Selamlar... Her hoşlantı, her sevme aşk değildir bana göre. Aşk çok farklı, açıkçası tanımlayamıyorum ama her sevme ile aşık olunduğunu düşünmüyorum. Size göre nasıl?

Selamlar... Her hoşlantı, her sevme aşk değildir bana göre. Aşk çok farklı, açıkçası tanımlayamıyorum ama her sevme ile aşık olunduğunu düşünmüyorum. Size göre nasıl?
bir kişiyi düşün onu düşündüğünde neden o? işte bunu düşün ve diyorsan nesini sevdim neyi neyi beni çekiyor vallahi bilmiyorum kapıldım gidiyorum.. işte bu aşk
sonra o ve diğer onun hemcinslerini ayrı kefelere koy senin düşündüğünde sanaki Dünyada ki bütün güzel şeylerin hepsine o sahipmiş gibi geliyor mu? en güzel yüz bakış koku ses saç gülüş her türlü özelliği karakteristik olan her şey her cümlesi kelimesi işte bunların hepsi başka kimsede öyle güzel değil sadece bir tek onda varmış gibi hissediyorsan işte bu da aşk
onu düşündün onu hangi şekilde olursa olsun düşündüğünde ya da gördüğünde içinde bir cız oluyorsa işte bu da aşk
başkaları bütün güzel cümleleri bir araya getirdiklerinde umurunda değil ama o ne derse desin sanki en güzel melodi gibi geliyor ise işte bu da aşk
kaybetmekten korkuyorsan ona senin gözün ile bakabilecek herhangi birisi seni çıldırtıyorsa , gece yastığa kafanı koydun aklında o sabah gözünü açtın yeni güne aklına ilk gelen o ise işte aşk aynı zamanda bu da
başına bir kötü herhangi bir şeyler gelecek diye korkuyorsan bu da aşk
2-3 paragraf yazıp sildim, çok güzel ncxjd
Ben de aşk ile sevgi ayrımını yapamıyorum üzgünüm 👀
Bana söylediğin cümlelerde mi dahil 🙄
Sana söylediğim cümleler neler ben anlamadım şu an 🤭👀
Burada o konulara giremeyeceğim aşkım sır olarak kalmalı biliyorsun jdodjdıd
Elbette sır sır olarak kalır, girmeyelim o konulara njcdxk
Kesinlikle jfıdjdk
Teşekkür ederim 🌻
Aşk, kişiden kişiye değişebilen bir deneyimdir ve herkesin deneyimlediği şekiller farklı olabilir. Aşık olan bir kişi, hedefiyle güçlü bir duygusal bağ kurar. Bu bağ, karşı tarafa olan sevgi, saygı ve özenle birlikte gelir. İlişkideki ortak deneyimler ve paylaşımlarla birlikte, duygusal bağ daha da güçlenir. Aşık olan kişi, hedefini sürekli düşünür ve onu hatırlatan şeylere kolayca takılır. Kişi, hedefiyle geçirdiği zamanı uzun süre düşünerek geçirebilir ve onu özlemle anabilir.
Aşk, kişiye heyecan ve mutluluk hissi verir. Aşık olan biri, hedefini gördüğünde kalbinin hızlanması, heyecanlanması ve keyif duyması gibi fiziksel ve duygusal belirtiler yaşayabilir.
Onu allaha anlattığında anlıyorsun : ' )
Kediii :/
Cevap
14Cevap
Bunu anlamaz bilir zaten yani mesela uykunuz geldiğini nasıl anlıyorsunuz? uykunuz gelince bu da öyle. sevdiğiniz zaman anlarsınız. ama her insanın belirtileri farklıdır Aşık olduğunuzda, duygusal yoğunluk hissi yaşarsınız. Bu duygu, derin bir bağ hissetme, özlem duyma, heyecan, mutluluk ve coşku gibi hislerle kendini gösterebilir. Aşık olduğunuz kişiye karşı özel bir bağ hissedersiniz. Onunla birlikte olduğunuzda kendinizi rahat, güvende ve tamam hissedersiniz. Onunla derin bir anlayış, uyum ve paylaşım hissi yaşarsınız. Aşık olduğunuz kişiye karşı yoğun bir ilgi ve özen gösterirsiniz. Onunla ilgili düşünmek, ona zaman ayırmak, ihtiyaçlarını önemsemek ve onu mutlu etmeye çalışmak istersiniz. Aşık olduğunuzda, ilişkide heyecan ve romantizm hissi yaşarsınız. Bu, kalp atışlarınızın hızlanması, kelebeklerin uçuşması, tutkulu arzular hissetme ve romantik anlarla dolu olma gibi belirtilerle kendini gösterebilir.
