Selam Ge🌙e
Ne diyordu Müslüm Baba; olsada konuşsa kalbimin dili

Selam Ge🌙e
Ne diyordu Müslüm Baba; olsada konuşsa kalbimin dili

Evet bunu çok isterdim çünkü zaten genelde açık sözlüyümdür yalan söylemem bu yüzden de her insan bence düşündüğünü direk söylese kalbinden herkes anlasa daha güzel olurdu. ama pek de kalbim kalmadı artık suskun oldukça ya da insan bir şeyler yaşayamadığı zaman duygularını da içine atıyor. yani haykırmak istediğim oluyor sonra diyorum ki boş ver zaten kimse duymaz duysa da umursamaz ki. insanın kalbi yalan söylemez ama insan işte kötü olduğu için dilinden sürekli yalanlar çıkar sevmediği halde seviyorum der ya da istemediği halde istiyorum der sırf karşısında ki kişiyi üzmek için...
Keşke böyle bir şey mümkün olsa.
Bazen kurmuş olduğum cümleler hissettiklerimin ve kalbimden geçenlerin yanında çok sönük kalıyor. Mümkün olsa da tüm duyguları karşı tarafa aktarabilsek.
Zaman zaman hakim olan düşünce.
:) keşke..
Hayır kesinlikle zaten kalbimden ne geçiyorsa dilim hep onu söylüyor... bu durumdan artık rahatsız oluyorum çünkü bu durumum suistimal ediliyor kalbimin söylediğini dilim susaydı keşke... o zaman her şey çok daha farklı olurdu... bambaşka olurdu...
Kalp denizdir dil de kıyı denizimde ne varsa kıyıya aynısı vuruyor. İkisi de aynı cevabı verirler.
Güzel söz :)
Cevap
34Cevap
Kalbim şu an cevap verse ne kadar kırgın, ne kadar sinirli olduğunu çok daha iyi gösterirdi.
Kalbim, ahh kalbim keşke çıkarabilsem.
Hayır artık istemiyorum gerek yok. Zaten kendimi hislerimi çok net ifade ediyorum.
Kalbimi kıra kıra söyleceği kalmadı bile
Kalbim cevap verirse işin içinden çıkamayız
sigara sağlığa zararlıdır 🙈 bir söz daha vardı sanki "dil sussa gönül susmaz" dı galiba 💞🤔 ya da ona benzer birşeydi... neyse, evet, bence daha şeffaf olur 😂😂
Güzel söz. Benzeşiyorlar..
evet, kesin benziyorlar.. bak ben de kendi çapımda kabiliyetmişim 😁😁
müslüm baba diyince aklıma zara geldi zara gelince de aklıma şu geldi çok severim
https://www.youtube.com/embed/KbZDIR6snXgKurşuna gerek sözleriiiin var ya. Zindana gerek yok hasretin var ya..
beni böyle eskiten prangalı hasretin diyerek lafımı buraya bırakır giderim daldan dala geçişlerle şarkılarda 😏
Yaktım tamam yaktım bir sigara da senin için 😃
ben yedi düvel niyetine hepimiz için yaktım şu an 😀😀
Kahretsin duman boğazımda kaldı :D kahkaha atacam diye
o kadar şapşahane bir detayım ki duygusallaştırırken düşündürüp birden kahkaha attırıyorum 😬😀
İstemem çünkü o zaman bütün foyam ortaya çıkar.
Ben kalbimdekileri dışarı çıkarırken süzgeçten geçiriyorum 😂
Nerde kaldı o sert duruş, gururdan yelek jssj
Pamuk oldum ben artık 😂
Oh yumoş yumoş 😅
Mümkünse kalbim sussun, zira o konuşunca bana zararı ağır oluyor..🤦♀️
Şimdi açtım ağzımı gelene hay hay gidene bay bay diyor..😅
Kalp konuşsa her türlü zarardayız :D susmasın dilimiz
Sustu oo..🤫😉
Telefonda sana anlattığım sebepten bugün mod derbeder ok mu :D idare et beni
O modunun bekçisi olurum ben beee..🙄
Seni benden başkasının idare etme yetkisi yok..🤨
İyi ki varsın ♥️
Sen varsın iyi ki meleğim..🥹💛
Ben değilde karşımızdakinin kalbi cevap versin isterdim o zaman çıkardı ak koyun kara koyun
:D karşındakilerde genelde kadındır kesin djdj
Yaa 😃 bi kerede bilme ddkdkd
Zor olmadı inan :D
Konuşsun sonuna kadar arkasındayım 😎 ya da bı yere kadar 😅
Ooo dur ne yapıyorsun sen ya :D diyormuşuz kalbe
Ah ah bi desende dursa 😸💁Ama sen onu gel anlat kalbe yürüyor önümde büyük harbe darbe üstüne darbe uslanmiyor bu... 🎶
:D uslanmayan gönüller şerefine 🥂
Merci 💜😎
vay Müslüm dinler misin sen yakışır.. Çok kavga çıkar ya yalan söylediğimde sıkıntı olur
Vay sen yalan söyler miydin, hiç yakışmaz. :)
İyi söyle be, hakkındır
Doğru konuştuğunda sana hep bir artı verelim hoşuna gider de yalandan tümüyle vazgeçersin :D
Ama o yalandan saylanmaz
Kalbimin sesiyle değil mantığım ile ilerliyorum. Eğer benim kalbim dile gelse bana zararı olur. O yüzden düşünerek süzgeçten süzerek cevap vermek isterim
Kendi adıma benim dilim de kâlbimden ilham alarak konuşuyor açıkçası. Bence tüm organlarımız zaten kâlbe bağlı maddi ve manevi anlamda.
