Hayır ben zaten kimseye teklif etmem başta. aşık olmam için ilk önce arada karşılıklı hoşlantı veya çekim olması lazım. ama teklif ettiysem yüz vermediyse zaten beni istemeyeni ben hiç istemezdim. zorla sevgi olmazdı. beni sevmeyeni de zorla sevdiremem kendimi
yüz vermediyse ısrar etmem kimse vazgeçilmez değildir
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Böyle biri vardı. Yazmayı bıraktım 2 haftadır konuşmuyoruz çünkü o da yazmıyor bende yazmıyorum. Aslında yüz vermiyor değildi, gayet samimiydi bana karşı da ama sadece ağzı iyi laf yaptığı içindi bence. Birden fazla kişiyle konuştuğu o kadar belliydi ki sıra bana anca geliyordu. Bazen geç yazıyordu falan. Bende yazmıyorum artık.
Bence hemen bitir o ilişkiyi bu toxic bi ilişki seni değersizleştirmeye çalışıyor hemen bitir başkasını bulursun ben pek takılmam random gelir akışında rahat ol
Asla. Yüzsüz gibi ısrarcı tavırlar takınmam. İstenmiyorsam istenmiyorumdur. Bu gerçeği kabullenir, hayatıma devam ederim. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil. O olmazsa başka biri olur. Kaderinde kim varsa...
Yakın zamanda başıma geldi ama kartlarımı açık oynadım ciddiyim dedim ama kabul etmedi hatta dalgada geçti aklınca standartlarıma uygun biri olmadığı için pekte ciddiye almadım olamayız dedi başkası var dedi o an sildim çünkü karşısına çıkabilecek en düzgün en saygın erkeğim gigi hadid olsa siler atarım umrumda olmaz muhtaç değilim hiç yalvarmadım
Yüz vereceğini bilsem dahi o toplara girmem ben, bir şekilde muhabbet kurulunca zaten kendiliğinden gelişiyor karşılıklı duygular varsa, ısrar vs. hiç benlik değil, yapılmasını da istemem.
@Afrodizyak15 Bence yanlış düşünüyorsun abi bize bu zihniyeti aşıladılar erkek teklif eder kadın reddeder diye. Erkek kadının insafına kalmadığının farkına varmalıdır.
😁 benim anlattığım şey bu değil kadın reddederse başkasına gidersin bu abes değil kadın erkeğin peşinden koşmaz erkek avcıdır gider avlar alır haklısın kimsenin insafında değiliz ama erkeksi olmakta önemli ben bana teklif eden bir kıza değer veremiyorum ısınamıyorum yani iğrenç geliyor
Evet sürdürmüştüm.. ve beni sevmediğini söyleyen birinin 7 aydır karşılık vermesini bekliyorum. Çok takıntılı oldum yüz vermesi için elimden geleni yaptım ama olmuyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Manitayla arada yaşadığımız durum, taciz ederim o da alıştı artık 😄
Hayır ben zaten kimseye teklif etmem başta. aşık olmam için ilk önce arada karşılıklı hoşlantı veya çekim olması lazım. ama teklif ettiysem yüz vermediyse zaten beni istemeyeni ben hiç istemezdim. zorla sevgi olmazdı. beni sevmeyeni de zorla sevdiremem kendimi
yüz vermediyse ısrar etmem kimse vazgeçilmez değildir
Böyle biri vardı. Yazmayı bıraktım 2 haftadır konuşmuyoruz çünkü o da yazmıyor bende yazmıyorum. Aslında yüz vermiyor değildi, gayet samimiydi bana karşı da ama sadece ağzı iyi laf yaptığı içindi bence. Birden fazla kişiyle konuştuğu o kadar belliydi ki sıra bana anca geliyordu. Bazen geç yazıyordu falan. Bende yazmıyorum artık.
Bence hemen bitir o ilişkiyi bu toxic bi ilişki seni değersizleştirmeye çalışıyor hemen bitir başkasını bulursun ben pek takılmam random gelir akışında rahat ol
Asla. Yüzsüz gibi ısrarcı tavırlar takınmam. İstenmiyorsam istenmiyorumdur. Bu gerçeği kabullenir, hayatıma devam ederim. Kimse bulunmaz hint kumaşı değil. O olmazsa başka biri olur. Kaderinde kim varsa...
