Sosyal medyadan tanıştığım sevgilim 2 gündür hiç yazmıyor, aramıyor. Ne yapmalıyım?

Sana yazmıyor ise muhakkak yazdığı birileri vardır onun için artık sana yazsa bile yazdırmak senin adına en iyi karar olur. Sosyal medyadan çok da bir şey beklememek. lazim
Cevap
30Cevap
Seni takmıyor bir mesaj ile engelle derim
Sana yazmıyor ise yazdığı başkaları vardır..
Baba WhatsApp tan mı konuştunuz nerden konuştuğunuzda önemli, instagramdan konuştuysanız sadece 1 ay da bide oradan sevgili olduysanız fake kız dahi olabilir kanka. milleti emekli hocaları böyle koparan arkadaşları tanıyorum.
bi uygulamadan konuştuk
Tanışma uygulamasıysa kanka bence unut gitsin derim senin için daha hayırlısı olur orada takılan erkekten fazla hayır gelmez
evet tanışma uygulaması
niye hayır gelmez
Abla benim bi arkadaş grubu vardı kızları düşürmek için tanışma uygulamalarını kullanıyolardı kızlarla konuşurken beyinlerini değil bel altını kullanıyolardı sana tavsiyem fazla kullanma o tarz uygulamaları
Abd de herkes tinder kullanıyo kanka kız düşürmek için oda tanışma uygulaması
nası yani anlamadım
hmm
Abla çocukla hiç telefondan arayarak konuştunuz mu
ewet
Knk o gruplarda takılanlar hepsi sapık neredeyse bence hiç bulaşma uzaklaş, hem yaşın kaç ki okulda çalıştığın yerde falan birileriyle tanışıp sevgili yapabilirsin
Hangi uygulamaydı onu bi söylesene
Bir aydır tanışıyorsunuz ve hemen ardından sevgili oldunuz. O işler öyle olmuyor. Buluşmak gerekli. Yazmıyorsa ya başına bir şey gelmiştir ya da seni istemiyordur.
farklı şehirlerdeyiz buluşamayız
Hiç buluşma plânı yaptınız mı?
Hayır hiç yapmadık
Yapmalısınız veya yapmalıydınız.
Ama işte farklı şehirlerdeyiz çok zor
Aşk kavuşmak ister.
Tabiki
tamamen sanal bi şeye sevgililik denir mi bilmiyorum ama. diyosanız da artık değilsiniz.
Neden artık degiliz
işi çıkmıştır sana dönememesine sebeb olmuştur aklıma ilk bu geldi. diğer kısmı ise zaten söylemeye gerek yok anlamışsındır
anlamadım
başkasımı vardır diosunn
Hmm anladım
2 gün uzun bir süre, başına bir şey gelmediyse umursamazlık yaptıysa iletişimi kes onunla.
Acaba başka birisiyle de konuşuyo olabilir mi
hmm inşallah öyle degildir
Teşekkür ederim cevap verdigin için
Sosyal medyadan sevgili mi yapılır, ne bekliyorsun ki böyle bir sonuç çıkacaktı en sonunda.
off çok moralim bozuk yaa
Sanaldan asla sevgili yapılmaz ve kimseye de güvenilmez engelle çıkart hayatından
çok üzgünüm moralim bozuuk
kaç gündür tanıştıktan sonra sevgilin diyorsun
1 aydır sevgiliyiz tanıştıktan hemen sonra sevgili olduk
terk edildin muhtemelen başkasını buldu geçmiş olsun
oooo çok beklersin aynı anda 10 kişiye yazıyor. masterlar bu işte;
Sil gitsin canım böyle kafasına göre davranacaksa hiç gereği yok kendini yıpratırsın insan hayatta net olmali istemiyorsan bitir bu kadar zormu
hayır istiyorum
Hm... eger sen onu 2 gündür ulaşamadıysan, bırak şimdi sen bekle iki gün ve eğer seni aramazsa demek ki o seni bırakmış.
Tamam. başka bi kızla konuşuyo olabilir mi
Büyük ihtimal
yok sanmıyorum öyle birisi degil
sal gitsin yenisini bul 2 gün merak etmeyen sevse nolur
Senin için en hayırlısı sosyal medyadan buluyorsunuz bak bir sürü öyle hayatı kararan var o başka avlara çıkmıştır bence sende sil görüşme
2 günlük bı kişi için bu kadar tellaslanman tabikide sende yazma arama hatta engelle
O u rahat bırak gelirse senindir gelmezse zaten hiç senin olmamıştır diyip reggal. bir giriş yapayim
Sana yazmıyorsa elbet başkalarına yazıyordur çıkar gitsin engelle derim.
sen yaz vereceği cevapları analiz et bi şey sezersen de terk eden sen ol en azından
En İyi Cevap