Kalbim nasır tuttu, kimseyle hiçbir şey paylaşmıyorum artık. Sadece günlük olayları konuşurum insanlarla.
Bazen karşımdakine dilimle değil de kalbimle cevap vermeyi isterdim. Çünkü dilimle anlatamadım anlatamıyorum bari gören anlar
İstemezdim, kimse kalbimde olan biteni bilmesin. Dilimi bir şekilde susturabilirim ama onu susturmak benim için zor olur...
istemezdim. kolay kolay kalbimi açan birisi değilim. ama tam açacakken bir bakıyorum hemen * çalışmalar gereksiz
Kalbimin konuştuğu her an zarardayim.. artık sonsuza kadar sussun susturmak istiyorum yeter canımı yaktığı..
Kalbinde diyor ki faturayı bana kesme. Kendine itiraf etmekte geç kaldığın şeylerin sesini ben yüksek sesle dillendiriyorum diye benim ne suçum var diyor. Suçu bana atma diyor
@Kriminal_Kalp 😠😠
Gerçekler
İstemezdim. Aklımdan geçenle kalbimden geçenin ortasını bulup söyler dilim o yüzden iyi böyle :D
İstemezdim , kalbin dilini dinlemeyi bilen anlar, söylenilen söz yalnızca duyulur ve istenildiği gibi anlaşılır. İnsan kendi dilini bilene aşık olurmuş çünkü eksik harf o dinleyen olurmuş..
Çoğu zaman kalbimle ve gözlerimle konuşurum. Bunu dikkatli kimseler zaten anlıyorlar.
Yürek katili olurdum kesin bu yüzden hayır cksncnndnc
Yok hayır cevap vermesin 😂😃😅😅 Sorun olabilir 😃😂
Gerek yok, benim dilimden çıkan kalbimin söylediğidir zaten
Kalbiyle baş başa bırakacak durumu en iyi o anlatır.
İstemezdim , benim yerime kimse cevap vermesin
Ayy ben istemezdim. Kalbim duygusal, dilim maşallah zehirli bir ok 😅
Kalpten geçmeyen zaten dilden çıkmaz dilden çıkanlar kalbin söylediklerimi zaten
Kalbim konuşsa her şey birbirine girer, susması iyi
Çevremizdeki insanlar birbirini kulakları duymadığı için değil, niyetlerini insanları anlayamayacak kadar kirlettiklerinden anlamıyorlar. Dil de konuşsa kalpte konuşsa sonuç aynı anlaşılabileceğimi sanmıyorum, istemezdim...
Kalp dil gibi değil, gerçekleri söyler
İşine mi gelir, zararını mı görürsün?
Dilimin tercümesi yeterli :D
evet ya masumcuk sjdj
Kalbim yok ki cevap versin. d
Ne taşıyorsun solunda :D
Kurşun geçirmez mermer
Fransız öpücüğü yaparak cevap veririm
Üff Boaviss de get
Soruyla alakası yok :D uyuz
Dilim daha iyi cevap veriyor :D
Romantik soruma turp sıkma :D
Kalp yok bende. Romantizmden anlamıyorum 😎😂
İstemezdim o canım ben ona hiçbir konuda söz hakkı tanımıyorum 😂
İnsanın kalbi taş olunca fark etmiyor :D
Kırdılar be yeğen konuşmaz o
Aman olmasın. Yanarım😏
Ister bazen yapıyorum da bunu
İstemezdim , yumuşak davranır o
Bizim kalbimiz daima temizdir
Anlamayana ayaklarınla cevap versen bile anlamaz
Bakıcesss artık hayırlısı :)
Keşke mümkün olsa
Versinn tabii yormasın beni
Yakın gelecekte bu teknolojiye de geçeceğiz.
Kalbim konuşmasın, dilimin konuşması yeterli :D
İstemem...
Yok be
isterdim
gerek yok
İstemezdim. Kalpte mantık yok. Boş işler.
hayır
Hayır asla :(
İstemem
Hayır salk slk konuşur zora sokar gerek yok 😃
İsterdim.
İsterim
uzuvlarımla konuşabiliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?