Yakın zamanda başıma geldi ama kartlarımı açık oynadım ciddiyim dedim ama kabul etmedi hatta dalgada geçti aklınca standartlarıma uygun biri olmadığı için pekte ciddiye almadım olamayız dedi başkası var dedi o an sildim çünkü karşısına çıkabilecek en düzgün en saygın erkeğim gigi hadid olsa siler atarım umrumda olmaz muhtaç değilim hiç yalvarmadım
Kimin haddine bana yüz vermemek.. O noktaya geldiysem başka şansı yok.. 😄
😂
Yüz vereceğini bilsem dahi o toplara girmem ben, bir şekilde muhabbet kurulunca zaten kendiliğinden gelişiyor karşılıklı duygular varsa, ısrar vs. hiç benlik değil, yapılmasını da istemem.
Hayır. Zaten birisine sevgililik teklif edeceğimi zanetmiyorum yani böyle bir çaba içerisine girmeme gerek yok🙃
Yok ya şuana kadar öyle bir şey yapmadım yapmam da yani. Tabi büyük konuşmamak gerekiyor ama yapım da yok yani
Birkaç kere oldu ama artık hiçte umrumda değil şekerim
Kimseye adım atmadım atmam haliyle yüz vermeyen birine bırak ısrarı, yürüdüğü yolu daha yürümem
Sürdürdüm ama kısa surdu. Gurur denen bir şey var sonuçta
Hiç öyle bir şansı yok ki.. 😄 Ama öyle bir kişi umurumda bile olmaz..
O kadar gurursuz değilim. Hayırdan herkesin anlaması gerekir.
Israr etmem. Çok yakışıklı birinden bu sebeple uzaklaşmıştım
Abi şöyle ki eğer evli değilse sevgilisi falan yoksa inatla ısrar ederim
İlk adımı atan hiçbir zaman ben olmayacağım bu kendime şerefim üzerine verdiğim sözdür.
O zaman sen feminen bi erkeksin bu normal bşey değil ufaklık ilk adımı erkek atar saçmamayın
@Afrodizyak15 Bence yanlış düşünüyorsun abi bize bu zihniyeti aşıladılar erkek teklif eder kadın reddeder diye. Erkek kadının insafına kalmadığının farkına varmalıdır.
😁 benim anlattığım şey bu değil kadın reddederse başkasına gidersin bu abes değil kadın erkeğin peşinden koşmaz erkek avcıdır gider avlar alır haklısın kimsenin insafında değiliz ama erkeksi olmakta önemli ben bana teklif eden bir kıza değer veremiyorum ısınamıyorum yani iğrenç geliyor
@Afrodizyak15 Haklı olabilirsin aslında.
20 yasimda verdiğim hicbir sozde durmadim
@Hüzzambeste Yani bu çocukluktan gelen bir söz 😄
O yaşlarda fazla keskin ve iddali cümleler kuruluyor diyeyim
@Hüzzambeste Yani evet öyle oluyor ama bazı şeyler gurur ve onur meselesidir kolay kolay çiğnenmez.
Daha rastlamadım yüz vermeyen adama.. bana vermiyorsa altında çok büyük bir sebep vardır..
Bilmem ki hiç sevmedim peşinde kuyruk da olmam kimsenin
Gururun ete kemiğe bürünmüş haliyim, asla..
Hayır ama seversem belki olabilir oda sevdiğimden
Bana yüz vermeyene bende yüz vermem
Hayır ya artık takmamaya başlarım
Evet sürdürmüştüm.. ve beni sevmediğini söyleyen birinin 7 aydır karşılık vermesini bekliyorum. Çok takıntılı oldum yüz vermesi için elimden geleni yaptım ama olmuyor.
Hayır soğurum zaten. Değersiz hissetiren biriyle işim olmaz
Ulaşılamayanın eskisi kadar cazibesi yok bence yanında kim varsa ona şans tanımalısın
Hayır yani bu kadarda yüzsüz değilim
Yüz vermediği biri vardı çok denedim sonra birktım artık umrumda bile değil
Hayır , sen kim kopek lan moduna girerim
Mesajlarım ifşalanmış
Yok ne isim. olur bende vermem zaten hic vermem
İlk tepkiden anlar uzatmam.
Ne ısrar edicem kimse vazgeçmek değil
Hayır sürdürmem..
Hayır.. buna gerek yok..
Hayır umrumda bile olmaz
Kesinlikle hayır!
Hayır tabiki ısrar etmeye gerek duymam