Evlilikten aşırı korkuyorum evli insanlar9 görünce
Kız kardeşimin 3 gün sonra düğünü var eniştemle daha aynı evde yaşamaya başlamadan her gün kavga ediyorlar tartışıyorlar birbirlerine hakaret ediyorlar 🤦♀️😵💫
Evlilikten aşırı korkuyorum evli insanlar9 görünce
Kız kardeşimin 3 gün sonra düğünü var eniştemle daha aynı evde yaşamaya başlamadan her gün kavga ediyorlar tartışıyorlar birbirlerine hakaret ediyorlar 🤦♀️😵💫
En iyi evliliği bile yapsan o dört duvarın için de yaşamaya başlayınca illa sorunlar yaşayacaksın. Ki ailemizle bile zaman zaman sorun yaşayabiliyoruz. Hayatın sorumluluklarını birlikte üstlenmek kolay iş değil. burada önemli olan şey sorunlara çözüm üretebilen bir çift olmayı başarıyor olmanız, bu şekilde huzurlu bir evlilik yaşayabilirsiniz. Hiç tartışmayan çift olmak çok daha kötü bir durum çünkü bunun anlamı sadece kağıt üzerinde kalan bir evlilik demek. Birbirlerini hiç dert etmiyorlar , vazgeçmişler yani..
Ablanlarin durumu da normal evlilik sürecinde yapılan koşturmalar ciddi şekilde sitres yaratıyor , balayında normale dönerler) eğer bu kadar anlaşamayan bir çift olsaydilar evlilik kararını almazdilar
pardon sevgililer rüyada mı yaşıyor. çok mu uyumlar çok mu aşıklar. hiç mi kavga edip bağrış çığrış hallere girmiyorlar. iki imzayla değişimiyor insanlar. sadece kendini garantiye alıp gerçek gündemine haline dönüp kendini salıyor. bunun kadını erkeği yok. kötü olanı var. kimse tek başına melek değil
Cevap
8Cevap
Kendin ne istediğine karar ver bence çevreye göre değil
Yani doğru kişiyle doğru zamanda evlilik olmalı. Yoksa kötü son kaçınılmaz olur
Evlenme ozaman şekerim
Evlenmeden mi ölelim ciddi ilişki içerisindeyiz 🤷♀️
Koca koca diye diye öleceksiniz
Evlen ozaman baktın olmuyor boşan
Ne alaka koca koca diye ölmüyorum bak işine boş insannsın
Şöyle düşün o zaman evlendin
Hergün kocan içip içip geliyor seni dövüyor, bu şekilde kendini motive et
Azcık şiddet iyidir tutkuyu doğurur 🤣