Baştan evlilik düşünmediğini belirtmene rağmen sonrasında ısrar edenle ilişkini bitirir misin yoksa ikna mı edersin?

Arkadaş sana peşin peşin söyleniş daha niye ısrar ediyorsun ki...
Baştan böyle bişey dediyse hiç bişey başlamaz zaten ne ben ikna etmek durumunda kalırım ne de bitirmek
Baştan evlilik düşünmediğini belirten birisi farklı tarz insanlarla geçici günlük ilişkiler kurmalı.. öylesine midesiz olanların da bir haysiyeti olsun ki kimseyi incitmesin.. duygusuz olanlar farklı kulvarlarda.. ara sokaklarda , karanlıklarda takılmalı ki.. er meydanlarinda, ana caddelerde mangal yürekli adamların ya da düzgün kadınların ayağına taş olup da çelme takmasınlar.. .
Cevap
3Cevap
Baştan evlilik istemeyen birisi ile evlilik hayalleri güden birinin ilişkisinde son evlilik olacaksa muhakkak birisi kendini baskı altına hissederek bir karar verecek demektir.. Genel anlamda aynı fikirde olduğumuz insanlar ile bir yola çıkmamız gerekiyor bu yüzden de. İlişkiler hemen kestirip atılmamalı bu sebeple ikna etmeye gayret gösterirdim. Sonrasında olmuyorsa evlilik yapması için önünden çekilirdim. Sanırım
Baştan ne konuşulduysa o. Biri birini ikna etmesi gerekiyorsa, o beni etmeli.
Hayır ciddi olmayanla zaten isim olmaz
Ben evlilik düşünmediğim ilişkiye başlamak istemezdim şahsen. ama böyle bir şey varsa bile karşı tarafa zaten durumu kabullenmiş demektir yani ısrar etmenin de bir anlamı yok bana göre. ben mesela ilişkiye başlamadan önce birisi ile sevgili olmadan önce zaten niyetimin ne yönde olduğunu yani ciddi düşündüğümü söylerdim ya da bunu ileride konuşurduk baştan diyorsam da arkasında dururdum istemediğim bir şey de ısrar etmezdim kesinlikle
Karakter ve aura uyumu esas belirleyici bende. Hayat bu her an neler neler oluyor. Mühim olan bir uyum ve iki çekim.
İlişkimi bitiririm. Çünkü ikna etmek tamamen geçici. O kişinin yıllarca içinde evlilik ukte kalacak. İlişkiden beklenti meselesi bu ve kimseyi oyalamaya gerek yok.
Baştan konuşuldu ise devamında farklı bir eyilim olmamalı.. ben ikna etmeye uğraşmam.. biri illa edecekse edilen taraf ben olmalıyım
Fikrim değişmediyse yol görünür..
Ben zaten ısrara gelebilen biri değilim, baktım devam ediyor, hadi kardeşim yolun açık olsun derim..
Evlilik zaten ilişkiyi bitirme anlaşması gibi bir şey
Onu dediğin an bitirmesi gerekiyordu. Bazı insanların kendisine saygısı yok.
Evlenmeyi istemiyorsam ilişkiye gerek yok karşı taraf için de zaman kaybı
Evlilik düşünmeyen biriyle ilişkim olmaz zaten.
Zorlamam. Onu seçimleriyle başbaşa bırakırım
Evlilik düşünmediğim biriyle bir yola girmem
İknâ etmeye çalışırım
Evlilik düşünmediğim birisi ile ilişki istemem.
Bitiririm
Bitiririm.
Bitiririm elbette.
bitiririm
En İyi Cevap