşar başkasıyla ciddi ilişki kurar eğer ki seks hayatınız olmadı başkasıyla ilişkisi vardır tahminim ilk seçenek doğrudur

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

tamam işte bu kızla cinsellik yaşıyor evlenmek için sıfır km kızla görüşüyor

Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı.

8 yılda bir noktaya varamadinsa bu işten hayır gelmez

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Hadiiyani
      Hadiiyani
      +1 yıl

Bu çocuk ailesinin lafına bakan birisi, evet nişanlanmış imam nikahı ile beraberliklerini percinlemek istemiş kız tarafı ancak erkek tarafı yeni kız bularak eski durumu bildiği halde eldegmemis kızla birliktelik için ortam hazırlamış. Acaba oğlan aşırı dindar birisimi?

Yorumla
  • Üşüyenbuz
    Üşüyenbuz Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Bunu o insanin yerinde olmadan ancak sallama yorumlar yaparız
    Ona sorabildinizmi?

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

• Üşüyenbuz
      Üşüyenbuz
      +1 yıl

Sence amacı gayet açık değil mi?
      Kızı ekmiş annesinin bulduğu kızla evlenecek ?
      Amanbu yaptığı çocuğun yanına kar kalmaz

• Erayucak
    Erayucak Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.

Kendine olan güvenini kaybetmesidir ya da parasızlık

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Erayucak
      Erayucak
      +1 yıl

Kafa karışıklığı olabilir ani düşünce değişikliği

Yorumla
  • Alphaboy18
    Alphaboy18 Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 589 cevap paylaştı.

Evlilik levelinden sonra boşanma leveline geçmemek için olabilir

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • Alphaboy18
      Alphaboy18
      +1 yıl

Pov: evlenilecek kız ve eğlenilecek kız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu çocuk hiç bağlanmadı mı hiç mi sevmiyor?

Yorumla
    • Alphaboy18
      Alphaboy18
      +1 yıl

Sevmiş olabilir kullanmış da olabilir ama evlilik düşünmüş olsaydı zaten uzun yıllar beraber olduğu ile düşünürdü

Yorumla
  • myphonex
    myphonex Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Merak ediyorum, 8 yıl uzamasına kız neden izin verdi?

0
    3 Yorumla
    • Güneşdoğmuyor
      Güneşdoğmuyor
      +1 yıl

Mükemmel bir yorum gerçekten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
    • myphonex
      myphonex
      +1 yıl

Bence ikisinin de amacı bu. Niyet hiç bir zaman evlilik olmamış. Takılmışlar, her şeyi öldürmüşler ve treni kaçırmışlar. Tatile gidebilirler, absürt bir şey değil. Ama niyet hiç bir zaman ciddiyet olmamış. Çocuk da niyeti ciddi olan bir ilişkiye kaçmış. Çocuk da sorunlu.

Yorumla
  • aytenays
    aytenays Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Benimde 7 senelik ilişkim vardı. Nişanlandık ayrıldık

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden?

Yorumla
    • aytenays
      aytenays
      +1 yıl

Anlaşamadık tek başına birey olamıyordu ailesine bağlıydı.

Yorumla
  • tipitiptip
    tipitiptip Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.

Erteleme sebebi maddi olaraksa anlayış göster.. çünkü artık çok zorlaştı bu devirde bir erkeğin evlenmesi.. onun dışında bas tekmeyi

0
    0 Yorumla
  • avcikaan
    avcikaan Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 38%
    +1 yıl

Evliliğe yemiyor herkesin o sorumluluğu istemiyorlar benim gibi

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • İzmirli2735
    İzmirli2735 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 99%
    +1 yıl

İstemiyordur, halinden memnundur..
    Ben şahsen evliliği artık başaramadıkları için boşa masraf ve zaman kaybı olarak görüyorum..

0
    0 Yorumla
  • Vlkngcky
    Vlkngcky Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.