Aşık olmayın knk ndıdjdıd
Aşk yok zaten knk sdfsdf
Üleee mii yaaaa 🙄
Üleee yaaaa :/
Bunun için kişi kendini çok iyi tanımalı. Mesela; aslında paraya aşık zengin biriyle birlikte, kendini karşıdakine aşık sanıyor, halbuki parasına bağımlı. Bir diğeri takıntılı biri, hayatına biri giriyor, hemen aşığım diyor aslında değil sadece takıntı yapmış. Başka biri sadece boşlukta, daha kendini çözememiş ama karşısındaki insanın kendisini o boşluktan çıkarmasını ister, sorsan aşığım der. O kadar yüce bir duygu ancak bu kadar basite indirgenebilir ve yapıyoruz maalesef.
Aşkın tarifini kim tam olarak verebilmiş ki bende verebileyim. Bunu ancak yaşayanlar bilir, onlarda tam olarak tarif edemez.
Aşk aynen farklı bir şey, insanın aklına kazittiran bir şey, hep görmeyi istiyorsun onu, görsen kalbin yumos yumos oluyor, sesini duymak bile sanki güzel bir sanatsal müzik gibi insana ayrı bir duygu yasattiran değişik bir şey. Tabi bu bir anda olursa tanışır tanismaz bu hoslanti, etkilenme oluyor. Eğer uzun bir süre sonra ona her gün hayran kalıyor, onu daha da çok seviyor isen aşk oluyor o. Ben sevgilimi mesela fotosunu göreyim icim hoş oluyor, gidip yanaklarını sıkıp sevesim geliyor. Bı aralar komik olacak ama geceleri fotosunu açıp öyle gözlerine daliyordum onun🙈. Hâlâ yapıyorum da😅. Hiç başkasını da görmüyor gözüm. Böyle duygular yani aşk oluyor aslında 😅
Severek ve kalbinde hissederek
Bir insan aşık oldu mu sadece gözüyle değil kalbiyle sever göz sadece görmeye yarar kalp ise sevmeye veya kırılmaya, benim kalbimi çok kıran olduğu için artık yaşayan bir ölüyüm 😑
Kendinden çok onu düşünüyorsan, onun hayelleriyle uyuyorsan , sabah kalktiginda ilk aklına o geliyorsa , göz yaşı döküyorsan , hep kaybetme korkusu yaşıyorsan , o yokken bile onu yanında hissediyorsan ona özlem duyuyorsan kalbine bıçak saplanır gibi bir ağrı giriyorsa işte o aşktır...❤️
Kendinden çok onu düşünüyorsan , uyuken ilk uyandığında gözlerinin önünde geliyorsa , kalbin cız ediyorsa aşıksın demektir.. aşk kendin ile konuşurken dahi onun hoşuna gitmeye çalışmaktir.. hissediyorsun
Yaa bunun üzerine bir babayiğit çıkıp tez yazsa yine aşkı açıklayamaz öyle nalet bişi atsan atılmaz satsan satılmaz 🤓 şimdilik midedeki kelebeklenmeler diye geçiştiriyorum fkdldj 🦋
O kelebekler çok ağrıtıyor... 😄
Doğru diyorsun her sevmek aşık olmak demek değildir! O herife Islanıyorsan aşıksındır! Aklına geldiğinde veya adını bile duyduğunda ya da her gördüğünde o herife ıslanıyorsan, sen aşıksındır…
Aşık falan olmayın. Hastalık... Mutsuz olursunuz. Önce her yönüyle tanımaya çalışın, sonra sevip sevemeyeceğinize karar verin... Kendini size tamamen açması şartıyla...
Mantığını devre dışı bıraktıysa. Mesela herkes anyaya o konyaya gidiyorsa :/ bir hastalık bence :/ mantık olmadan hayat saçmalık bana göre
Yine çok haklısınız efenim...
😌😘♥️
❤🌸
Karnında kelebekler uçuşuyorsa, ona sarılınca içine sokasın geliyorsa, uyanır uyanmaz onu düşünüyorsan...
Hoşlanır ister yakın durur dinler temas kurmak ister gülümser hep ona bakma isteği oluşur onu düşünürsün hayal edersin
Ben ilgiyi aşk anlayıp aşık olduğunu sanan insanım, bu soru benim aşar sjsj
Yengeç burcu musun ndjdjdı
Bu durum biz yengeçlerde var da ondan jdjdjdı
😌🌸
Aşırı merak duygusu onun hakkındaki her şeyi sebepsizce bilmek istemek.
@HanOtagı illa ki
@HanOtagı kızlar zaten kolay kolay adım atmaz o yüzden sanmıyorsundur
@HanOtagı evet güzel olur bence de. Rica ederim.
Hiç aşık olmadım yorumları okumaya geldim vkska
Mallaşırsa tamamdır🙄
Kalp hızlı hızlı atar
Aska inanmıyorum ben aşk diye birsey yok
aşk nedir bilmem ben sjjs
Aşk diye bir şey mi var
aşık olduğun kadına sikin kalkmaz
Sana katılıyorum
bilemiyorum hi ç olmadı
Anlayamıyorum :D
Hep onu düşünür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?