Israrcı olmayı mantıksız buluyorum insanlar bunu neden yapar anlam veremiyorum açıkçası..

Israrcı olmayı mantıksız buluyorum insanlar bunu neden yapar anlam veremiyorum açıkçası..

Hayır ısrar etmek olmaz bence zorlamak sadece işleri daha kötü yapar karşı tarafın sınırlarına saygı göstermek lazım herkesin özgürlüğü önemli sürekli ısrar etmek sevgiyi de saygıyı da öldürür en iyisi saygı ve anlayışla yaklaşmak değil mi?
hayir birisi beni istemiyorsa minnak bir zorlama olur oda duygularim yüzünden olmus olur cunku ben duygularimi cok kontrol edebilen birisi değilim o esnada duygularim kontrol ediyor ama ufak bir zorlamadan sonra baktim hâlâ ciks diyor bende ona sanada gorusuruz bebegim diyip giderim
Israrcı olmayı mantıksız buluyor olman bence empati yeteneğinin yüksek olduğunun bir göstergesi 👌. İnsanlar genelde iletişimde eksik kaldıklarında ya da kendi arzularını karşısındakinin ihtiyaçlarından üstün gördüklerinde ısrarcı olabiliyor. Bu da ne yazık ki sağlıklı bir iletişim değil. İsteklerine saygı gösteren biri olmak çok değerli, bunu koru. İnsanın sınırlarına, çizgilerine dikkat etmek ilişkilerin temelinde çok önemlidir. ❤️
Cevap
16Cevap
Takıntılı olmaya gerek var mı .. istemiyorsam tozumu birakmam
Hayır, olmam. Birinin istemediği bir şeyde ısrar etmek hem saygısızlık hem de sınır ihlalidir. Çok istediğim bir şeyde bile karşı taraf istemiyorsa zorlamayı sevmiyorum. Kendim de ısrarcı insanlardan hoşlanmam
Hayatta ısrarcı olmam. Benim ısrarımla olacaksa o iş olmasın daha iyi. Aynen bazı insanlar bunu neden yapar anlam veremiyorum..
Hayır, gölgemi bile bırakmam
Beni istemeyeni istemem
Teklif var ısrar yok olayını tercih ederim gadası
İstenmemek muhtemelen çok ağır gelirdi ama yine de yapmazdım bence... (Büyük konuşmayım da başıma gelmesin yorumudur ahdhdh)
Hayır ısrarcı olmam zorla güzellik olmuyor çünkü
Kendini bilen insanlar ısrarcı olmaz fakat karşımdaki kişi naz yapar gibi ya hayır istemiyorum kişisiyse bence çabalarsam olucaz biz algısı oluşturuyorsa çabalarım gerçekten rahatsız ediyosun yazma bidaha diye net geliyorsa ölüm dirimden bile haberi olmaz
Kendi değerini düşürmekten başka bir şey değildir bana göre, insanın biraz gururu falan olmalı yani, soğuk bulduğum ortamda bile kalamıyorum ben istenmediğimde hiç kalmam
Eğer sevmediğim birisi ise evet rahatsız etmek için uğraşırım. İstenmediğimizde değil istediğimizde gideriz.
Herkesin iyi kötü ergenlik çağında saplantı yaptığı birileri olmuştur. Artık o yaşlar da çok geride kaldı.
İstemediğini söylemesi durumunda peki tamam sen bilirsin vs gibi cevap bile vermem o derece ısrar etmeden çıkar giderim 🤣
Hayır ısrarcı olmam. Zaten ısrar edilmesinden de hiç hoşlanmam. Zorla bir şeyleri kabul ettirmeye çalışmak bana saçma geliyor.
Israrcı olmak çocuksu geliyor bana zorla güzellik olmaz.
İstiyor da gösteremiyorsa çabalamak gerek ama gerçekten istemiyorsa bırakılması lazım
Ben yanmayan çakmağı çöpe atan insanim kimseye eyvallahim olmaz
Hayır ısrarcı olmam...
Bu kendime yapacağım en büyük haksızlık olur.
Başlarım o kim şeyimde olmaz
Olmam sen kim köpek
orada ego giriyor işte devreye ondan sanırım.
Hiç olmam önüme bakarım..
Hiç huyum değil.
Hayırr yapacak bişi yoktur
Hayır kesinlikle olmam.
Hayır ve asla. Yoluma bakarım
Yok olmam ben istemiyorsa bırakırım
Sevince vazgeçmek zor oluyor
Hayır gerek yok böyle şeylere
En nefret ettiğim şey
Israrcı olmuyorum
Hayır olmam.
Tabii ki hayır.