İstemiyordur demek ki seninle evlenmeyi takılmak işine geliyordur

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bence erkekler uzun ilişki yaşadığında evlenmekten vazgeçiyor sevgililik onlara daha güzel geliyor ya o esnada gözü dışarı kayıyor ya da hal hareketleri değişiyor

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neden? Kızla yıllardır çok rahat bir ilişkisi olmuş, tatile gitmişler gezmişler her şeyi yaşamışlar ama kızın inanç problemleri varmış ve bu yüzden aralarında tartışma oluyormuş… 2 yıl önce nişan olmuş ve bir kaç ay önce annesi imam nikahı istemiş. Bir kaç zamandır çocuk tabiri caizse el değmemiş bir kızla konuşuyormuş ve galiba onunla evlenmek istiyormuş. Niye yıllardır birlikte olduğu kızla evlenmiyor?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Canım böyle anlatma konu sensen kendi adına anlat ki böyle anlatınca karışıyor anladigim kadarıyla seninle herşeyi yaşamış hevesini almış çünkü hiç hayır dememissin başkasına yönelmiş ee o kız da evlenmelik onunla evlenyim demiş sende peşini bırakma çocuğa demedin mı 8 yıldır benimle herşeyi yaşadın niye böyle sn

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sürekli erteledi, beni sevdiğini söyledi, bir bahane buldu... Evet evlenmedik bir kız, sence ona mı gidecek?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tm 1 defa ertelenir 2 3 ertelenir fazla ertelenmez sana neler dedi ki evliliği uzatti

Yorumla
  • Yunus3577
    Yunus3577 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı.

Bak bakalım her şey yerinde duruyormu birde sor bakalım sevgilisi var mı?

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl anlamadım?
      Kızın ailesi baskı yapmış, tatile falan gidiyorlarmış kızla, 2 yıl önce nişan olmuş ve bir kaç ay önce annesi imam nikahı istemiş. Bir kaç zamandır çocuk başka bir kızla konuşuyormuş ve onunla evlenmek istiyormuş. Niye bu yıllardır olduğu kızla evlenmiyor, sebebi ne olabilir?

Yorumla
    • Yunus3577
      Yunus3577
      +1 yıl

Aldatmak sonuç. Baskı ile evlenen sonuc olarak hep mutsuzluk

Yorumla
  • fckbdy42
    fckbdy42 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 86%
    +1 yıl

Evlenmek isteyen adam 1 yılda evlilik hazırlıklarını bitirir...

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kızın ailesi baskı yapmış, tatile falan gidiyorlarmış kızla, 2 yıl önce nişan olmuş ve bir kaç ay önce annesi imam nikahı istemiş. Bir kaç zamandır çocuk başka bir kızla konuşuyormuş ve onunla evlenmek istiyormuş. Niye bu yıllardır olduğu kızla evlenmiyor, sebebi ne olabilir?

Yorumla
    • fckbdy42
      fckbdy42
      +1 yıl

O kız sen değilsin umarım🙄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Boşver… soruya cevap ver lütfen :)

Yorumla
    • fckbdy42
      fckbdy42
      +1 yıl

Cevabını açık bir şekilde verdim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklıdan ne diyebilirim ki. Peki sence o diğer kızla mı evlenecek?

Yorumla
    • fckbdy42
      fckbdy42
      +1 yıl

Olabilir bişi diyemem inşallah pişman olunacak bişi olmamıştır ☺️

Yorumla
  • Devamını Gör (155)
Devamını Gör(200)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek neden 8 yıldır birlikte olduğu kızla evliliği sürekli erteler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Neden sürekli evliliği erteliyor? 7 cevap verildi
Bir erkek neden 8 yıllık ilişkisinden ayrıldıktan sonra 2 aylık kızla evlenir? 12 cevap verildi
Evliliği sürekli erteleyip sevgililik süresini uzatan erkekle evlenilir mi? 11 cevap verildi
Bir erkek evliliği neden sürekli erteler? 12 cevap verildi
10 yıllık ilişkisini bitiren erkeğin 3 ay sonra başkasıyla evlenmesi neden? 7 cevap verildi
Neden evliliği sürekli erteliyor? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • ​Çevrenizdeki insanların mantıksızlığı karşısında görselindeki gibi hissettiğinizde, nezaketi mi koruyorsunuz yoksa iğnelememi?
  • Geceye ruh halinize göre bir şarkı bırakır mısın?
  • Hayatta en zorlandığın şey nedir?
  • Sizinle aynı gün doğan ünlüler kimler?
  • Gelen güncellemeler yüzünden bıraktığınız oyunlar hangileri?
  • Sevgilinle beraber müzelere gider misin?
  • Gayretli biri misin?
  • Kalbinde bi tabela olsa ne yazardı?
  • Aşkta şanslı mısın?
  • Covid-19 geçirdiniz mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