Karşınızdaki kişi sizi istemediği halde ısrarcı olur musunuz?
Ne yapsa anlarsınız istemediğini?
Ne yapsa anlarsınız istemediğini?
Öyle birşey söz konusu bile olamaz. Zorla güzellik olmaz. Israrcı kişilere de iyice anlayacağı şekilde durumu kendim izah ederim. Sana o gözle bakmamistim, uygun oldugumuzu dusunmuyorum ya da şuanda bir iliskiye hazir degilim icerikli konusmami yapar, tesekkur ederim. Anlattiktan sonra anlamicak insan yoktur diye düşünüyorum.
Yeterki mevzu havada belirsiz kalmasın. Kafasinda en ufak bir soru. isareti birakmamak icin elimden geleni yaparim. Ve yalana basvurmadan tabi.. sevgilim var diyip sallamakta yanlis bence
gerçekten istiyosam kaçarı yok
İstemiyorsam direk istemiyorum derim.. Biri beni istemiyorsa da asla ısrarcı olmam. Ben bir teklifi iki kere etmedim hiç bir zaman..
Cevap
99Cevap
Değer verdiğim biri vardı herkes. bir yana o bir yanaydı banim için.. bir gün senin benim için üzalmen beni düşünmenden daha saçma bişi yok dedi... benim duygularımla resmen alay etti.. bende o gün okudum fatihasını ister bugün ölsün bugün alsın ister yıllar sonra alsın... benren ona bir nefes bile çıkmaz artık. .
İstenilmediği takdirde ısrar etmek bana göre olgun kişilerin işi değildir, daha da ileri götürüyorum ve gurur problemi olduğunu düşünüyorum bu kişilerin. Karşınızdaki sizi istemiyorsa; onun fikirlerini değiştirme şansınız yoktur, ola ki aklındakilerin yönünü bir nebze olsun yerinden oynatırsanız ve sizi düşünürse ne malum sonra tekrar problem olmayacağı?
İsteyen istediğini desin, aşk ilk bakıştadır; ötesi boş laftır, gördüğünde seversen seversin yoksa da sittin sene olmaz...
İstemediğini bırak söylemeyi ufaktan bir belli etse dahi bir daha o arayana kadar aramam ben.
Ama bazılarına torpil geçebiliyorum :D acaba naz mı yapıyor? diye düşünerek 2. bir deneme yaptığım da olmuştur. Ordan da olumlu-olumsuz kesin bir sonuç alarak yoluma devam ederim.
ısrar eden kadınsa bir b. k olmaz. ama ısrar eden erkekse sonuç değişebilir. Baştan sevmemiş/sevememiş bir erkeğe kendini sevdiremezsin. istisnalar belki vardır ama bir erkek ya seviyodur ya da sevmiyodur. Hislerini belli eder. Şahsen ben ısrar ettim bir değişiklik olmadı. Boşa zaman kaybı yani :) ileriye bakmak lazım-mış. :)
Seviyosa eğer ya da çok hoslaniyosa sıkıntı al karşına konuş güzelce olmuycak üzme kendini boşuna ben istemiyorum belki zaman ikimizinde fikirlerini degistirir filan klise tabi her türlü üzülecek ama en güzel senin tatlı dilin ikna edebilir
ya bilmiyorum bende inat ve hirs var. Ama bazende can skntisi o anlik bosluguma denk gelince pesinden giderim ama icten o kisiyi gercekten es olarak istermiyim bilmiyorum :/ vallah anlamadim kendimi :/
Zorla güzellik olmaz. Israrcı olmama da gerek yok çünkü bazı şeyler karşılıklı şekilde büyür. Evet bir hoşlanma ile başlar ama karşılık almadan aşık olmak bana göre değil.
Genelde hayır kesinlikle olmam deriz ama hep ısrarcı oluruz.
Konunun ne olduğuna bağlı ısrarcı olmam değişir.
Bazı konularda çok ısrar ederim. Bıkar karşımdaki insan ve yapmak zorunda kalır.
Yaa duruma gore deisir normalde asiri gururluyumdur alingankdr ceker giderim ama karsmdaki kotu durumdaysa veya bana ihtiyaci oldugunu seziosam istedigini yapsn gitmem
Hayır tabi hiç bir kalbi zorla elde edemezsiniz. . ısrar etmek bir şey değiştirmez , insan birini istemediğini söylerkende sevdiğini söylediğindede anlayış davranması gerekir. .
Tabiki hal ve hareketlerinden yüz ifadesinden anlayabilirim istemiyorsa hiç ısrar etmeme gerek te yok ama onun hayatı ile ilgili şeyler ise döve döve dinlemesini söylerim. :D
abi istemiyosa istemiyor o kadar ugrasştım yok nafie etki bile etmiyor. Yalancı kaynıyor etraf önce alıştırıyorlar ondan sona cekip güle güle diyenler var karakter meselesi hocam ne diyeyim.
Beni istemeyeni ben hiç istemem. O beni kaybettiğine yansın. O uğraşsın. :D İstemediğini soğuk davranmasından ve ilgisizliğinden anlarım.
konusmaktan kaciyorsa veya sürekli bahaneler buluyorsa anlarımki beni istemiyordur ve benimde bir gururum vardir nolursa olsun bir daha konusmam onla
yok be aksine bu tiplerden nefret ederim.
saplantılı kişilerden nefret ederim. saplantının adına aşk diyorlar artık.
