Korkak insanların beyni düşünmeyi bırakır, ayakları düşünmeye başlar. Yavaş yavaş kaçacak delik ararlar. Uzaktan seyretmeyle yetinirler. Bir insanın kendini sevdiği insanı uzaktan izlemek zorunda bırakacak kadar korkaklığa mahkum etmesini anlamadım, asla anlayamacağım. Bazı kadınlar bazı erkeklerden kesinlikle daha delikanlı bu konuda. Aşkının da sevgisinin de arkasında dimdik duruyor. Bazıları gerçekten sadece uzaktan adamlar bebeğim. Ben şahsen hiç bir zaman ilişkisini savunamayacak, beni savunamayacak biriyle birlikteliğimi sürdürmedim.
4
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayatım boyunca güçlü erkeklere hayran kaldım, çünkü azınlıktalar..😌
Hayır etmem.. İlişkisinin arkasında duramayan bir insan bana göre yarı yolda bırakabilecek bir insandır.. Ben yanımda her ne olursa olsun dimdik durabilen bir adam isterim.. Zoru gördüğünde kaçıp gidecek bir adam değil.. Sevgi kolay bulunmuyor.. Bulunca da tam bulmak isterim..
Hayır etmem çünkü her zaman her an beni yarı yolda koyacağını bilirim.. bunu bile bile çaba göstermek ahmaklık olur.. ben güçlü özü sözü bir erkek severim.. olursa öyle olsun olmazsa hiç olmasın en iyisi
Hayır, böyle insanlar her an kişiyi yarı yolda bırakabilecek kapasiteye sahip insanlardır. Bu yüzden yola çıkmak ya da aynı yolda devam etmek hiç mantıklı değil. Yarın öbür evlenme olayı olduğu zaman büyük ihtimalle ailesi konusunda da sana sahip çıkmayacaktır.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dediklerine katılıyorum. Baştan anlayıp bitirmeleri en doğrusu tabi ki..
Çok kral sömüş yukardaki ba-yıl-dım etmez bence korkakların evi yıkılsın sevda işi cesaret işi adam sevdiğine cesaretli olmalı cesaret yeryüzünde sadece benim fikrim erkek kısmına yakışır kadına da yakışır kabul ne kadınlar var yüreği erkekten daha adam ne adamlar var dışardan sadece adam başkada bir rolü yok
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bazı kadınlar bazı erkeklerden daha delikanlı sözü geldi aklıma nedense..
Kimse için mücadele etmem. Bir ilişki yaşanacaksa iki taraf da rahat, kimsenin bir şeyler yaşamak için mücadele etmesine gerek olmayacak. Kafam rahat değilse niye bir ilişkim olsun ki?
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bazı insanlar ilişkideki heyecanını farklı algılıyorsa demek ki..🤷♀️
Hiç değmez kendini üzdüğüne yıprattığına değmez, çabana değmez. Öyle adamlar var ki ilişkisinin de hayatındaki kadının da arkasında duran. Diğerleri çöp
Korkak bı erkeği sevip o kadar uzun bir süre katlandim ki çok zordu en sonunda bıraktım. Her konuda beni öne sürüyordu kendisi bir şey planlamiyordu her işi bana yaptırıyordu trip atıyordu annesinin sözünden çıkmıyordu... çok korkunctu gercektenn