24 buçuk yaşında bir kızın ciddi ilişkisinin olmaması normal mi?

Kendini depresyona niye sokmaya çalışıyorsun, güzellik göreceli bir durum birisi için çok güzel olan bir başkası için tercih edilmeyebilir. Ayrıca fiziksel güzellik geçicidir yıllar sonra eser kalmaz asıl güzellik kafa ve kalp güzelliğidir kalıcı olan budur. Nice güzel olduğunu düşünen 5 para etmez insanlar da var kendin ol, doğal ol kafi
Cevap
36Cevap
burada gördüğün en dandik insan topluluğu var bazıları hariç diycem helede telefonumu önüne bıraktığım varya bilerek beninoyuna getiren kaşar ve ekibi varya işte onlara buyik bir sürprizim var ifşa öyle olmaz yakında daha iyi anliycaksınız fakat iş işten geçmiş o l a c a k
Her şeyin bir zamanı var, bende önceden özenirdim ne zaman evleneceğim diye.
Ama simdi evli ve anneyim.
Yani Allah doğru zamanda senin için iyi insan çıkarsın.
erkekler güzel kız değil kız arıyor :D. ciddi ilişkin için doğru kişi gelmemiş ondan dolayı olmuyordur bence
24.5 yaşında ki kızın ciddi ilişkisi olmaması evet normal. ben de 23.5 yani 23 buçuk yaşındayım ama kız eli tutmadım
Elbette normal. Herkes ciddi ilişki yaşayacak diye bir şey yok.
Tipsiz değilsin. Ateş ediyorsun. 🔫
Sende güzelsin de neden böyle durumdasin sendemi bi problem var acaba? Cokmu egolusun yoksa?
24 yaş; ciddi ilişkim yok diye bunalıma girilecek bir yaş değildir.
Sen İstanbul'da mısın? Geçen gün Kadıköy de görme ihtimalim var mı seni?
sizde gayet güzelsiniz
ama konu bu değil bence
çevreniz kalabalık değildir
Ne zaman nasıl denk gelir bilemeyiz ki. 30 umda hala sapım bende
Bu devirde hala güzellik arayan varsa sıçayım kafasına
24.5 muuu ☺️ "erkekler güzel kız arıyor gerçi" çok depresif bir cümle değil mi
Öyle değilsin
Çıtır olmaması. Çünkü daha genç ve güzelleri vardır. Çevresinde sınıfında bile...
Guzellik bi bku degistirmiyo eminim sende guzelsindir
Erkekler güzel kız arıyor tek istediği şeyde bu peki ya kadınlar ne arıyor
Para
Araba
Statü
Akademik kariyer
Ayrıyetten 10/9 bir kızsın kendine haksızlık etme
Alakası yok cidden güzel bir kızsın
28 buçuk yaşındayım benimki normal ise seninkide normaldır
Krtier beklentileri düşürün.. her kız 4/4 lük istiyor ama balıyorsun kendisine elde var sıfır
Daha ne kadar güzel olabilirsiniz ki 😇
Güzelsem neden sevgili olmak isteyen yok o kadar insan içinde
Bence gözleri bozuk onların 😇
Eğer bu resim gerçekten seninse sen keein bi masaldan kaçmış ve yanlışlıkla dünyaya düşmüşsün , bu cumlemde samimiyim
Sanırım bu yetişme tarzıyla çevreyle ilgili olabilir
Mesela ben gençlik yıllarımda bi filörtüm oldu 2-3 buluşma sürdü ondan sonra yok
Ama ben hatayı kendimde buluyorum
Ben asla cesur olmadım olamadım kimsede bana adım atmadı
Zaten toplumumuzda ilk adımı hep erkekler atiyoo diye kizlar hep bi adım geride dururlar ve bu yüzdende yaşları hep ilerler ilerler ve evde (inşallah sen kalmazsın) kalırlar
Amanbazi erkek ve kızlar her zaman cesur olurlar ve ilk adımı hep onlar atar ve böyelce maça hep 1-0 önde başlarlar
Bi insanı ya tutkuları yönetir ya da Gerçekler
Buçuklu yaş hesabı yapıyorsa normal
Hangimizin ciddi bir ilişkisi var ki
Ne ara kaybetmişim ahsjs
Niye aldırayım
En İyi Cevap