O kıza niye takip attın😂
Niye bu kadar resim paylaşıyorsun😜
En güzeli instegramı pasif kullanan birini alın kızlar☺️
O kıza niye takip attın😂
Niye bu kadar resim paylaşıyorsun😜
En güzeli instegramı pasif kullanan birini alın kızlar☺️
Evet ilişkiler artık çıkar üzerine dayanıyor maalesef. ama bunun sosyal medya ile ilgisi yok sosyal medya sadece insanların ne kadar kötü olduğunu ya da karaktersiz olduğunu gözler önüne seriyor o kadar insanlar da nasıl olsa bunlar yapıyor bende yaparım diye düşünüyor herhalde
ona bakarsan hiç kullanmadım bu seferde neden kullanmıyorsun asosyalmisin sen falan gibi saçma şeyler söylüyorlar.
sosyal medyaya bi giriyorsun kim ne yapmış ne yemiş ne içmiş başka bişi yok. Banane milletin ne halt yediğinden ya da benim ne yaptıgımdan millete ne.
Ben kullanmıyorum. Tuhaf geliyor bana bir açıyorum açık giyinen ünlü, ünsüz bir sürü kız çıkıyor. Tonlarca fotoğraf yüklüyorlar. İnstagram hesabını da çekiliş var dediler öyle açtım. En güzeli twitter Elon Musk biraz bozsa da hala çok iyi.
83taşız ne de olsa 😀
O kadar saçma ki geliyor bana aynen haklısın. Herkes şanalda yaşıyor her şeyi.
Cevap
7Cevap
Biz bunu Instagram ile sınırlayamayalım, sosyal medya çıktı çıkalı böyle oldu, artık insanların birbirine erişimi kolaylaştı, hatta bu site de sosyal medya sonuçta
Instagram pek hoşuma gitmiyor arada bakıyorum
kör sağır dilsiz alın kızlar kimseye bakmasınlar.
o resim batıkent atlantisin ora demi
Aktif kullanip paylasim yapan erkekler (bu isten para kazananlar haric) bana itici geliyor. Kizlari takip etme veya kesfette hep kiz cikmasi biraz bizi ifsa ediyor 😂
Ben cok kıskancım asla gelemem oyle şeylere 😄
Ben o pasif kullancilardanim bu sefer de sen fake misin diye yaftaliyiryorlar 🤣
alın mı? pazardan mal alıyor sanki
valla sorunuz haklı. ama aynı şeyi karşımdakinden de beklerim çünkü ben istesem erkek olduğum için yobaz geri kafalı cahil ilan edilirim. hiç güvenemiyorum valla
kessinlikle 🤜🏻🤛🏻
Pek o ayaklarla takilmiyorum
İnstegram yalnız 😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?