örnek vereyimmi:) evlendirme programındaki hanife adındaki salak.
eğer sana kısa ve başından def eden cevaplar veriyosa seni istemiyodur. zorlama üzer seni bence. anlamanın daha çok belirtisi var
Ben şöyle soyluyum erkek israrci olmali vazgecmemeli elde etmeli sevdigini tavladiktan sonra sadik kalsin dursun ben onu tavliyim genelde boyle olmuyomu zaten sevmezsin ama sans verirsin sonra hayatinin bir bakmissin parcasi olmus
Açıkça sorarım he istemiyorum derse gitmem daha peşine onun dışında hal ve hareketlerinden anlayamayiz anlasakta anlamamis gibi yaparız
Kesinlikle ısrarcı değilimdir, çünkü ısrar etmek aynı zamanda kişiyi rahatsız etmek olarak algılanabilir. Zaten bir şeyler hissediyorsa ilk konuşmada olur.
Hayır, bir şekilde anlarsın sonuçta. Israrcı insanları sevmem, bu yüzden de ısrarcı biri değilimdir.
Her zaman başıma gelen bir durum. Surekli bir ısrar bir diretme. Olmuyosa olmuyodur yani
Bilemiyorum. Belli olmaz. Ne kadar tutulduguma bagli. Ama yuzsuz olmamak icin cok cabalarim.
Bir söz var şair olarak yaklaşayım olaya;
Gel dersem gel git dersem gitme.
istemiyorsa enden zorlim ki
beni istemeyeni tek kalemde siler yoluma devam ederim..
o üzülsün..
Belki.. beni istemediğine ikna olana kadar uğraşırdım ama zorla güzellik olmaz.
İçtiğim sigaranın külünü kalbime basarım ama bidaha kesinlikle karşısına çıkmam çok sevsem dahi beni görünce suratını asmasi dahi yeter
Israrcı olmam.
Bana soğuk davranırsa, yanında beni istemediğini hissettirirse uzaklaşırım. 😊
ısrar edeceğim kişi ikinciye evet der zaten, başkasına da ısrar etmem
Sonuna kadar denerim. Çünkü başarılı olmak için çabalamak gerek. Ancak kizlar hep kotu algiliyor ve kendisi icin cabalara ne deger veriyor ne de kendileri caba harciyorlar.
Keşke sevenin değerini bilseler :(
Israr ederim ama biyere kadar gercekten istemedigini anlayana kadar
Çok gururluyumdur bir kere istemediğini söylediyse bir daha uğraşmam.
Hissederim ve ısrarcı olmam sana mı kaldım l*n derim :D
Hayir olmam gurursuz degilim ama sevgim icin savasirim o bitti dediyse bitmisdir artik icimde yasarim.
Hayır sadece gerçekten sevdiğimi uygun bir dille anlatırım susarım..
Kesinlikle böyle bir şey yapmam. İzzet-i nefsimi ayaklar altına alacak birisi değilim.
Hayır, kolay vazgeçenlerdenim ben. İstese dahi konuşamam sanırım.
kaybedenlere 2. şansı vermem istemiyorsa kaybetmeyi göze almıştır;:)
Hayır olmam. Benim gözümde herkes değer verdiği kadar değer görür. Bir gün karşıma mutlaka değer verecek birisi çıkacaktır işte o zaman onu kaybetmemek için elimden geleni yaparım.
Oldum da pek bir işe yaramadı. Artık hiçbir konuda ısrarcı değilim.
Kalbinde yer yoksa güzelim
ben ayakta da giderim...
Der ve devam ederim.
Hayır. Bana yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapmam.
zorla güzellik olmaz eylul vazgecmesını bılmek gerek ben bellı yerden sonra vazgecerım... sonunu gormedıgımde
kaçanı kovalamam istemiyosa güle güle derim bir daha da selam vermem.
Seviyorsam bir süre evet sonra o da digerleri gibi olur..
Asla. Teklif bir kullanımlıktır. kabul ya da red.
ilgisiz ise anlarım. tabi başka etkenlerde olur.
ama aşk meşk konularında, ne uzatirim nede ısrarcı olurum 😒
Erkekler israrci olmamali.
Iki agzindan cikan hayir lafi kafi sayilmali
Ben israrci olmamda amcamin oglu olacak o kisi 4 yildir israrci birakmiyo birakmadi pesimi bir türlü
Ben seviyorsam tek bir kez teklif ederim. Cevap olumsuzsa yürür giderim. Bir daha da dönüp bakmam. O kişi kendisi gelse bile. Hayat o kadar karmaşık değil. Onu karmaşık yapan bizleriz.
umut verip istemezse haçan poku yedun :D der sesizce uzaklaşırım
Net bir şekilde istemezse olmam ama açık kapı bırakırsa salak gibi ısrarcı olabilirim.
Karşımda ki kişi beni istemiyor ise kesinlikle ısrarcı olmam işim olmaz beni istemeyen ile 😊
Salla gitsin ne ısrarcı olacam
Meshur ceVap biz arkadasiz demem demesi yeterli olacaktir
Karşımda ki kişinin kim olduğuna bağlı çok aşık olursam belki
İsteyenin yüzü bir kara vermeyenin iki kara 😂😂😂😂
Annemin bir lafı vardır o sidikliyemi kaldın oğlum sen :D beni istemeyeni bende istemem
Teklif centilmenliktir, Israr kerizliktir... Hayat felsefem :)
Bir kere sorarım. İstemiyorsa bitmiştir. Bir daha da sormam.
uzatmam o gelicek :D duydun mu beni selam ver l*n :D
Tehditlere aldirmam kibarim fakat cok da sertim teklif etmem israr ederim o biçim dans ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar