Neden sevdin ki o zaman onu? Madem bu kadar değiştirmen gereken biriydi ne işin var onunla.. diye sorarlar adama.
Sevgili olunca cezaevine yeni girmiş biri gibi bana bir sürü kural ve kısıtlama getiren erkek benden uzak dursun.
Ben bir insanı duruşunu/tavrını/giyinişini/yaşam tarzını/ fiziki özelliklerini.. vs sevdiğim/beğendiğim için hayatıma alırım. Sonra da ona şöyle yapma böyle yapma diyerek onu başka biri haline dönüştürüp aşık olduğum adamın dışında birini yaratarak soğumak ve uzaklaşmak istemem 😏 Aynen bunu yapıyorlar sonra da aşk niye bitti... niye acaba?
Tabiki vardır biz evli isek kurallarımız olur ve bu kurallara ikimizin de uyması gererekir ben eşimin arkadaşlarının kafalarına göre gelmesini istemem mesela tabi onun benden ne gibi şeyler istediği de önemli ama ilişkilerde genelde kadınlar kısıtlanır kadınların kısıtlandığı durumları erkeğinde yapmaması gerekir
O insanı öyle tanımış, öyle görüp beğenmişsindir. Ne tarzını değiştirebilirsin nede karakterini. Hoşuna gitmeyen bir durum varsa hiç yaklaşma o kadına/erkeğe daha iyi.