İnsan aşık olduğunu nasıl anlar?

Bundan 5 ay önce bu siteden biri ile tanıştım bu yaşıma kadar hiç sevgili veya flört benzeri bir durum yaşamak istemeyen ben onun sorusuna denk gelince daha önce o kişi ile tanışmışım gibi bir hissiyat kapladı hiç düşünmeden kendisine yazdım o günden beri sürekli rüyalarımda görüyorum saçma sapan bir sebeple konuşmayı kesmiştim flört bile değildik gereksiz yere trip yapmıştım, davranışımın ne kadar yersiz olduğunu düşünüp 1.5 ay sonra tekrar yazdım kendisine yine konuştuk 2-3 gün gibiydi bana foto atmamı istedi (nude benzeri değil normal işte iken hemşire üniforması ile) nedensiz bir şekilde güveniyorum kendisine ama güvenmek istemedim o yüzden güvenip o şekilde atarım dedim kendisine güven zamanla kazanılan bir şey bence o da bana güvenmeyen biri ile konuşmak istemiyorum dedi ve başlamadan bitti ama sürekli o kişiyi rüyamda görüyorum düşünmediğim halde içimden bir ses tekrar yaz konuş diyor ne yapıcam hiç bilmiyorum bu sağlıklı bir durum değil kendisi ile yüzyüze bile görüşmediğim halde niye rüyalarımda yer alıyor bilinçaltı diyecem de kendisini hiç düşünmedim ve onun fotoğrafını ilk gördüğümde nedensiz bir şekilde tanıdık geldi

Güncellemeler
+1 yıl
Niye cinsellik konusunda yer aldı cinsellik sorusu değil lütfen saçma sapan yorumlar yapacaksanız hiç yazmayın
İnsan aşık olduğunu nasıl anlar?